komunikace dobrá, dodání rychlé, nedoporučuji jen z důvodu klamných popisků u jednotlivého zboží alespoň za mě pokud nakupuji online pak očekávám podrobnější popisek zboží tak jak opravdu vypadá a co ve skutečnosti zákazník obdrží.

Dobrý den, paní Petro,

děkujeme za Vaši recenzi a zpětnou vazbu. Velmi nás mrzí, že jste nebyla s popisem zboží na našich stránkách spokojena. Vážíme si každého názoru, protože nám pomáhá zlepšovat naše služby.

Rádi bychom Vás ujistili, že na přesnost popisků a fotografií zboží klademe velký důraz. Pokud jste však narazila na nepřesnosti, je to pro nás cenná informace a situaci okamžitě prověříme.

Pokud máte konkrétní připomínky k objednanému zboží, prosím kontaktujte náš zákaznický servis na [email protected], rádi se na to podíváme podrobněji a navrhneme řešení.

Děkujeme, že jste se na nás obrátila, a doufáme, že nám dáte šanci Vás příště přesvědčit o kvalitě našich služeb.

S přáním hezkého dne,
    Tým e-shopu bagosport.cz

slušný výběr, příznivé ceny, rychlé doručení

• Ok

• mivaji velke slevy pro velke svetove znacky jako napr. Icebreaker, Under Armour

Velký výběr za super ceny

• rychlost dodání

Doporučuji

• velký výběr zboží
    • příznivé ceny
    • rychlé doručení

• Rychlost vyřízení objednávky

Fajn cena za vybraný produkt.

Rychlé doručen8

• Dobrá komunikace

• Velka spokojenost s doručením a cenou
    • Rychlost

Byla jsem velmi překvapena s rychlosti vychystani zásilky a doručení. Určitě doporučuji a moc dekuji za služby, které poskytujete.

Vše ok.

došlo rychle, včas a v pořádku

• Rychlost, pěkné ceny

• Skvělé ceny
    • Velký výběr

Super eshop! Je pouze škoda, že nemají lépe zvládnuto vraceni zboží. Většina eshopů s oblečením mají to, že můžete bezplatně vrátit - pouze vygenerujete štítek a odnesete na ppl. Zde musíte řešit vrácení sám a platit další poštovné. Škoda, určitě bych zde nakupoval ještě víc.

Reakce obchodu BAGOSPORT

Děkujeme, Adame, za Vaši skvělou recenzi! Jsme rádi, že jste spokojený s cenami a výběrem. Omlouváme se za nepohodlí při vrácení zboží, vážíme si Vaší zpětné vazby a budeme se snažit tento proces zlepšit, aby byl pohodlnější a bez dodatečných nákladů. Doufáme, že nám i přesto zůstanete věrný a těšíme se na Vaši další objednávku!

• velký výběr
    • příznivé ceny
    • rychlé zaslání

Dobrý den Olgo,
    mockrát děkujeme za pozitivní recenzi, vážíme si Vaší důvěry a těší nás, že jste s naším e-shopem spokojená!
    team e-shopu bagosport.cz

byla jsem spokojena s kvalitou výrobku i doručením

Reakce obchodu BAGOSPORT

děkujeme za skvělé hodnocení! Vaše spokojenost je pro nás prioritou. Jsme rádi, že jste spokojená s kvalitou námi nabízeného zboží i rychlostí doručení. Budeme se těšit na další objednávku.

• dobrá komunikace, spolehlivost