- rychlost, spolehlivost
rychlé dodání, dobrá kvalita i ceny...
naprostá spokojenost
Po objednání zboží šlo vše velmi rychle a balík jsem si k mé spokojenosti vyzvedla během pár dnů
Reakce obchodu Balkanova
Moc děkujeme za pozitivní hodnocení, ať se Vám daří! S pozdravy Georgi Bečev, Balkanova
- Rychlé vyřízení objednávky
Reakce obchodu Balkanova
Děkuji za pozitivní zpětnou vazbu, přeji pěkné zimní dny, s pozdravem Georgi Bečev, Balkanova
- Rychlé dodání.
- Krásné a kvalitní zboží.
- spokojenost s nákupem.
Moc děkuji za výborné hodnocení! Přeji hezké svátky, Georgi Bečev, Balkanova
- Přišla mi deka jiné barvy než jsem objednala.
Reakce obchodu Balkanova
Zákaznice zboží objednala 12. prosince, objednávka jí byla doručena 14. 12. Je možné, že došlo k záměně barevného provedení deky, ale zákaznice nás bohužel nekontaktovala, abychom záležitost vyřešili k její spokojenosti a zřejmě chybně zaslanou deku vyměnili. Přitom čas na to, aby se výměna stihla ještě do Vánoc, ještě byl. Záležitost jsme však neměli možnost řešit, protože jsme se o ní dozvěděli až z její dnes (23. 12.) uveřejněné recenze zde. Záměna mne samozřejmě mrzí a zákaznici jsem se následně za ni telefonicky omluvil, ale bohužel jsme jen lidé a občas při odbavování objednávek uděláme chybu, zejména pak v exponovaných obdobích roku, k nimž prosinec bezesporu patří. Georgi Bečev, Balkanova
- Snadné nakupování,dobrá komunikace.
- Škoda že nemají v nabídce bílou deku se dvěma černými pruhy.Dvě bych bral.
Reakce obchodu Balkanova
Dobrý den, děkuji Vám za pozitivní ohlas, co se týče Vaší poznámky ohledně deky s dvěma černými pruhy - budeme ji naskladňovat cca v druhé polovině ledna, následně Vás budu kontaktovat! Přeji hezké svátky, s pozdravem, Georgi Bečev, Balkanova
- Obchod bych určitě vřele doporučil, protože i když na výrobku byla vada, ochotně a velice pružně se mnou komunikovali (telefonát, WhatsApp), ten den jsem zásilku zdarma poslal zpátky. Následně se mi obchod ozval a domluvili jsme se na dalším postupu. Chybu občas udělá i profík, profesionál se ale k chybě vždy i fér postaví!:)
Reakce obchodu Balkanova
Dobrý den, děkuji mnohokrát za krásné hodnocení! S přáním pěkných svátků, Georgi Bečev, Balkanova
Kvalitní zboží.
- Skvělé produkty ze skvělého materiálu :-)
Spokojenost
Děkuji za pozitivní hodnocení! Georgi Bečev, Balkanova
Skvělé jednání, psal jsem o vzorky materiálů nebyl problém zaslat, mohu jen doporučit
Reakce obchodu Balkanova
Moc mne těší Vaše pozitivní hodnocení, přeji pěkný den, s pozdravem Georgi Bečev, Balkanova
jedním slovem -NÁDHERA-
Jsem nadšený, že jste tak spokojená! Hezký den, Georgi Bečev, Balkanova
rychlé doručení, vše odpovídá popisu, kéž by bylo více takových obchodníků.
Reakce obchodu Balkanova
Moc Vám děkuji za příznivé hodnocení, přeji klidné prosincové dny, Georgi Bečev, Balkanova
- Rychlé jednání
Děkuji Vám za pozitivní hodnocení, Georgi Bečev, Balkanova
- Vše v naprostém pořádku.
- Rychle doručeno
- Vse ok
- Ochota, rychlost, dobrá komunikace
Reakce obchodu Balkanova
Moc Vám děkuji za pozitivní hodnocení, přeji klidné dny, Georgi Bečev, Balkanova
Kvalitní materiály, dobře zpracované.
Děkuji Vám za pozitivní hodnocení, Georgi Bečev, Balkanova
- Super, rychlost, kvalita. Není co dodat.
Reakce obchodu Balkanova
Děkuji Vám za pozitivní recenzi, ať se Vám daří, s pozdravem, Georgi Bečev, Balkanova