- Rychlost doručení.
- Dobrá komunikace
- Velký výběr
Reakce obchodu Autosedacky-eshop.cz
Velice děkujeme za hodnocení našeho e-shopu. Přejeme ať Vám autosedačka dobře slouží. Vážíme si toho a věříme, že to nebyl Váš poslední nákup.
- Bleskové doručení
- Podrobné popisy, fotky, recenze sedaček. Zjevně tomu docela rozumí.
- Nakoupil jsem výhodně se slevou :-)
Reakce obchodu Autosedacky-eshop.cz
Vaše slova nám udělala radost! Děkujeme, že jste si udělali čas a sdíleli svůj názor. Vážíme si vaší důvěry. Přejeme ať Vám autosedačka dobře slouží
za tým autosedačky Kamila -
Vše super, bez problémů a rychle
Reakce obchodu Autosedacky-eshop.cz
Děkujeme za doporučení a 100% hodnocení. Přejeme ať Vám autosedačka dobře slouží. Vážíme si Vaší důvěry
Reakce obchodu Autosedacky-eshop.cz
Velice děkujeme za 100% hodnocení našeho e-shopu. Přejeme ať Vám autosedačka dobře slouží. Vážíme si toho a věříme, že to nebyl Váš poslední nákup.
- Komunikace
Reakce obchodu Autosedacky-eshop.cz
velice děkujeme za hodnocení našeho e-shopu. Přejeme ať Vám sada pláštěnek dobře slouží. Vážíme si toho a věříme, že to nebyl Váš poslední nákup.
za tým autosedačky-eshop Kamila -
- Velice rychle dodani
za tým autosedačky-eshop Kamila -
Obchod OK doporučuji, ale doručení určitě neobjednávejte u České pošty. Ty nedoručí a musíte si vyzvedávat na pobočce. Takže služba doručení od nich k ničemu. SH
Obchod muzu doporucit, ikdyz se dodani asi o dva dny zpozdilo, pri mem dotazu jsem dostala ihned odpoved co se deje a kdy objednavka dorazi, a nakonec prisla jeste o den driv :)
Sedačku i po 10 dnech po objednání nemám!
Reakce obchodu Autosedacky-eshop.cz
mrzí nás Vaše hodnocení. Zásilku jsme Vám poslali obratem, ale neměli jsme informaci, že se Vám nedoručila. Bohužel jste nás nekontaktoval.
Podali jsme reklamaci u dopravce na nedoručený balík, jelikož ani nám se zatím nevrátil a dnes Vám obratem zasíláme novou zásilku. K doručení dojde následující pracovní den.
Za tým Römer-cz Jana -
- Rychlost dodání
Rychle a kvalitně
objednáno, zaplaceno, v pořádku dodáno
- Dobrá cena, rychlé dodání.
Na eshopu kvalitní fotky všech poloh autosedačky, podrobný popis, zboží odpovídá, v reálu ještě hezčí barva (burgundy red). Dcerka spokojená a maminka také
- Rychle doručené, vše bez problémů
- příznivá cena, slušný výběr dané značky
- nedostatečná komunikace ohledně doručení objednávky
- špatné balení zboží
- nespolehlivý dopravce
Autosedačka byla jen volně položená v nepříliš pevné krabici, zcela bez výplňového materiálu, zcela volně se v krabici pohybovala. Vzhledem k výběru dopravce je zázrak, že přišla nepoškozená (aspoň viditelně, bohužel u autosedačky z toho nemám dobrý pocit ani tak). Na krabici byly sice šipky "neklopit", ale přišla pomačkaná a roztržená a dopravce ji bez zazvonění postavil "hlavou dolů" za vrátka.
Také mi nevyhovovalo, že jsem nedostala od obchodu žádné potvrzení o tom, že peníze dorazily a zboží odesílají, ani kontakt na dopravce (sledovací číslo například). -
Super rychlé dodání
- Děsně zabalené zboží, zavádějící informace o zboží skladem.
Objednal jsme si sedačku a jak prošla zabalená sem se divil ze se ji nic nestalo no hrůza. Dále uvádějí že je zboží skladem ale už se nevíte že u dodavatele...
- velice rychlé dodání
- Dobrá cena
- Rychlost dodání
- Sedačka je super,moc se mi líbí a dceři také