...tento obchod doporučuji všem, super komunikace i rychlost, děkuji, určitě jsem zde nenakupovala naposledy, ráda se vrátím pro další zboží :-)
Hezký den,
děkujeme za kladné hodnocení, které nás moc potěšilo. Jsme moc rádi, že jste s našimi službami spokojená.
- široký sortiment
- snadné objednání
profesionální jednání
doručení zboží v daném termínu
obchod doporučím ostatním
100% spokojenostReakce obchodu Batoleshop.cz
- Velký výběr,přehlednost
- Na dost věci se čeká měsíc,u některých věcí dost vysoké ceny
- Komunikace
- asi žadné jen maličkosti
SUPER
- nízká cena
Hezký den,
děkujeme za kladné hodnocení, které potěší. Jsme moc rádi, že jste s našimi službami spokojená.
- Rychlá doba dodání
- Velký výběr
- Málo poboček
Ochota.Dobrý jednání.ano.
Hezký den,
děkujeme za kladné hodnocení na Heureka.cz. Jsme moc rádi, že jste s našimi službami spokojený.
kolektiv The best shipper s.r.o. -
- Velký výběr zboží, dobré ceny.
- Absolutně žádná komunikace. Žádné průběžné oznámení o stavu objednávky..
Uvidíme až (pokud) zboží dorazí, jak bude vypadat, jaká bude kvalita atd. Co se komunikace týče, jsem dost otrávená, protože negativních názorů mají již dost, co jsem tak koukala a vypadá to, že s tím nic nedělají a nesnaží se evidentně nic zlepšit, což mě jako zákazníka dost odrazuje a ani nevím jestli bych zde znovu nakupovala.. :/ Zboží by mělo do konce týdne dorazit, ale protože se zatím nic neděje, nikdo nekomunikuje, tak přemýšlím, zda objednávku nezrušit a neobjednat u konkurence... :(
Reakce obchodu Batoleshop.cz
Hezký den paní Luštická, děkujeme za Vaši reakci. Zboží jste objednávala 4. dubna s dostupností zboží 14 dnů - postýlka skladem nebyla, neboť šlo o úplnou novinku. Emailem Vám přišla automatická zpráva o přijetí objednávky. Žádný další dotaz jsme z Vaši strany nezaznamenali a dnes Vám byla zaslána zpráva, že se zboží připravuje k odeslání, vše je v termínu splněno. Prosím o informaci na náš email, jakou další komunikaci pro zlepšení máte na mysli? To průběžné oznámení o stavu objednávky co nám vytýkáte - tím myslíte, že chcete každý den email, že se Vaše objednávka vyřizuje (pro jiného zákazníka to může být naopak obtěžující) ? Prosíme o reakci.
S pozdavem kolektiv The best shipper s.r.o. -
- Velký výběr zboží
- Přehledné stránky
- Na výběr mnoho barevných variant
- O ničem nevím
Doporučuji!
Hezký den,
děkujeme za Vaši reakci, která nás potěšila.
kolektiv The best shipper s.r.o. -
- Spatna komunikace, doba dodani, kvalita zbozi
Rozhodne nedoporucuji, kort kdyz objednava tehotna zena, ktera se na zbozi tesi a urcite nema naladu se stresovat.
Objednane zbozi naskladneno cca za 3 tydny.
Platba na ucet predem (stejna banka,takze penize byly do 10min.na jejich ucte) kdy ani po tydnu me nikdo nekontaktoval. Az po mem tel.hovoru mi bylo sdeleno ze se na platbu podivaji.
Prekvapive uz ji maji na ucte. Za tyden zbozi dorazilo!
Postylka v JINE barve! Nasleduje x emailu, x telefonu proc nabizeji dle fota bilou barvu, ktera je ve skutecnosti svetle drevo mi pani nebyla schopna vysvetlit. Navic prisla s prasklinou.
Nasleduje reklamace. Kdy jste v minusu 150,- za postovne + cekate na vraceni platby po urgencich - 3 tydny!
