V tomhle obchodě jsem nakupoval poprvé a naposledy ty orijentační tabulky velikostí to je katastrofa v jiných obchodech mají tabulky přesné velikosti třeba ramen, rukávů, hrudi, atd. tady mají jenom délku bundy a obvod ale čeho to tam není napsané, tyhle rozměry mi sou fakt u p..ele koupil jsem bundu XXL ale velikostí je jako M, to mají lepší velikosti i v obchodech u Větnamců
- Rychlost dodání.
rifle přišly obratem, bohužel byly malé, vátila jsem je a peníze jsem zpět obdržela také obratem, správnou velikost riflí opět obratem, úplně super obchod
- Kalhoty dorazily hned, bohužel mi neseděly a musela jsem je vrátit.
- Oceňuji, že obchod mi obratem zaslal zpět peníze.
- Spolehlivost a rychlost
- Webové stránky by měly být přívětivější
Spolehlivost, rychlost, široká nabídka
Špatně nafocené produkty které barevne pak vůbec neodpovídají realitě
rychlé, vše v pořádku
Spokojenost s pomoci prodavacek
Super spolupráce.
- Jsou prostě nejlepší.
kvalita a rychlost
maximální ochota.Jsem velice spokojená.
Vše funguje tak, jak má. Skvělá komunikace a zboží dle nabídky bez stupidního obtěžování s "povinnou registrací", navíc s výhodou realizace koupě resp. s možností úhrady zboží bez povinné "účasti" bank, které dozajista a nikdy nefungují zdarma. Dodání zboží do 24 resp. 48 hodin od objednání - leckterá konkurence nechť se nad sebou zamyslí..... :-)