Přihlásit se a přidat recenzi

• cena,
    • dodací lhůta,
    • sortiment
    • nekompletní popis produktu (zbytečně jsem objednala navíc pláštěnku, která už byla u kočárku od výrobce)

• věc vypadá jinak než ve skutečnosti

• Široký sortiment zboží a příjemné ceny.
    • Na zboží se čeká delší dobu, než je obvyklé.

Tento obchod nabízí široký sortiment zboží za příznivé ceny. Nevýhodou je delší doba dodání (cca 10 dní od objednání), s tím je třeba počítat. Kdo na zboží nespěchá, tomu obchod doporučuji. ;-)Zboží přišlo v pořádku, přesně dle objednávky.

• dobrá přehlednost
    • V případě malého množství na skladě jste informováni, že zboží není, ale není problém a zboží vám dodají po naskladnění.
    • Hned nevíte, zda objednané zboží mají na skladu. Objednala jsem 2 balíky,ale přišel jeden.

dobrá přehlednost

Doporučuji tenhle obchod.

Zboží mělo být skladem,ale napsali že už se nevyrábí a nikde na skladě není.

Jsem spokejená, přestože zboží nebylo skladem, dorazilo ani ne za týden. Doporučuji.

• 10 %

Na začátku ledna jsem objednavala v tomto obchode nekolik veci do vybavicky. Zbozi dorazilo vsechno, bohuzel postylka byla poskozena. Resila jsem s panem Jarosem reklamaci postylky. Po prislibu vyrizeni reklamace se dale pan Jaros prestal ozyvat. Dnes, po temer dvou mesicich, nemam stale zadnou odpoved na svoji reklamaci. Jsem z toho akorat otravena, protoze to je pro nas starost navic a proto tento obchod opravdu nedoporucuji!

• Výborná cena produktu
    • Nevím, proč autosedačka nebyla zabalena v originální krabici a navíc sáček, ve kterém byla byl roztržen. Ale autosedačka byla naštěstí v pořádku

• Dobrý ceny.
    • Nedodržují dodací lhůty a pak majitel lže, že je balík odeslán a samozřejmě to není pravda. Z dodací lhůty do 24 hodin je to 14 dní.

Kdo nespěchá na zboží a nevadí mu čekat týdny, vřele doporučuji.

• vše pohromadě
    • nejvýhodnější cena pro koupi plen, jednorázových i látkových
    • komunikace- nikdo mi nedal během 10 dní vědět, co se děje s mou zásilkou, na mail nikdo neodpovídal, v telefonu výmluva "jsme všichni nemocní" mě jako zákazníka opravdu nezajímá, ještě k tomu, když je objednávka dávno zaplacena

stránky přehledné, našla jsem vše, co jsem potřebovala
    komunikace vázla a po 11 dnech nemám svou objednávku doma
    je třeba s tím počítat a pak nebudete zaskočeni jako já
    po této zkušenosti nedoporučuji, ale nemyslím si, že to takhle funguje vždycky, proto příště, až budu zase něco potřebovat, využiji tento obchod a pak se rozhodnu, zda nakoupím i potřetí či ne

• Nevím o žádných.
    • Nabízí něco co nemá na skladě a neinformuje o tom zákazníka.

Vybrala jsem si zboží na Heurece. Tento internetový obchod nabízel vybrané zboží nejlevněji a doručení do 24 hod.Když
    jsem klika na jejich stránky cena výrobku byla jiná...upozornila jsem na to a bylo mi bleskově odpovězeno a později i chyba opravena.Druhý den jsem tedy zboží objednala.Objednávka byla přijata a komunikace ukončena a já čekala na obj.balík.
    Zboží bylo psané,že je skladem a doručení do 24 hod. po objednání. Po třech dnech,kdy mi nic nepřišlo jsem se dotazovala,kdy mi bude zboží posláno bylo mi odpovězeno,že se omlouvají,ale zboží není skladem...a že nejpozději ve středu bude posláno.Na tuto odpověď jsem reagovala,že pokud do pátku zboží nepřijde,ruším objednávku a budu muset koupit vybrané zboží jinde. Kdyby tomu opravdu tak bylo,jak ve zprávě uváděli,tak bych v pátek nejpozději zboží obdržela.Vzhledem k tomu,že se jednalo o noční košile do porodnice(ale i jiné zboží) jsem objednávku musela zrušit a rychle zboží obj. jinde.Rozhodně nedoporučuji.

• Dobré ceny
    • žádná komunikace ze strany prodávajícího

Před 10 dny jsem si objednala v tomto obchodě. Do dneška nemám žádnou zprávu, zda vůbec někdy objednané zboží dorazí.

• cena
    • obchod nekomunikuje

• chyběl návod na sestavení

obchod vyhovuje, nicméně chybějící návod a problém při sestavování trochu zhoršil celkový obrázek na jinak dobrou kvalitu služeb.

• Hlavní výhody jsou nízká cena. To je vše.
    • Slabiny jsou komunikace. V objednávce jsem psala, at mne informují, kdy bude zboží dodáno. Celých pět dní se nic nedělo. Až jsme s manželem zavolali a psali email. Byli jsme informováni, že čekají na zboží od dodavatele a dostaneme jej až příští týden. Zboží přišlo po dvou týdnech, ale nebylo kompletní. Chyběla jedna položka. Jelikož jsme platili předem, tak jsme byli frustrování, že zase musíme něco řešit. Volali jsme panu Jarošovi. Vymluvil se na to, že systém tuto položku nějakým nedopatřením sám smazal. Díky zkušenostem manžela vím, že sama se smazat nikdy nemůže. Byla totiž i v potvrzení objednávky.
    • Za celou dobu komunikace jsme neslyšeli ani jednou slovo omlouvám se. Peníze za nedodanou položku, jsme také museli několikrát urgovat. Opět žádné OMLOUVÁM SE..

Chápu, když někdo čeká na zboží od dodavatele, ale celkový přístup k zákazníkovi je otřesný, nezdvořilý( ve smyslu: pořád s něčeho domáhat). Proto nedoporučuji tento e-shop. Pokud si objednáte více položek, tak buďte připraveni na těžké vyjednávání. Nakonec se objednávka i prodraží kvůli častým telefonátům.

Doporučuji Bambinolandu, aby šel na školení, co se týče přístupu k zákázníkovi.

Reakce obchodu BAMBINOLAND.cz

Dobrý den, velice mě mrzí, že máte s naším eshopem takovouto zkušenost. Ale bohužel se občas chyba stane ať je to chyba lidská nebo systémová, určitě by se stávat neměla. Myslím si že náš přístup k zákazníkovi není špatný, dle recenzí které tu jsou. Jsme prostě jenom lidi!
    Za nepovedený obchod se omlouvám. A věřím, že dostaneme ještě jednu šanci Vám ukázat, že svůj obchod děláme dobře a o zákazníka se staráme. Do emailu Vám zašlu slevový kupón ve výši 5% na Vaší příští objednávku. Tak doufám že ho využijete.
    Jakub Jaroš
    BAMBINOLAND.cz

• Velky vyber a dobre ceny

Skvela komunikace, rychly obchod a ochota.

Mohu opravdu doporučit. Skvěla komunikace a celkove supr obchod mohu jen a jen doporučit.

• vyzvednutí na Uložence neakceptuje platební karty. U zboží chyběl český návod, odkaz mailem na jeho umístění na webu podle mě není dostačující...zdaleka ne všichni preferují návody na netu...

až na nemožnost platit kartou je to v pořádku

Vše bylo v pořádku. Rychle, levně, kvalitně...