Rychlé zaslání.
- Velmi rychlé dodání.
- Velice rychlé doručení
Koupila jsem batoh, nepromokavy. Je super material, pevný, velký. Doporučuji, kvalita za dobrou cenu.
- Obchod v pohodě
- Možná by chtělo trošku zapracovat na rychlejším dodání v dnešní době.
- výběr
- rychlost
- kvalitní zboží
Rychlost vyřízení objednávky,kvalitně zabaleno
Spolehlivost, rychlost
- Reálně popsané zboží.
- Nabízí zboží, které nedoručí. Přišel úplně jiný batoh než, který byl na fotce.
Reakce obchodu Bagalio
mrzí nás Vaše negativní zkušenost s nákupem a omlouváme se za nesrovnalost s batohem.
Na základě Vašeho podnětu jsme situaci prověřili. V tomto případě, bohužel, došlo k tomu, že jsme měli na webu nahranou fotografii starší verze produktu. Mezitím výrobce aktualizoval design batohu - odstranil z něj 2 koženkové prvky, ale všechny ostatní prvky batohu zůstaly stejné. Jedná se o stejný model se stejným číslem výrobku.
Nabídli jsme vám možnost zboží vrátit, ale odmítla jste s tím, že si batoh ponecháte. V případě, že se pro to ještě rozhodnete, nepoužitý batoh s visačkami je možné u nás vrátit i po uplynutí zákonné 14 denní lhůty, a to až do 365 dnů od zakoupení. Fotografii na webových stránkách jsme již opravili.
Věříme, že podobná situace se již nebude opakovat a při dalším nákupu bude vše v pořádku.
Bagalio -
Velice dlouhá doba dodání.
- rychlost dodani
vse ok
rychlé a bezproblémové vyřízení objednávky
Ochotná obsluha, výhoda prohlédnutí objednaného zboží
rychlé dodání, všechno v pořádku
S nákupem v tomto obchodě bylo všechno v pořádku
- široký sortiment
- přehledný eshop
- rychlé dodání
- dobré ceny
- Možnost prohlédnout si zboží na prodejně.
- Podrobný popis zboží - rozměry, materiál.
- Přehledný e-shop.
- Rychlé doručení.
- Hezké a kvalitní zboží. V praxi jsem ale ještě kufr a tašku nevyzkoušela. Uvidíme po návratu z cesty letadlem.
skladem na prodejne obratem bylo pripraveno k vydeji
s obchodem bylo rychlé jednání, přehledná nabídka zboží
- vyhovuje mi sortiment