- Zboží nedorazilo a nikdo se mi neozval
Reakce obchodu Bakterie a enzymy
Dobrý den pane Březino, omlouváme se za vzniklou komplikaci, kdy u Vámi objednaného zboží firmy ECOVER nedošlo k doskladnění k nám. Kolegyně Vám hned následující den posílala na Váš e-mail tuto informaci s možnými řešeními. Bohužel chvíli vyčkat, než k doskladnění dojde, náhradu jinou značku, které byla v mailu popsána a uveden odkaz na zboží samotné popř. samozřejmě vrácení zaplacené částky na Váš účet.
Za vznklou situaci se ještě jednou omlouváme
S pozdravem za tým bakterie-enzymy.cz R. Volný -
Objednano 11.12. vč dopravy pres PPL. Doprava zmenena bez konzultace na Ceskou Poštu a to je v nasi oblasti takovy bozi trest.. 'Mily zakazniku dekujeme za vasi objednavku. Prejeme pevne nervy, trpelivost, spoustu volneho casu, neomezeny tarif a dostatenou zasobu lexaurinu....vasi zasilku jsme prave odeslali Ceskou Postou.'
Takze zatim nedoruceno a muzu se pouze domnivat, kdy a jestli zasilka dorazi. V nasi oblasti totiz CP standardne poprve vubec prvni doruceni nedorucuje. Natoz pred vanoci. Nemaji totiz dorucovatele. Pokud vam nekde visi zasilka musite proaktivne si zavolat (to o ni vubec ale potrebujete vedet). Kuryr vyplnuje bud neexistujici cislo nebo cislo ktere automaticky jde do hlasove schranky. Druhe doruceni z pravidla cca s tydennim zprozdenim se snazi dorucit.
Tentokrat jsem neuspel ani na jednom z cisel CP. Snad doruceni v lednu.... A ja to potreboval dost urgentne
Tak jsem ted zazadal obchod o vraceni zasilky, ktera uz je 9 dnu na ceste a poslani nove kuryrem. Uvidime co vyjde a co driv prijde. Priste se prosim ozvete nez dopravu zmenite. -
- Obdržel jsem jiný produkt, než jsem si objednaj a firma nekomunikuje.
Objednávku nedostala, na e-mail psala - žádná odpověď ♀️
- sortiment
- dlouhá dodací doba
Dobrý den pane Patzle,
děkujeme za vaše hodnocení. Bohužel u produktů Velda v plné sezóně dochází ze strany dovozce občas k výpadkům doskladnění. Za situaci s termínem doručení se omlouváme.
R. Volný -
Hrozná zkušenost, rozhodně nedoporučuji. Zboží nemají skladem, ač píšou, že ho mají. Po zrušení objednávky z důvodu nedostupnosti zboží mi ani po 14 dnech nevrátili peníze na účet!!!! Pokračuji v urgencích a vymáhání.
Препарат не действует. Это обман
Dobrý den den pane Dmytro,
biorepel je biologický přípravek, nikoli chemie a tak jeho účinnost má svůj technický náběh. Likviduje plísně, nelikviduje pikmentaci zdiva. Neumíme Vám bohužel poradit, pokud konkrétně nenapíšete jaký problém řešíte a v jakém rozsahu. Biorepel se prodává po celém světě a jen u nás se ho prodají tisíce ročně. Pokud by nefungoval asi by se neprodával.
Díky za doplnění dat a rádi Vám s problémem poradíme.
- Široký výběr eko prostředku
- Objednávku dělám jednou ročně a vždy vznikne problém! Položky svítí zeleně, vesele se nakupuje a pak jen chodí e-maily o nedostupnosti zboží . A komu vzniká asi problém, no jim určitě ne. Asi se budu muset poohlédnout po jiném zdroji.
Reakce obchodu Bakterie a enzymy
děkujeme za vaši recenzi, bohužel doskladnění zboží ze strany výrobce ČOVEX, teď v době před svátky nebylo technicky možné a následné proběhne hned po novém roce jak Vám psaly kolegyně. Pokud s objednávkou vydržíte do nového roku, není problém ji vyskladnit kompletní, jinak Vám kolegyně nabídly nekompletní vyskladnění a následně doposlání chybějícího produktu.
Díky za vaše pochopení a vše nej v novém roce.
- -
- Špatná komunikace
Zboží jsem nakonec objednala jinde .