Rozhodne NEDOPORUCUJI, tento shop nikdy vice
Vážení zákazníci,
omlouváme se všem za chování, laxní pracovní přístup naši bývalé zaměstnankyně K.D., která byla 4.3.2016 okamžitě propuštěna. K dnešnímu dni stále řešíme škody, které naši společnosti způsobila a poškozeným zákazníkům zasíláme omluvné dárečky.
The best shipper s.r.o.
PS: Vaši objednávku bohužel neevidujeme, prosíme napište nám na email, ať můžeme celou situaci dohledat a dořešit. -
- velky vyber
- zbozi jsem objednala, ale ani po 10-ti dnech nedorazilo
- kdyz jsem se chtela informovat jak dlouho jeste bude dodani trvat tak mi neodpovedeli
nakup tady nedoporucuji
Vážení zákazníci,
omlouváme se všem za chování, laxní pracovní přístup naši bývalé zaměstnankyně, která byla okamžitě propuštěna. K dnešnímu dni stále řešíme škody, které naši společnosti způsobila a poškozeným zákazníkům zasíláme omluvné dárečky.
- Tragická komunikace
- Čeština na úrovni 3.třídy ZŠ
- Nedodržování vlastních obchodních podmínek
Jen pokud máte dvakrát tolik času na dodání, než obchod uvádí a k tomu pevné nervy
- Ceny
- Dlooooooouhé dodací lhůty
Bohužel tento obchod nemohu doporučit. Možná je to jen tím, že na dodavatele z Polska, jejichž zboží prodávají se nedá spolehnout, ale tak si mají najít spolehlivé dodavatele. Zboží jsem u nich objednal 24.1. U postýlky byla dodací lhůta 14 dní. Když jsem ani 2.3. svoje zboží neobdržel, tak jsem zakázku zrušil. Na stránkách dál inzerují dodání do 14 dnů. Přitom termín mi nebyli schopni sdělit. Po zrušení ani nenapsali "je nám líto, omlouváme se". Pokud objednáte něco skladem, tak asi dobrý. Jinak leda věštit z koule, jestli zboží dorazí.
Vážení zákazníci,
omlouváme se všem za chování, laxní pracovní přístup naši bývalé zaměstnankyně., která byla okamžitě propuštěna. K dnešnímu dni stále řešíme škody, které naši společnosti způsobila a poškozeným zákazníkům zasíláme omluvné dárečky.
The best shipper s.r.o. -
- Vybavení pro kojence od postílky až po doplňky na jednou.Taky se mě líbí nabídka doplńků.
- zatím nemůžu posoudit jelikož čekám na vyřízení objednávky.
To budu moc posodit až bude moje objednávka vyřízena.Jinak co se týče stránektak doporučuji i přátelum.
Od 13.2. nemám informaci o pohybu zboží. To je neakceptovatelné. NAVÍC MI POSÍLÁTE DOTÁZNÍK, ANIŽ BY MI BYLO ZBOŽÍ DORUČENO NEBO BYL NA NĚCO UPOZORNĚN. NA ZÁKLADĚ ČEHO MÁM TEDY VÁŠ OBCHOD DOPORUČOVAT ???????
The best shipper s.r.o. -
U zboží bylo uvedeno skladem a po odeslání objednávky mi bylo oznámeno, že zboží bude cca za 3 týdny, proto jsem objednávku stornovala a i přesto stále shop uvádí, že zboží mají skladem :-(
- Velký výběr
- Špatná komunikace, poškozené zboží, a některé zboží ani nedorazilo, přesto že bylo zaplaceno!!
Rozhodně už bych zde nic neobjednala ...
The best shipper s.r.o. -
- Není problém s reklamací.
- Dlouhá dodací lhůta, postýlka přišla špinavá a zaprášená
Velmi slabá komunikace obchodu, po zaplacení dlouhé čekání, než se obchod ozval. Nepřehledné stránky, kde se nedozvíte, kolik chtějí za dopravu (to až při objednání, popřípadě po napsání emailu). Postýlka je hezká a odpovídající ceně, ale přišla zaprášená a špinavá od něčeho černého (což je na bílé postýlce dost velký problém).
- dobrý sortiment
dobrá cena, rychlá doprava