V tomhle obchodě jsem nakupoval poprvé a naposledy ty orijentační tabulky velikostí to je katastrofa v jiných obchodech mají tabulky přesné velikosti třeba ramen, rukávů, hrudi, atd. tady mají jenom délku bundy a obvod ale čeho to tam není napsané, tyhle rozměry mi sou fakt u p..ele koupil jsem bundu XXL ale velikostí je jako M, to mají lepší velikosti i v obchodech u Větnamců
Špatně nafocené produkty které barevne pak vůbec neodpovídají realitě
u kalhot neuvádí gramáž, nebo aspoň roční období.
k hodnocení pak posílá zboží, které jsem nekupoval. -
- Nejsem tlustý, tradičně mi velikost XL sedí. Tady ale byla jen pro extrémně štíhlé. Parku jsem musel vrátit.
- Pres garanci neprisla zasilka do Vanoc.Objednano 13.12.
Reakce obchodu BABYLON Shop
děkujeme za Vaší recenzi. Zboží jsme odeslali dle harmonogramu 20.12. bohužel subdodavatel v tomto případě Česká pošta nedodala zboží včas, přesto že garantovala dodání zásilek které obdrží do 20.12.. Situace nás mrzí bohužel jsme neměli šanci jí ovlivnit. S pozdravem, Babylon Shop -
- Úplně jiná barva než v reklamě
Kvalita dodaneho zbozi neodpovida popisu
- v nabídce u sortimentu a velikostí není uváděn výrobce, tak vznikají velké rozdíly velikostí mezi výrobci evropskými,asijskými a dálný vý hod
Zboží bylo skladem, potvrdili mi objednávku, tak druhý den mi objednávku zrušili, že je zboží vyprodané. A navíc večer mi přišel e-mail, že zboží mi bylo odesláno.
jsem dostal jnie zbozy
Obchod je v poho. Ale ta miki
na je uplne to sami co prodavaj vietnamci. Za 350. Cekal jsem original Maidny a ne mikinu od vjetví s nažehlovačkou -
- Místo příchodu zboží, mi přišla zpráva, že zboží není a nebude
Reakce obchodu BABYLON Shop
děkujeme za Váš názor. Zboží bylo vyprodáno u výrobce před Vaší objednávkou. Proto již nebylo možné Vaší objednávku dodat. Neprodleně jsme Vás informovali, že je zboží vyprodáno. S pozdravem Babylon Shop team -
- žadna
- nelze platit hotově A JA KARTu nemam
neoporučuji
Reakce obchodu BABYLON Shop
děkujeme za Vaši recenzi. Vaši objednávku pro kterou jste zvolil přepravu společností Zásilkovna jsme řádně odeslali. Bohužel v dnešní situaci neumožňují pobočky Zásilkovny platbu hotově ( z důvodu vaší bezpečnosti). Každý zákazník dostane automaticky email ve znění: Upozornění: platba v hotovosti dočasně pozastavena. Vaše bezpečnost je u nás na prvním místě. Zásilky na dobírku je tedy možné zaplatit pouze bezhotovostní platbou, a to buď přímo kartou na výdejním místě, nebo online přes platební bránu (klikněte zde). Děkujeme za pochopení. Když se nám zásilka vrátila, tak jsme jí znovu odeslali po vzájemné domluvě společností Česká pošta na naše náklady. S přáním pěkného dne Babylon Shop -
- nedoručili mi zaplacené zboží,zatím,doufám,že dojde
Reakce obchodu BABYLON Shop
děkujeme za Vás názor. Zboží které jste si objednal, je u našeho dodavatele na externím skladu. Zboží jsme řádně objednali. Bohužel, toto zboží nedopatřením (lidský faktor) nedali do krabice. Za to se samozřejmě omlouváme. Nicméně nejsme schopni to ovlivnit. Za vzniklou situaci jsme se řádně omluvili emailem a o celé situaci Vás informovali. Pokud byste nám na email odpověděl a vyjádřil obavy, že Vám zboží nepřijde, nebo že nechcete déle čekat, tak peníze okamžitě poukážeme na Váš účet. Vzniklá situace nás mrzí, ale jak už jsem psal výše nejsme schopni z naší strany udělat více, něž počkat na další dodávku nebo Vám vrátit peníze. S pozdravem Babylon shop team. -
