- chválím komunikaci:-)
- Cena,doprava
- Hodně produktů za dobré ceny
- U objednávky za bezmála 5000kč, bychom v dnešní době očekávali jako samozřejmost poštovné zdarma.
Dobrý den, vybrali jsme si tento obchod, protože jsme tu nalezli pod jednou střechou vícero věcí, které jsme před brzkým narozením našeho potomka ještě potřebovali zakoupit a to, za příznivě nízké ceny. Bohužel jsme měli pech. Od zaevidování naší objednávky, byl náš nákup v tomto obchodě tragédie! To,že zboží nebylo právě skladem jsme věděli a čekali jsme až bude objednávka kompletní. Mezitím jsme obdrželi fakturu s jiným produktem na seznamu(změna produktu byla upřesněna přes Email, ale nebyla správně uvedena na faktuře), druh platby byl také jiný než jsme předem avizovali, čert to vem, po telefonické dohodě, došlo k opravení těchto chyb a byli jsme ujištěni, že jakmile dorazí poslední položka naší objednávky na kterou jsme ještě čekali, bude již vše v pořádku doručeno na místo vyzvednutí. Za týden jsme však obdrželi omluvný email, že dva námi objednané produkty, paradoxně ty nejpotřebnější(na které jsme čekat nemuseli), byly odeslány jinému zákazníkovi, který si je již hodlá ponechat a my si je můžeme znovu objednat po Novém roce, kdy budou naskladněny "někdy během" měsíce ledna, jako kompenzace nám bylo velkoryse odpuštěno poštovné. Je nám to ale něco platné, když musíme znovu objednávat jinde a znovu čekat, jak naše objednávka vlastně dopadne???
zboží ani po 14 dnech nedorazilo a obchod vůbec nekomunikuje
- Pro mě to bylo pouze slušné vystupování prodejce
- Dodací lhůta je delší než by mi vyhovovalo, ikdyž bylo zboží na prodejně
- dobré ceny, možnost vyzvednutí zboží na Uložence za přijatelný poplatek
- balení zboží - objednala jsem přebalovací podložku, která přišla skrčená v ruličce, po rozbalení ani po několika dnech nevypadá moc pěkně, je trochu zdeformovaná. Jinak vše ok.
Reakce obchodu BAMBINOLAND.cz
děkuji za Vaší recenzi. Toto zboží již do budoucna budeme balit jiným způsobem aby nedocházelo k jeho deformaci. Děkuji za Vaše upozornění. Jako omluvu prosím přijměte slevu na Váš příští nákup na výši 2%.
- vyhovující cena
- neznám
doporučila bych všem
Reakce obchodu BAMBINOLAND.cz
Děkuji za Vaší reakci. Takovéto recenze člověka potěší. Ale nepodaří se to pokaždé.
BAMBINOLAND.cz -
- mnou hledané zboží za dobrou cenu
- kvalitní výrobky
- přehlednost
dobré zboží za dobrou cenu
přehlednost
rychlostReakce obchodu BAMBINOLAND.cz
Děkuji za recenzi. Vždy se snažíme našim zákazníkům nabídnou kvalitní výrobky a výhodné ceny.
BAMBINOLAND.cz -
- byl levnější než konkurenční eshopy
- špatná komunikace, nebyla mi potvrzena objednávka, takže jsem musela emailem prověřovat, zda vůbec proběhla, zatím netuším, kdy mohu zboží očekávat. Snad dorazí do Vánoc..
pokud chcete ušetřit a máte čas čekat, vyzkoušejte. Uvidíme, jestli zboží opravdu dorazí.
Reakce obchodu BAMBINOLAND.cz
Vaše recenze mě velice mrzí. Náš systém zasílám potvrzení objednávky zcela automaticky na uvedený email v objednávce. Další komunikace se zákazníkem již probíhá zcela individuálně. V tomto případě zcela zklamal lidský faktor za což se Vám omlouvám. Zboží Vám již bylo doručeno tak věřím, že pod stromečkem udělá hodně radosti. A jako omluvu nabízím slevu 2% na další nákup.
BAMBINOLAND.cz -
- Pomalé dodání, špatná komunikace. Před 10 dny jsem objednala nočník, zaplatila hned druhý den a nočník stále nemám.
Nedoporučuji.
Reakce obchodu BAMBINOLAND.cz
Vaše recenze je trochu zavádějící. Ano nočník jste sice ihned uhradila, ale v době kdy jste vyplňovala tuto recenzi byl již 5 dní připraven k vyzvednutí na výdejním místě ULOŽENKA.cz, takže nevidím důvod k takto špatné recenzi.
- Velky vyber zbozi
- Super ceny
- Levna doprava
Doporucuji vsem
Reakce obchodu BAMBINOLAND.cz
Děkuji za Vaší recenzi. Neustále pracujeme na rozšíření sítě našich výdejních míst tak aby měli naši zákazníci možnost využít levnější přepravy objednaného zboží.
S pozdravem Jakub Jaroš BAMBINOLAND.cz -
- Velky vyber zbozi
- -
Vse v poradku
Děkuji za recenzi
- Naprosta ignorace pri reklamaci, nulova komunikace
Nedoporucuji
Reakce obchodu BAMBINOLAND.cz
K této recenzi bych jenom chtěl říct, že paní dostala v zákonné lhůtě nové zboží. Paní asi nejvíce naštvalo to, že chtěla peníze a nikoliv nové zboží.
- krásné, levné, kvalitní
- žádné
Vynikající
Děkuji za Vaší recenzi.
- dobré ceny
- špatná komunikace, zboží nakonec nedorazilo - kvůli dodavateli, 2 měsíce trvalo než mi vrátily peníze
spíše nedoporučuji
- nema
- nekomunikuje mailom ani telefonom
zla skusenost
- Levná doprava přes uloženku. Dobré ceny.
- Není uvedena dostupnost zboží (dlouhá dodací doba)
Až na dodací dobu jsme spokojení. Zboží dorazilo v pořádku a hlavně levná doprava.
- přehlednost stránek
- široký sortiment
- výhodné ceny
- dlouhá doba dodání
- komunikují až po upomínce
Učinila jsem objednávku, kdy její část byla skladem u dodavavatele (delší dodací lhůta se dala očekávat). Asi po třech dnech jsem chtěla přiobjednat ještě jednu položku, která byla skladem a kontaktovala jsem tedy prodejce, zda je možné položku přidat k předchozí objednávce.
Další den mi přišla kladná odpověď a do této chvíle bylo vše v pořádku.
Po deseti dnech od první objednávky jsem položila dotaz v jakém stavu se nachází mé objednávky. Další den (pátek) jsem obdržela omluvný email s příslibem, že hned v pondělí se mi někdo ozve. Nikdo se neozval, tak jsem se připomněla, bohužel bez odezvy. Následující den odpoledne jsem objednávky zrušila a zboží zakoupila jinde.... bohužel. -
- Neodpovídá na emaily, nekomunikuje!!!
Nedoporučuji!