- Zboží dodáno až domů !!
Objednání a dodání zboží proběhlo velmi rychle. Jsem spokojený !!
Vážený Zákazníku,
Děkujeme za váš nákup a pozitivní hodnocení.
Administrátor -
Skvělé,rychlé zkrátka doporučuji. Dobré ceny. Kvalitní zboží. Pokud budu potřebovat akumulátor a bude skladem,rád zde znovu nakoupím.
Děkujeme za pozitivní hodnocení.
Baterie máme na vlastním skladě, takže odesíláme hned po objednání.
Administrátor -
Vše proběhlo v pořádku - spokojenost.
- Přehledný eshop.
- Možnost platby převodem.
- Bohaté možnosti dopravy.
Vážený zákazniku,
Děkujeme vám za Váš nákup.
Pozitivní hodnocení nás inspiruje.
Naskladnili jsme nové zboží a věříme, že najdete ještě něco užitečného.
- Baterie prisly obe nefunkcne
Vážený zákazníku,
Tuto záležitost jsme již probírali telefonický. Baterie Li-Ion do nářadí jsou velice citlivé na způsob nakládání - pád z výšky od 0,5m baterie nemusí přežit.
Zásilka byla přepravována na Slovensko. Dohodli jsme, že podrobíme testu další baterie, abychom určili kde vznikl problém.
Bude li závada způsobena přepravou - provedeme výměnu, pokud se zjistí závada v samotných bateriích, vrátíme peníze za zboží na účet.
S pozdravem Administrátor. -
- Podezření na neoriginální baterii, zatím těžko říct
Mám podezření, že originální baterie není originální, ale nějaká z AliExpress, no uvidíme, nechci zbytečně špinit. Obchod jako takový bez znatelných problémů.
Vážený zákazníku,
Děkujeme za zprávu. Bohužel foto baterie netestujeme, nemáme možnost.
Otestujte prosím výrobek v zařízení, pokud něco nebude v pořádku, zašlete požadavek na Heureku, zahájíme vrácení.
Foto baterie již doprodáváme z důvodu nízké poptávky, dlouhé skladování může vést k snížení kapacity.
Administrátor -
místo mnou objednaného a předem zaplaceného zboží jsem obdržel něco jiného a prodejce nekomunikuje
Vážený pane,
Na e-mail jsme reagovali okamžitě, správná baterie byla hned odeslána, pro chybně zaslanou pošleme svoz po doručení správné baterie.
Administrátor -
Recenze byla provozovatelem odstraněna ve smyslu čl. 8.3.2 OP Heureka.
Baterii do Samsungu jsem hledala všude možně a teprve v tomto obchodě ji našla.Objednala ji a přišla mi v pondělí.Takže pro mě,spokojenost.
Vážená zákaznice,
Děkujeme vám za Váš nedávný nákup a pozitivní hodnocení.
Snažíme se expedovat zboží co nejdřív z vlastního skladu.
Administrátor -
Bohužel budu muset vracet, objednal jsem špatný model.
Vážený zákazníku,
Nevadí, stane se, ale pro jistotu neváhejte nám zavolat nebo napsat dotaz, rádi pomůžeme.
- Spokojen
Vážený zákazníku,
Děkujeme vám za Váš nákup a pozitivní hodnocení.
- Zboži odpovídá mym očekavanìm
Děkujeme za pozitivní hodnocení.
Baterie máme na vlastním skladě, jsme dovozci, tudíž máme možnost odeslat hned po objednání.
Administrátor -
- Tranzakce probehla rychle a bez problemu
- Prodana baterie s kapacitou pod 80%
Děkujeme za hodnocení.
spokojen
Vážený zákazníku,
Děkujeme vám za Váš nákup a pozitivní hodnocení.
Administrátor -
baterie jsou dlouhodobě skladovány v nenabitém stavu, takže nejdou nabít na plnou kapacitu.
Vážený zákazníku,
Děkujeme za zveřejněni vašeho názoru, jenže za prvé, v telefonické komunikaci jsme vám vysvětlili, že baterie do fotoaparátů netestujeme, a abychom vyjádřili k věci - foťáky již nejsou tak populární, jako před lety, doprodáváme zásoby, nově objednávat nebudeme. Navíc vám byla nabídnuta možnost výměny za dražší model za uhrazenou cenu.
- Cena, rychlost dodání.
Administrátor -
Rychlé vyřízení a odeslání objednávky.
- vše OK
Vážený zákazníku,
Děkujeme vám za Váš nákup a to, že nás podporujete.
- Přehledný Eshop.
- Snadné vyhledávání včetně neoriginální dílů.
- Moje baterie byla skladem.
Po zadání typového čísla notebooku byly nalezeny ty správné díly. Nic navíc a nic nechybělo.
Vážený zákazníku,
Děkujeme, že jste si nás vybral.
Pokud potřebujete vybrat správnou baterií, stačí do vyhledávače zadat PN z vaší původní baterie a uvidíte vše dostupné varianty.
- Doručenie bolo fakt rýchle
Nie som si skutočne istý či sa jednalo o originál batérie… objednal som to ale aj s rizikom že to môže byť prebalená “Čína”… s najväčšou pravdepodobnosťou to tak skutočne je (jednalo sa o baterie Apple), prišlo to s rovnakými šrubovákmi ako predchádzajúce batérie z činy, rovnaký výrobca (SMP) len na článkoch boli nalepené nálepky ako na originálnej baterke (originály to majú vytlačené priamo na obale článku, nie ako nálepku) každopádne baterka funguje zatiaľ bez problémov, uvidíme ako dlho… čo sa týka batérie samotnej tak články sú nové a fungujú dobre, PCB je staré (8,9roka, výroba 1.4.2015) to ale na funkciu baterky nemá žiaden vplyv… baterky som objednal dve naraz ale nainštalovanú mám zatiaľ len jednu… neviem ako na tom bude druhá… zhrnuté: Baterie fungujú dobre ale priplácať si za to že sú to originály nemá zmysel lebo sú to s 90% pravdepodobnosťou prelepená/prebalená “Čína”… netvrdím že je to chyba obchodu, pravdepodobne len predávajú tovar ktorý kúpili ako originál ♂️ to je všetko… obchod som s tým nekonfrontoval lebo to nemá zmysel, dokazovanie je ťažké a baterky v konečnom dôsledku fungujú dobre…
Vážený zákazníku,
Děkujeme za váš názor. Baterie Apple co prodáváme, jsou originální. Nevíme co jste si myslel tím výrazem "přebalená Čína", poněvadž vše od Apple počínaje samotným korpusem až po nejmenší šroubek je vyráběno právě v Číně.
Dříve baterie byly dodávaný bez šroubováků, u starších modelů to nebylo nutností.
Teď baterie Apple jsou obvykle vybaveny speciálními šroubováky, které jsou nezbytné pro instalací.
Administrátor