• zakoupeno v Battery Import před 1 týdnem

rychlé, přehledné, fotky, voltáže, veškeré potřebné info, abych nekoupil nekompatibilní baterii, supr cena.
    rychlost doručení!

Vše supr,bez problémů......děkuji.

• Rychlost
    • Cena

Doporučuji. Perfektní rychlost doručení. V 11 hodin jsem objednal baterií a druhý den v 7:30 jsem ji měl doma.

super informace obsluhy

• Poměr výkon/cena.
    • Rychlost.
  • zakoupeno v Battery Import před 2 týdny

Super je doporučení autobaterie včetně odborné instalace přímo na místě

Bezproblémový nákup

• zakoupeno v Battery Import před 2 týdny

Široký a kvalitní sortiment.Dobré ceny.Rychlé dodání.

Rychlost, jasná komunikace.

• Rychlé vyřízení
  • zakoupeno v Battery Import před 3 týdny

Rychlé dodání, bezproblémový přístup.

• zboží skladem
    • rychlost odeslání
  • zakoupeno v Battery Import před 2 týdny

Výborná domluva a rychlé doručení. Doporučuji.

• zajímavé ceny na trhu
    • opravdu rychlé dodání, 1 den objednávka, druhý den na oběd jsem to měl v boxu

• široká nabídka
    • levnější ceny

Normální slušná prodejna, při nákupu žádné komplikace, žádné nemilé překvapení, vše šlo hladce, jak má být.

• zakoupeno v Battery Import před 3 týdny

• Telefonická komunikace s odborníkem firmy mi ještě lépe vyhodnotila mou potřebu. A skutečnost po dodání zboží mne ještě více překvapila. Tak si představuji, že by se měli všichni k nám zákazníkům chovat. O rychlosti dodání už snad nelze si více přát - to nebylo ani 24 hodin.
  • zakoupeno v Battery Import před 3 týdny

Na miste baterii behem par minut i vymeni.
    Dobra sluzba…

• zakoupeno v Battery Import před 3 týdny

startovaci proud u kupovane autobaterie na strankach prodejce uveden 780A, pri instalaci zjisteno 680 A :( - udajne chyba na strance...

• zakoupeno v Battery Import před 1 měsícem

• Rychlé dodání
    • Zpočátku komunikace probíhala v pořádku, ale jen do té doby, než mi baterie přišla a vznesl jsem dotaz na stáří -datum výroby baterie. Odmlčeli se a ani na několik opětovnych e-mailů rozeslanych na několik různých adres nereagovali. Vím, že nenaplněná baterie má lepší skladovatelnost, ale určitě také ne na věčné časy. Stav vyboulené baterie, kterou jsem obdržel, mi byl vysvětlen jako normální, takže pokud při plnění baterie neudělali technici nějakou chybu, ztratil jsem důvěru i ve značku Varta a mě toto normální nepřijde, jelikož mojí minulé cca 7 leté baterii se toto za celou dobu životnosti nestalo.

Reakce obchodu Battery Import

Vážený zákazníku,

děkujeme za nákup i za zpětnou vazbu. Mrzí nás Vaše nespokojenost. Ohledně Vašich výtek bychom si dovolili malou obranu. Po obdržení zboží jste nám poslal celkem 4 zprávy, na první 3 jsme regulérně odpověděli s vysvětlením a nabídkou vrácení baterie na naše náklady i vrácení peněz. Na poslední zprávu, kdy jste s kolegou z reklamací řešil ten datum výroby, jsme opravdu nezodpověděli. Velmi se omlouváme. Avšak jedná se zjevně o nedopatření. Nebyl z naší strany záměr vyhnout se odpovědi, jak naznačujete. Jedná se o obyčejnou baterii, kde může dojít k poškození, proto není problém ji vyměnit za jinou, nebo vrátit peníze, atd. Náš reklamační technik pouze přehlédl či zapomněl na Vaší poslední zprávu. Navíc jste již spolu tento problém řešili, nebyl to nový požadavek, kolega na ten dotaz reagoval, vyžádal si od Vás fotografii víka baterie, aby mohl kód reprezentující datum výroby zjistit u produkt manažera. Bohužel k tomu již nedošlo. Po Vaší kritice zde na Heureka jsme prověřili všechny služební emailové schránky, ale na další zprávu od Vás jsme opravdu nenarazili. Ještě jednou se omlouváme. Dnes Vás bude kolega kontaktovat a řešit s Vámi ten datum, naše nabídka stále platí, pokud byste měl podezření, že s baterií není vše v pořádku, vezmeme ji na naše náklady zpět a vrátíme Vám peníze. Případně můžeme zajistit nový kus, a ověřit i stav na skladě. Tedy jestli je zprovozněná či nikoliv.
    Vyboulení opravdu není problém. Materiál schránky je měkký a baterie pracuje s vnitřním tlakem, který je řízen ventily.
    Přejeme vše dobré a ať se daří, tým Battery Import

• zakoupeno v Battery Import před 3 týdny

Rychlé dodání, mohu jen doporučit.