- Rychlost dodani,komunikace
Vážený zákazníku,
Děkujeme mnohokát za hodnocení našeho obchodu.
Tým Babypark. -
- Zklamala me nalepena cenovka na zbozi,u zbozi z e-shopu jsem se s tim setkal poprve
Priste zvolim jiny obchod
Vážený zákazníku,
Děkujeme za Váš názor a hodnocení našeho obchodu.
Zároveň se Vám chceme omluvit za nedorozumění a případnou komplikaci.
Jsou to výjimky, kdy objednané zboží bereme ze skladových zásob prodejen.
O skutečnosti, když máme pouze vystavený kus skladem, vždy zákazníka informujeme a na základě jeho rozhodnuti postupujeme.
Tedy pokud zákazník nesouhlasí s dodaním vystaveného výrobků, objednáme nové zboží u dodavatele, na které zákazník musí chvíli počkat.
Pokud jste o této skutečnosti nebyl informován, rádi Vám nabídneme vracení zboží s výměnou za úplně nové od dodavatele.
Náklady za vracení zboží Vám rádi proplatíme.
Prosím o informaci s číslem objednávky na email [email protected] jak jste se rozhodl.
Doufáme, že budeme moct situaci napravit.
Tým Babypark. -
vyborna komunikacia, rychla doprava. tovar dosiel v poriadku, len mam pocit, ze bol vystaveny na predajni, trosku zaspineny/ zapraseny, ale ziadna vyrazna vada, takze v podstate spokojnost. este som vanicku nevyskusala, ale pripadne nedostatky budu chybou vyrobcku/dizajnu, nie internetoveho obchodu.
Vážený zákazníku,
Velíce děkujeme za Váš názor a hodnocení našeho obchodu.
Doufáme, že s výrobkem budete spokojená taktež.
Tým Babypark. -
- dobré zboží, spolehlivá a bezproblémová komunikace
Vážený zákazníku,
Velíce děkujeme za Váš názor a hodnocení našeho obchodu.
Příjemné nákupy Vám přeje Tým Babypark. -
- Při nákupu dárkových poukazů zavádějící info!
Velmi mě zklamalo, když na stránkách nabízíte, cituji:"Jak vám poukaz doručíme?
Ve chvíli, kdy je vaše objednávka vyřízena (uhrazena), zašleme vám dárkový poukaz emailem. Dárkový poukaz je formátu PDF. Můžete jej vytisknout na libovolné tiskárně a předat obdarovanému."
Poukazy jsem uhradil platební kartou, nicméně v době úhrady, jak píšete, jsem je neobdržel. Tzn., že jsem je nemohl použít jako zamýšlený dárek. Chápu, že to byla moje hloupost, nakupovat ještě o Štědrý den, ale když jsem na Vašich stránkách tu možnost našel, chtěl jsem ještě poukazem udělat radost bratrovi a jeho těhotné přítelkyni. Bohužel........... nepovedlo se.
Tak se nezlobte, že celkový dojem z mého nákupu je mizerný.
Rozhodně nepatřím k lidem, co mají ve zvyku si stěžovat, ale tohle mě přinutilo Vám formulář vyplnit, protože pokud informace upřesníte, ušetříte podobného zklamání další potenciální zákazníky.
S pozdravem a přáním všeho dobrého do Nového roku!Reakce obchodu Babypark s.r.o.
Vážený zákazníku,
Velíce se omlouváme za způsobené potíže související s objednávkou na našem internetovým obchodě.
Opravdu nás mrzí, že jste objednané zboží nemohl použit jako Vánoční dárek.
Jak již víte, zaslání dárkového poukazu se odložilo, kvůli Vánocům, na následující den, tedy 25.12.2013
Na základě Vašeho hodnocení jsme provedli opatření, aby podobná situace se v budoucnu neopakovala.
Děkujeme Vám za Váš názor a pochopení.
- nákup z domu
- výběr zboží
- bezproblémový nákup
- žádnéjsem nezjistila
Velikce spokojená,doporučuji tady nakupovat
Vážený zákazníku,
děkujeme mnohokrát za hodnocení našeho obchodu a přejeme Vám pouze příjemné nákupy s Babyparkem ;-) -
Chtěla jsem zboží osobně vyzvednout na Černém Mostě, místo toho zásilku poslali na Zličín. Volala jsem tam, byli ochotní zásilku přeposlat, nicméně jsem to kvůli vánočnímu shonu odmítla a místo toho jela na Zličín. Nebyla to zas tak veliká nepříjemnost, ale stávat by se to nemělo.
