Sedačku i po 10 dnech po objednání nemám!
Reakce obchodu Autosedacky-eshop.cz
mrzí nás Vaše hodnocení. Zásilku jsme Vám poslali obratem, ale neměli jsme informaci, že se Vám nedoručila. Bohužel jste nás nekontaktoval.
Podali jsme reklamaci u dopravce na nedoručený balík, jelikož ani nám se zatím nevrátil a dnes Vám obratem zasíláme novou zásilku. K doručení dojde následující pracovní den.
Za tým Römer-cz Jana -
- příznivá cena, slušný výběr dané značky
- nedostatečná komunikace ohledně doručení objednávky
- špatné balení zboží
- nespolehlivý dopravce
Autosedačka byla jen volně položená v nepříliš pevné krabici, zcela bez výplňového materiálu, zcela volně se v krabici pohybovala. Vzhledem k výběru dopravce je zázrak, že přišla nepoškozená (aspoň viditelně, bohužel u autosedačky z toho nemám dobrý pocit ani tak). Na krabici byly sice šipky "neklopit", ale přišla pomačkaná a roztržená a dopravce ji bez zazvonění postavil "hlavou dolů" za vrátka.
Také mi nevyhovovalo, že jsem nedostala od obchodu žádné potvrzení o tom, že peníze dorazily a zboží odesílají, ani kontakt na dopravce (sledovací číslo například). -
- Děsně zabalené zboží, zavádějící informace o zboží skladem.
Objednal jsme si sedačku a jak prošla zabalená sem se divil ze se ji nic nestalo no hrůza. Dále uvádějí že je zboží skladem ale už se nevíte že u dodavatele...
Zboží zatím nedorazilo tak není co hodnotit !
Absolutně nespolehlivá doručovací služba Geis, avizovali doručení zásilky, ale nedorazili, nikdo nevolal, ani se neomluvili. Na druhý den další sms o doručení, opět nedoručeno i když kurýr věděl,že nebudeme doma, opět nevolal. Další termín doručení kuryr nebyl schopný sdělit. Objednávku jsem zrušila a nedoporučuji dodání přes Geis.
- Rychlost, spolehlivost
- Výrobek vypadá lépe na eshopu než ve skutečnosti :-)
Obchod je dobrý, nejsem jen spokojený s kvalitou, resp. ergonomií výrobku,.
- Zadna komunikace, zbozi nedorazilo ani po 14 dnech zadna reakce obchodu.
Reakce obchodu Autosedacky-eshop.cz
Zákaznice zvolila platbu převodem, ale neprovedla úhradu zboží. Proto jí nebylo zboží zasláno. autosedacky-romer.cz
- zajímavá cena (tzn. autosedačka a dárek letní potah)oproti konkurenci
- nedostatečná komunikace
autosedačku jsem objednala, druhý den mi došel mail, že sedačka bude až za týden a zda jsem ochotná čekat. Na mail jsem odpověděla kladně, ale žádná další potvrzovací odpověď už nedorazila..a dovolat se do obchodu dá dost práce. Paní se dušovala, že zboží 100% dorazí v avizovanou dobu, nebo i dříve..v osudný den volám do krámu - několikrát marně a pak mě paní prodavačka sdělí, že teprv musí zjisti, zda sedačka dorazila, ale že mi ěhem dne zavolá. K večeru opět volám, co a jak a dozvídám se, že paní stále neměla čas informaci vytelefonovat. Nakonec po chvíli opravdu zavolá, že zboží dorazí na 100% v pátek, ale zda nechci jinou barvu, která dorazila....díky, od vás už nic nechci..komunikace šílená a neustále se oddalující trmín dodání.
NEDOPORUČUJI! (samozřejmě chápu, že se dodávka může zbrzdit, ale v tom případě je nutná komunikace, která tu velmi vázla! Na druhou stranu, mail se zrušením objendávky dorazil velmi rychle..) -
- Nespolehlivost,neochota
Telefonicky jsem urgovala objednávku, zboží jsem nutně potřebovala do určitého termínu, přesto zboží nedorazilo. Chybu samozřejmě může udělat každý, přesto se ji nesnažili ani napravit ev. Zboží mi urychleně dodat .v tomto obchodu již nakupovat nebudu!
- prodává výrobky Römer
- Přestože jsem zboží již před týdnem zaplatil, objednávka se stále "vyřizuje", zboží nebylo dodáno, kontaktní telefon nikdo nezvedá, na e-mail nikdo neodpovídá. Navíc píšete, že jsem objednal autotašku maxi a chladicí vložku, jenže já jsem objednal a zaplatil navíc i sluneční clonu, kterou, zdá se, ani neevidujete.
Obchod jsem si vybrala pro dobrou nabidku autosedacek Romer a nizkou cenu. V objednavkovem formulari jsem napsala,ze platim prevodem.Po zaplaceni prevodem mi prisel mail,ze sedacka je odeslana, vzapeti volal clovek z PPL, ze to bude dobirka, at mam nachystane penize.Pak jsem obvolavala zamestnance firmy,aby zrusili dobirku, coz se skutecne stalo,ale komunikace vazla a ja druhy den opet volala jak PPL tak zamestnancum firmy,aby to jeste prekontrolovali a at mi daji vedet, jestli tedy uz je vse v poradku,pak se mi opet nikdo neozval, nastesti sedacka dorazila po tydnu od objednani.
- zavadzanie spotrebitela
aby neoblbovali ludi s dodaciou lehotou tovaru.
- Nemám žiadne info o priebehu vybavovania objednávky, t.j. potvrdenie a termín nabehnutia platby na účet, termín odoslania tovaru, meno a kontakt na prepravcu, očakávaný termín doručenia tovaru atď.
- Doposial(ani po 10 dnoch od objednania) som nedostal žiadnu odpoveď na moje dva e-maily ohladom ziadosti o info o stave doručovania tovaru.
- Kvuli vyššie uvedeným nedostatkom.
Cena.
Meškanie tovaru, žiadna komunikácia obchodu
ani po 10. dni od objednania.
Nie.
Detto ako ods. 2.Reakce obchodu Autosedacky-eshop.cz
Obecně Slovensko je pro nás malinko problematické často čekáme na platbu i několik dní mezi tím se zboží u dodavatele prodá a nastane problém s dodáním, maily často končí ve spamu, tyto problémy obecně po ČR nejsou a vše chodí mnohem rychleji. Na Slovensko se vždy musí počítat minimálně 2dny na platbu převodem pokud zákazník hradí hned a následně cca 2-3 dny na přepravu PPl službou na Slovensko takže dodání není tak rychlé jako po ČR, kde to umíme většinou do druhého dne
- Ze majitel provozuje dva totozne eshopy, ktere maji absolutne shodne obchodni podminky, ale konkuruji si cenami.
Kdo hleda najde vyhodneji.