čekám na potvrzení objednávky od 20.9.2019
už s tím vlastně ani nepočítámReakce obchodu BABYLON Shop
děkujeme za vaše hodnocení. Email s informaci (Zboží bude připraveno na prodejně 23.9.) systém odeslal okamžitě po vytvoření objednávky. V pondělí 23.9. tam zboží bylo připraveno k vyzvednutí. Bohužel zboží nikdo nevyzvedl. Nevím, zda byl správně vyplněn email nebo vám nespadlo potvrzení do spamu. Každopádně byl email odeslán. Pokud se někdy stane, že k vám z jakéhokoliv důvodu nedojde nějaká informace, tak nás stačí informovat e-mailem nebo telefonicky. Všechny dotazy jsou většinou vyřizovány tentýž pracovní den. S přáním hezkého dne Babylon shop. -
- Osobní vyzvednutí v PU
- Cena neodpovídala e-shopové ceně za kterou jsem objednal a zboží bylo dražší
- Nikdo mne neinformoval, že je zboží připraveno k vyzvednutí.Kdybych si z vlastní iniciativy neprověřil sám telefonicky, tak bych asi stále ještě čekal a čekal.
- Zdá se mi to jako chyták na zákazníky . Objednal jsem si mikinu za cca 1000 kč , mailem příšla omluva , že 3XL už není , ale nabízí mi mikinu za cca 2000 kč .
Zdá se mi to jako chyták na zákazníky . Objednal jsem si mikinu za cca 1000 kč , mailem příšla omluva , že 3XL už není , ale nabízí mi mikinu za cca 2000 kč . Tu původní mikinu mi ani nenabídli v jiné velikosti .
Reakce obchodu BABYLON Shop
děkujeme za Váš názor. Mikina byla objednána jiným zákazníkem chvilku před vaší objednávkou. Systém bohužel ještě nestihl produkt vyskladnit. Za to se omlouváme. Jak zde píšete, tak jsme reagovali okamžitě na tuto skutečnost a nabídli vám nejbližší alternativu. Nabídku vnímáme jako službu našim zákazníkům, kterou zákazník využije nebo nevyužije. Pokud si u nás zákazník objedná produkt ve velikosti 3XL, tak předpokládáme, že potřebuje tuto velikost. Je tedy zbytečné mu nabídnout tento produkt v jiné velikosti.
S přáním pěkného dne,
Babylon Shop team -
Nekorektní jednání!
Material nekvalitni. Po reklamci (pri druhem noseni se vyparal sev) jsem cekala mesic na vyjadreni od mustangu, ale jelikoz jsem uplatnovala reklamaci do sesti mesicu cekala jsem minimalne slevu na zbozi nebo vymenu kus za kus. Bylo mi oznameno,ze ukoncuje diskuze kdyz jsem si stezovala ze se mi navrhovane reseni nelibi (opraveni zbozi namisto vraceni penez nebo vymeny za novy kus). Komunikace priserna. Kvalitativne hrozny obchod. Dvoje dziny jsem zde zakoupila s obouma problemy. Absolutne nedoporuciji obchod.
Reakce obchodu BABYLON Shop
děkujeme za váš názor. Zboží značky Mustang prodáváme dlouhé roky a považujeme ho za kvalitní. Samozřejmě, čas od času zboží někdo reklamuje ( méně než 1% případů). Ze zákona máme měsíc na vyřízení reklamace. Reklamaci jsme vyřídili za 20 dnů od přijetí (přijetí 8. 11. odeslání zpět 28. 11.). Reklamace byla uznána a výrobcem na jeho náklady odstraněna. Zcela v souladu se zákonem (§ 2169 NOZ ).
S pozdravem,
Babylon shop -
- Zboží poškrábané
Reakce obchodu BABYLON Shop
děkujeme za Vaše hodnocení. Pokud zboží nepřišlo v pořádku, tak Vám ho samozřejmě vyměníme a veškeré náklady s odesláním zboží zašleme zpět. Určitě nás neváhejte kontaktovat.
S pozdravem,
Babylon Shop team