Vážený zákazníku,
děkujeme za hodnocení našeho obchodu.
Velmi se omlouváme za nedorozumění a připadnou komplikaci.
Příště si na to dáme vetší pozor ;-)
- Dostupnost konkretniho zbozi
- Zavolali kvuli vyzvednuti obratem
- U nekterych produktu dlouha dodaci lhuta
Podle prvni zkusenosti, kdyz pisou ze maji skladem, je to pravda
Vážený zákazníku,
děkujeme za hodnocení našeho obchodu.
Dodací lhůta u některých výrobků je delší, protože je dovážíme přímo od zahraničních dodavatelů.
Snažíme se však objednané zboží dodat v co nejkratší možné době.
Děkujeme Vám a přejeme Vám hezký den.
Tým Babypark. -
- Nenabizi zadne vyhody, nakopak.
- Spatna komunikace, nebo spise zadna. Prezentace slev na eshopu byla ze strany obchodu nepravdiva.
Neprijemny personal, nekomunikuji, spatna prezentace na eshopu.
Vážený zákazníku,
děkujeme za hodnocení našeho obchodu, zřejmě došlo k nedorozumění.
Abychom zjistili, kde nastala chyba, prosíme o upřesnění o jakou nepravdivou informaci se jedná?
Předem děkujeme za odpověď.
- Profesionální přístup
- Bezvadná komunikace
- Přehlednost
Skvělý e-shop i s kamenou prodejnou!
Komunikace na vynikající úrovni!
Zboží mělo původně přijít později (s čímž jsem počítala), naskladnili však dříve, hned mi volali a napsali i e-mail!
Doporučuji všem!
Spolehlivý obchodReakce obchodu Babypark s.r.o.
Vážený zákazníku,
děkujeme mnohokrát za hodnocení našeho obchodu, které celému týmu zvedlo náladu :-)
Tým Babypark. -
- Vše proběhlo v pořádku. Při vyzvedávání objednaného zboží mi paní prodavačka na pobočce v Praze na Černém Mostě velmi ochotně pomohla se zbožím do auta.
Vážený zákazníku,
děkujeme mnohokrát za hodnocení našeho obchodu.
Doufáme, že stejně jako se službami, budete také spokojena s výrobkem zakoupeným u nás.
Tým Babypark. -
- Výbavičku pro miminko nemusím vyzvednout hned, ale až se miminko narodí :)
- Velký výběr
- Dobré ceny
- Spolehlivost
- - rychlost
- - přehlednost
- - velký výběr
- -
Vyberu si, objednám a do dvou dnů dostanu. Takhle si představuji nákup v internetovém obchodě.
- objednávala som cez telefón, bola som milo prekvapená ochotou predajkyne
- nemám
ochota, promptnosť, spoľahlivosť
Prodávají sám od sebe komunikuje telefonicky o stavu objednávky. Vše v naprostém pořádku vřele doporučuji.
- Kvalitní zboží za dobrou cenu
- Málo poboček
V obchodě nakupuji pravidelně a jsem vždy spokojena jak s kvalitou zboží, tak balení i termínu dodání. Určitě DOPORUČUJI !!!
Zakoupil jsem dárkový elektronický poukaz.
O víkendu (byť se jednalo o jeden email) není možné tento poukaz odeslat, přišel v pondělí.
Na poukazu není vyznačena platnost a hlavně platí pouze pro nákup přes eshop. Tzn. fyzicky na prodejně je k ničemu.
Bylo nutné si zboží fyzicky vybrat, nechat dát stranou, na to samé zboží elektronicky udělat objednávku a nechat přepravní společností zaslat domů.
Jak ekologické a ekonomické ... -
- výběr zboží
- možnost objednat zboží, které není skladem
doporučuji, řešila jsem už i jednu reklamaci a vše bylo v pořádku
- Prodavačky velice milé, informovaly mě o dostupnosti a dodržely, co slíbily, čehož si velice cením!