I když zboží vážila 4.5 kg na balíku psano 6kg tím pádem placeno více za poštovné zasilkovna
Vazeny zakazniku,
Vase zasilka opravdu vazila 4.5kg,ale byla zarazena do vyssi kategorie z duvodu nadrozmeru. Objednaval jste chladic klimatizace s souctem 3 stran prepravni krabice vetsim nez 120cm tudiz Vase zasilka byla prerazena do nadrozmeru.
Viz dodaci podminky zasilkovny :
„Standardní Zásilka“: součet rozměrů 3 stran není vyšší než 120 cm, a/nebo délka jedné strany není delší než 70 cm, a/nebo není těžší než 5 kg.
Nas system toto resi tak, ze automaticky zasilku oznaci jako tezsi i kdyz se jedna o nadrozmer, pro snasi orientraci a trideni baliku na standard / nadrozmer.
Tym Autodilos -
Zakoupený díl byl vadný. Závada doložena diagnostikou. Reklamoval jsem ho a již dva měsíce čekám na vyřízení. Nejdříve mi bylo sděleno, že dodavatel reklamaci zamítl, protože šlo o jiný díl, ačkoliv jsem poslal ten, který jsem obdržel. Odvolal jsem se a již se nikdo neozval. Po dalším měsíci jsem žádal o vrácení peněz dle zákona, protože nebyla reklamece vyřízena v zákonné lhůtě a prodejce nereaguje.
Dobry den
Lambda sondu jste koupil 14.6, reklamoval 28.6, odvolani vysedku reklamace 7.8. Penize Vam byly vraceny na Vas ucet ( ktery jste nam sdelil 29.8) dne 30.8. Reklamace byla vyrizena radne dle platnych zakonu. Nechapeme tedy Vase zaporne hodnoceni vcetne poznamky ze prodejce nereaguje.....
Tym autodilos -
Zbożí jsem objednaval v neděli večer a dorazilo v patek . Jinak přehledné stránky a dobré ceny
Dobry den,
expedice byla bohuzel v tydnu Vasi objednavky omezena z duvodu dovolenych a doslo k zpozdeni odeslani objednavek.
Za vznikle komplikace se omlouvame a verime ze pri dalsi Vasi objednavce bude jiz vse tak jak ma byt.
Tym autodilos -
- Dobré ceny i doba dodání.
- Odfláknuté a nezodpovědné zabalení.
Mizerné zabalení pouze do igelitu - díly přišly s rozmačkanými krabicemi, drážkovaný řemen byl nevhodně smotaný. Hůře zabalený balík jsem v životě neviděl. