- Prodavačky velice milé, informovaly mě o dostupnosti a dodržely, co slíbily, čehož si velice cením!
- Kontrola zasílaného zboží - přišlo s instalovanou ochranou proti krádeži.
- kocarek jsem objednala z duvodu, ze byl uvaden skladem!!!!!!! i fusak!!!!!!!!! na ostatnijsem chtela pockat, ted musim cekat na vse 6-8 tydnu...jsem opravdu zklamana, navic jsem dvakrat volala a velika neochota.
nedoporucuji
Moc ochotný personál ve Zličínské prodejně i na FB stránce!
Využila jsem super slevové víkendové akce, takže jsem i s cenou moc spokojená! -
- Dobrá cena
- Možnost on-line platby
- Známá kamenná prodejna
- Zmatky v komunikaci
- Nepříjemné chování
- Dlouhá dodací lhůta
Po objednání zboží a zaplacení platební kartou online mi z obchodu volali s tím, že v eshopu měli chybu, a že mi za uvedenou cenu nejsou schopni dodat celou objednávku tak jak byla nejprve potvrzena a zaplacena. Během telefonátu jsme se domluvili, že mi nakonec tu objednávku dodají za původních podmínek, protože to byla chyba na jejich straně. Nicméně trvalo ještě několik dní než se všechno vyjasnilo, mluvila jsem opakovaně s několika různými lidmi na straně obchodu, a ne všichni byli zrovna příjemní. Ve finále se ale vše vyřešilo k mé spokojenosti. Jen doba dodání díky tomu byla nadprůměrná - 5 pracovních dní, kdy v jiných obchodech při platbě online většinou ten samý den expedují. Kočárek mi navíc přišel bez faktury a potvrzeného záručního listu. Po mém upozornění bylo přislíbeno, že ho obratem posílají. Je to už téměř týden a záruční list zatím nedorazil. Budu opět urgovat. Obchod jsem si vybrala kvůli ceně a dostupnosti kočárku na skladu. Po mých zkušenostech bych tam znovu nakupovala jen kdyby cena byla opět výhodnější než jinde. Jinak z hlediska služeb hodnotím jako podprůměr a spíše nedoporučuji.
- nevím
Super
- Obchod má přiměřené množství zboží
- Nelíbí se mi vyhledávání na stránkách obchodu
OObchod doporučuji, zboží bylo rychle připraveno k vyzvednutí.
- Dobré ceny a jsou důvěryhodní
- nevím
- Ceny
- značky, které jinde člověk nesežene a pravidelné slevové akce
- Zboží, které jsem objednávala bylo skladem (včetně druhu objednané barvy výrobku) a dorazilo za 18 dnů od objednání. Mezi tím mi ještě asi 10 dnů po objednávce poslal obchod mail, že zboží dorazí až za měsíc, tzn. mají tam asi zmatek.
- Dobrá otevírací doba kamenného obchodu
- Docela přehledné stránky
- Příjemná obsluha na prodejně (P9 ČM)
- Nelze zjistit kdy bude zboží k dispozici
- Nesouhlasí kody výrobků! Objednal jsem si úplně jiné zboží, než které jsem následně dostal. Podle webu mělo být původení zboží na skladě, prodavačka ho však nenašla.
- Tisk nesmyslného množství papíru při objednávce přes web. Při nákupu přes pokladu dostane zákazník pokladní bloček, při objednání přes web se tisknou 2 archy A4!
Pokud člověk bydlí blízko obchodu a nechce se mu shánět zboží jinde, vyplatí se objednat si sortiment přes web a doufat, že dostane to co si objedal (lepší je to při převzetí dobře zkontrolovat!).
Celkově mě ale nákup, kontrola a následná reklamace stály tolik času, že příště nejspíš nakoupím někde jinde a najednou. -
Vše proběhlo v pořádku, jen v obchodě trochu popletli způsob dodání a čekali až si zboží vyzvedneme na prodejně. Ale po telefonické domluvě bylo vše hned napraveno a zboží jsme do 2 dnů měli doma. Spokojenost!
doporučuji
- zboží objednáno 27.10. jako "skladové"
- druhý den, při ověření dostupnosti, upraveno dodání na 1-2 týdny
- po dvou týdnech (11.11.) znovu ověřena dostupnost s výsledkem: "zboží očekáváme každým dnem"
- čtvrtý týden (21.11.) další kontrola termínu dodání následovaná potvrzením dodání pátý týden (25.11.)
- 25.11. při osobním odběru (cca poledne) informování o zaslání zásilky službou PPL na adresu bydliště, protože zatím nedorazila na provozovnu
- 25.11. večer, po další urgenci, objednávka zrušena (produktové odd. není schopné informovat, natožpak garantovat skutečný termín dodání a stále dodává na pobočku neurčité informace)
- dodatek: u zboží stále svítí informace o dodání za 1-2 týdny... -
- vzhledem k tomu,že tento obchod mám kousek od bydliště,tak určitě to,že se můžu jet na zboží osobně podívat.
jediná nevýhoda byla u tohoto zboží,že nebyl přiložen český návod.
- nákup a výběr přes internet
- nová prodejna, ale vypadá hůře než stará a vůbec není vidět
- délka dodací lhůty
Doporučuji, super ceny, jednoduchá objednávka ,rychlé dodaní zboží
- zboží v akci
- byl zmatek, která prodejna zboží pošle
Ke koupi autosedačky v tomto obchodě jsem se rozhodla hlavně kvůli její akční ceně. Zboží jsem objednala přes internet. Po týdnu jsem volala na prodejnu, v jakém stavu se nachází moje objednávka a měli trochu zmatek v tom, která prodejna mi má autosedačku poslat. Nicméně po mém telefonátu mi sedačka za dva dny přišla.
- Doprava nad 1000 Kč zdarma. Pravdibý přehled o tom, které zboží je skladem.
- široký sortiment
- spolehlivost