Důvod : 24.10 jsem vytvořila objednávku a zaplatila jsem rychlým převodem Comgate,platba kterou platím v každém druhém obchodě bez problému,ovšem tady tvrdí i přes odkaz o zaplacení že jim platba nedorazila a neustále chodí žádost o zaplacení.Na dotaz proč se tak děje mi bylo sděleno že mám čekat na připsaní platby což je u téhle platební metody absurdní.Dnes jsem prosila o zrušení objednávky a bez odezvy...Reakce obchodu Bakterie a enzymy
Dobrý den paní Racochová,
každá 3 objednávka je u nás realizována přes platební bránu. Pokud jste platbu realizovala a máte potvrzení, není důvod Vám zboží nezaslat. Propis plateb mezi platební bránou a našim systémem je na hodinové bázi. Ve vašem případě k reálné platbě nedošlo a proto Vás kolegyně vyzývaly k platbě na účet, abychom mohli vaši objednávku realizovat.
R.Volný -
Ze čtyř objednaných výrobků, dva neměli, což mi napsali až po týdnu od objednávky
- Osobní vyzvednutí pouze do 12 hodin...
Dobrý den pane Štalmachu,
děkujeme za vaše hodnocení a pevně věříme, že s produkty bude spokojený. K Vaší připomínce o osobním odběru: Naši zákazníci mají možnost osobního odběru v síti Zásilkovny, WEDO a i Balíkovny, kde jsou odběrná místa otevřena prakticky celý den. V případě, že zákazník zvolí vyzvednutí zboží u nás v centrálním skladu, je zde opravdu limitovaný čas. Nejsme ani prodejnou a ani výdejnou, pouze touto cestou vycházíme vztříc požadavkům klientů. Lze ji však realizovat opravdu v omezeném čase, abychom jakkoli nenarušili standardní procesy vyskladňování objednávek.
S pozdravem za tým bakterie-enzymy
R. Volný -
zboží inzerovali jako skladem a po objednání (a zaplacení) napsali, že není ani u dodavatele
Reakce obchodu Bakterie a enzymy
velice nás mrzí vzniklá situace, nicméně my přebíráme online data jednotlivých výrobců a distributorů...ve vašem případě produktu ECOVER. Pokud zboží není přímo na našem distribučním skladě, je tak online ověřováno a podle toho jsou i publikována data o dostupnosti. Ve Vašem případě se bohužel stalo, že zboží sice bylo výrobcem deklarováno jako dostupné. Ještě jednou se touto cestou omlouváme, že jsme nebyli schopni realizovat vaši objednávku.
- Doručuje spolehlivě
V obchodě nakupuji pravidelně několik let. Letos jsem velmi zklamán. U dodaného výrobku BIO-P4 do kompostu 500g byl odstraněn datum použití, což je obzvláště u bakterií důležitý údaj, proto jsem dal nedoporučení pro tento obchod.
Reakce obchodu Bakterie a enzymy
Dobrý den děkujeme za vaši reakci. U všech produktů NIKDY neodstaňujeme identifikae výroby a tím i spotřeby a po naskladnění jeich exspiraci ověřuje systém.
S pozdravem R. Volný -
- Obchod prezentuje, že má zboží skladem, což v mém případě nebyla pravda. Z komunikace s e-shopem vyplynulo, že zboží objednávají u jejich dodavatele.
Dobrý den pane Kocourku,
ano u části sortimentu logistisky spolupracujeme přímo s výrobci či zastupiteli výrobců v ČR kde my vidíme on-line dostupnost sortimentu a podle něj publikujeme data doručení. Stejně tak to u námi distriuovaného zboží máme s našimi odběrateli. V dnešní době kdy jsou cenové výkyvy mezi výrobcem a dovozcem někdy na úrovni 30-50% nárůstu ze dne na den je to jediná cesta jak ochránit koncového zákazníka od nekalosoutěžního jednání. Bohužel má za následek v některých případech max. denní zpoždění zásilky.
- žádná
obchod nekomunikuje.Vyskytl se problém s dodávkou,kde neodpovídalo množství.Kontaktoval jsem je e-mailem,bez odpovědi,tak jsem se snažil telefonovat a podařilo se až po několikátém. Slíbili problém vyřešit a druhou polovinu dodat a ať napíšu reklamaci. To jsem učinil a opět bez reakce.Tak jsem reklamaci rozeslal na všechny tři e-mailové adresy,které jsou na stránkách uvedeny ale bohužel žádný reklamační formulář.Také bez odezvy.Že se něco přece děje,jsem se dozvěděl od dopravce,který mi oznámil že mi bude doručovat zásilku. Druhý den mi chybějící část doručili ale bez slova vysvětlení či omluvy.Zachovali se jak uličníci,kteří něco provedou. U nich již nic.
