- Nedodávají inzerované produkty
- Opakovaně nedodávají inzerované produkty zaplacené on-line
Vánoční dárek který nepřišel
- Zboží nedorazilo, obchod neodpovídá na žádnou urgenci či dotaz
- Uvedené zboží skladem ve skutečnosti dlouhodobě není k dispozici a je stále nabízeno k objednání. Zákazník se zboží nedočká ani po půl roce. Jednoduše by v e-shopu být nemuselo a rozhodně ne jako položka k objednání skladem.
- Zboží je zaplacené a dosud nebylo ani odeslané
Přesto, že bylo uváděno, že je skladem, jeden nůž skladem nebyl a dodací lhůta byla dlouhá
Zboží dorazilo za 1 měsíc
Objednávka ze dne 16.07.2020 a zboží jsem si vyzvedl až 12.08.2020,takže již žádné objednání v tomto obchodě-e schop.
Po 9 dnech od objednání zboží mi napsali, že 2 položky nejsou a ani nebudou skladem. Vybrala jsem si tedy náhradní zboží, opět 2 dny bez odezvy, takže zatím nevím, jak to dopadne.
Obchod jsem využila jen díky dárkovému poukazu k narozeninám, jinak by mě nenapadlo si zde něco objednávat, mám své ověřené e-shopy. -
no nevím...zboží mělo být do týdne, ale nedorazilo - pak mělo být "do dalšího týdne", opět nic - na e-mail z e-shopu nereagují, zatím se nic neděje, takže nezbývá, než čekat, až se někdo ozve (jestli vůbec)
- Zboží nedorazilo
Hrozne nepruzna konunikace,zbozi skladem neni skladem.pote prijde mail ze zbozi je odeslano,za tri dny volam,proveruji,omluvaji se,ale nakonec ani nejsou schopni rict kdy zejim vlastne zbozi dorazi a kdy ho budou moct odeslat..Po desti dnech cekani je informace melo by to kazdnym dnem dorazit velmi nepresvedciva..pusobi to na mne velmi neprofesionalne...
obchod nabízí zboží, které pak nemá skladem a objednávku emailem zruší bez náhrady a bez další komunikace (((( takže očekáváte zásilku a nic nepřijde!!!!
- inzerují ihned zboží k odeslání ,přitom není skladem,dodání kdo ví kdy
I když bylo zboží v e-shop avizováno skladem, tak dosud po 10 ti dnech nedorazilo. pouze omluvné e-mail bez příslušného kontaktu.
Zboží ani po třech týdnech nedorazilo i přes urgenci po telefonu,tento obchod nemohu doperučit!
- Podvodníci, lháři a darebáci. Nejsem jediný napálený co předal vše ČOI. Od tohoto obchodu hodně daleko.
Ceny uváděné v e-shopu neplatí. Přestože potvrdí objednávku, zasílají omluvné emaily za zpoždění objednávky, zboží nedodají a dohadují se o navýšení ceny. Doufám, že pokuty od ČOI budou pro ně likvidační a tihle podvodníci zmizí z trhu.
zboží přišlo rozbité, po urgencích stále nedoručeno nové
- Omluvili se za nedodržení dodací lhůty - telefonicky i emailem.
- Obchod uváděl, že produkt je skladem, ale ve skutečnosti není ani u dodavatele. Slíbenou dodací lhůtu po telefonu opravili na cca 4-5 týdnů, na webu teď mají 2-3 týdny, tak se nechám překvapit.
- Nesplňuje garantované doručení, zboží které je označeno skladem, skladem neni
Zboží nedoruceno ve slíbený termín, urgujici mail bez jakékoliv odpovědi.