- Včasné doručení, výběr sortimentu, přijatelné ceny
Vážený zákazníku,
děkujeme Vám za objednávku i Vaše kladné hodnocení. Těší nás, že jsme mohli vyhovět Vašemu požadavku a doufáme, že se na nás brzy znovu obrátíte.
zákaznický servis -
- dlouhá doba dodání Česká pošta
Vážený pane Vancle,
je nám líto, že jste nespokojen.
Bohužel naše společnost nemá možnost nijak ovlivnit celorepublikový výpadek služeb České pošty.
Pro příští nákupy doporučujeme vybrat jiného dopravce byť je zpoplatněn.
Naprostá spokojenost
- funguje to dobře
Bazén zatím nemám postavený
zákaznický servis -
- velmi mizerné balení, strašná doprava!!!
Vážený pane Paluříku,
je nám líto, že jste nespokojen s balením. Chtěli bychom Vám vysvětlit, že Vámi objednaný bazén, výrobce Bestway samostatně vůbec neexpeduje. Abychom Vám zákazníkům vyšli vstříc, tak dekompletujeme bazénovou sadu a prodáváme Vám pouze to a co máte zájem. Poloprázdná kartonová krabice se samostatným bazénem pak může vzbuzovat pocit špatného zabalení.
Pokud Vám nevyhovuje způsob dopravy, který jste si vybral, máte možnost pro příští nákupy zvolit jiného dopravce.
slušná cena,rychlé dodání
zákaznický servis -
- Dobrá komunikace obchodu, příznivé ceny a rychlé dodání.
- Nevím
- Black Friday
- Rychlost dodání
- Doprava zdarma
zákaznický servis -
Garantují nejlepší cenu a kvalitu
- Rychlé vyřízení objednávky
- Bez problému