Dobrý den pane Urbane,
omlouváme se za chybu, která se stala v distribuci vaší zásilky. Podle informací z logistiky jste se dohodli na řešení a Vámi objednané zboží bylo náhradní dopravou doručeno.
Za chybu se touto cestou ještě jednou omlouváme
R. Volný -
Tento biologický přípravek BIOREPEL sprej proti plísním na zdivu mě bohužel zklamal. Věřila jsem, že přírodní cestou problém s plísní vyřešíme v celém bytě, i v pokoji, kde máme papoušky a tam určitě chemické přípravky nemohu použít. Použila jsem ho přesně podle návodu, ale po týdnu se plísně opět objevily a ještě na větší ploše, než byly před použitím přípravku. A tak jsem ještě jeden týden počkala a aplikovala přípravek znovu. Ale i tento týden se na zdech plíseň znovu objevila. Asi se opět vrátím k chemii. I když to jsem vůbec nechtěla. Za mě tedy draze zaplacená špatná zkušenost.
Dobrý den paní Přikrylová,
produkt BioRepel- chytrá houba se prodává technicky na celém světě a jen u nás se prodají tisíce maloobchodních balení. Plísně s tímto přípravkem řeší i Národní památkových ústav ve svých nemovitostech a řada dalších památkově chráněných objektů. Samotný BioRepel řeší pouze likvidaci plísní, nikoli pigmentaci zdiva. Tu je potřeba ošetřit standardním nátěrem barvou. Použila jste biologický přípravek, nikoli chemii a jakýkoli biologický rozklad netrvá v řádu dnů. Pokud s řešením potřebujete poradit, neváhejte se na nás obrátit.
S pozdravem R. Volný -
Objednali jsme 2ks jezirkove sítě , zboží jsme zaplatili předem , objednávka nám byla mailem potvrzena. O 2 dny později přišel mail s oznámením, ze k dispozici je pouze 1ks a další nelze doobjednat. Chtěli jsme tedy změnit objednávku a zakoupit jiné zboží , které obchod nabízí jako dostupné. Ukázalo se, ze ani to nemají. Celou objednávku jsme zrušili a zakoupili zboží jinde.
Reakce obchodu Bakterie a enzymy
bohužel jsme opravdu měli skladem pouze 1ks Vámi objednané sítě. Dodávky u některých výrobců váznou a i přes smluvené termíny doručení s nimiž počítá i systém v rámci skladových zásob. Za vzniklou situaci se omlouváme a pevně věříme, že i přes tuto komplikaci na nás nezanevřete. S pozdravem za tým bakterie-enzymy.cz R. Volný -
- Nejdříve přišla potvrzená objednávka, pak některé produkty nebyly na skladě, nabízeli jiné a dražší.
Dobrý den paní Nováková,
je nám líto vaše hodnocení, necméně z vaší objednávky byl technicky nedostupný pouze jeden produkt, u kterého došlo k pozdnímu naskladnění od výrobce. Byla Vám nabízena náhrada od stejného výrobce (navíc vámi objednávaného zboží) popř. dodání nekompletní zásilky. Situace nás mrzí, ale bohužel v distribuci jsou stále výpadky a pevně věříme, že se nám je podaří všechny vykrýt v průběhu září.
R. Volný -
Nikde jsem nenašla výrobce tohoto zboží. Na telefonický dotaz mi operátorka neodpověděla. Na obalu zboží se píše, že jde o český výrobek. A výrobce?
Dobrý den paní Schoberová,
nevím jestli jste si náhodou nespletla objednávky popř. shop. U nás je u každého zboží výrobce uveden a to i u produktu BIO-P5. Stačí se podívat na kartu zboží: https://www.bakterie-enzymy.cz/bio-p5-50g a všechny informace o produktu zde jednoduše získáte. Není tedy ani důvod, aby vám na telefonický dotaz kdokoli neodpověděl.
S pozdravem za tým bakterie-enzymy.cz
R. Volný -
část objednaného zboží vůbec nedošla, my jsme na něj extra tyden čekali...
Reakce obchodu Bakterie a enzymy
Dobrý den pane Štěpánku, omlouváme se za komplikace, bohužel i přes potvrzený termín naskladění výrobce produktu Real Green nedodal vámi objednané 5l balení a nebylo možné vaši objednávku vyrkýt ze 100%.
Děkujeme za pochopení tým bakterie-enzymy.cz