- rychlé dodání
Reakce obchodu Balónky s.r.o.
Děkujeme za 100 % a přejeme krásnou oslavu :)
Balonky sro -
Rychle, spolehlivě, bez problémů.
Reakce obchodu Balónky s.r.o.
Těšíme se z dalšího pozitivního hodnocení našich služeb a přejeme krásnou oslavu :)
- rychlost doručení
- dárek k nákupu
- kvalitní zboží
Reakce obchodu Balónky s.r.o.
Děkujeme za ocenění sortimentu i zákaznického servisu. Věříme, že nám díky této pozitivní zkušenosti i nadále zachováte svou přízeň :)
Balonky sro -
milá a vstřícná komunikace s paní na výdejním místě v Jinačovicích
Reakce obchodu Balónky s.r.o.
Děkujeme za krásné hodnocení a pochvalu posíláme kolegyním do centrálního skladu :)
Balonky sro -
Vše proběhlo k plné spokojenosti. Objednávka zpracována následující den, během dalších cca + 2 dnů připraveno k výdeji (Zásilkovna).
Reakce obchodu Balónky s.r.o.
Děkujeme za pozitivní hodnocení a již teď se těšíme na další návštěvy e-shopu Balonky.cz :)
Balonky sro -
Při vyzvednutí zboží mi bylo vysvětleno, jak manipulovat s lékaři do balónků.
Rychle vše vyřízeno, velká spokojenost.Reakce obchodu Balónky s.r.o.
Děkujeme za 100 % a těšíme se z dalšího spokojeného zákazníka :)
- rychlé odeslání
- velký výběr
- dárek
možná o pár korun dražší než konkurence, ale za to velice rychlé dodání, velký výběr a k objednávce jsem dostala dárek..
Reakce obchodu Balónky s.r.o.
Děkujeme za krásné hodnocení našich služeb. Kompletní nabídka e-shopu je skladem, takže vyřízení objednávek obratem je samozřejmostí :)
Už 4 roky u vás ❤️ letos i sestra
Reakce obchodu Balónky s.r.o.
Jéééé - tak z toho máme obrovskou radost - věrné zákazníky máme ze všeho nejraději :) Za nás můžeme slíbit, že budeme sortiment i nadále rozšiřovat. Jistě si přijdete na své u příštích nákupů Vy i Vaše sestra.
- rychlé dodání
Skvělý obchod
Rychlost
Rozmanitost výrobků a výborná kvalita obsluhy
Spokojenost...:::...Reakce obchodu Balónky s.r.o.
Děkujeme za krásné hodnocení a věříme, že nám i nadále zachováte svou přízeň :)
Vše ok
Reakce obchodu Balónky s.r.o.
Děkujeme za 100 % a přejeme krásnou oslavu :)
Balonky sro -
- Rychlý a bezproblémový obchod. Krásné zboží. Dcera byla z balónků nadšená :-)
Reakce obchodu Balónky s.r.o.
Tak to máme opravdu radost :) Pro příští nákupy můžeme doporučit balónky IBREX. Létají celý měsíc, takže pro děti ideální narozeninová dekorace, která může zdobit jejich dětský pokojíček i dlouhé týdny po oslavě.
Naprostá spokojenost
Reakce obchodu Balónky s.r.o.
Těšíme se z naprosto spokojené zákaznice a přejeme krásnou oslavu :)
- Rychlá a příjemná spolupráce
- Krásné a kvalitní zboží
- Přijatelné ceny
Reakce obchodu Balónky s.r.o.
Máme radost z krásné recenze a již teď se těšíme na další návštěvy e-shopu Balonky.cz :)
Balonky sro -
- Perfektní komunikace, když nepřivezl dopravce osobně nám doručili až domů.
Skvělá komunikace, doručeno včas i přes objednání na poslední chvilku. Jsem moc spokojená příště objednám zase :)
Reakce obchodu Balónky s.r.o.
Děkujeme za krásné hodnocení. Ve Vašem případě se vloudila chybička u dopravce, tak jsme raději doručili osobně. Věříme, že nám díky této pozitivní zkušenosti i nadále zachováte svou přízeň :)
Výborná komunikace.
Bleskové doručení.Reakce obchodu Balónky s.r.o.
Děkujeme za 100 % a věříme, že i pro příště najdete u nás vše potřebné pro skvělou oslavu :)
Balonky sro -
Doručení standardní zásilkovkou ve standardním čase, ale vyřízení a expedice objednávky metelesku blesku, hned druhý den po objednání předáno dopravci. Zřejmě dobrej oddíl. STS Chvojkovice-Brod... Plus malý dárek taky neurazil. Eshop doporučuje 10 z 9 zákazníků
Reakce obchodu Balónky s.r.o.
Děkujeme Pištovi Hufnáglovi za pozitivní hodnocení. Snad u nás příště nakoupí i Smolíkovi :))))
- Komunikace, rychlost odeslání
- Balónky s českým popisem
- Ekologické balónky
Z obchodu objednávám už několik let, jsem spokojená s rychlostí odeslání, kvalitou zboží. Velké plus je pro mne, a to asi i tou nejdůležitější věcí, že mají balónky a českým popisem. Navíc jsou balónky ekologické, takže nezatěžují planetu dalších XY desítek let.
Reakce obchodu Balónky s.r.o.
Děkujeme za krásné hodnocení, zejména za ocenění kvality zboží. Co se týká českých potisků, tuto řadu produktů budeme i nadále rozšiřovat :)
max spokojenost
Reakce obchodu Balónky s.r.o.
Těšíme se z maximálně spokojeného zákazníka a přejeme krásnou oslavu :)
- rychlost
- nízká cena
Reakce obchodu Balónky s.r.o.
Děkujeme za ocenění rychlosti zpracování objednávky i za pozitivní hodnocení našich cen. Jsme přímý dovozce popř. výrobce našich produktů, tudíž jsme schopni podržet přijatelné ceny našeho sortimentu :)
Balonky sro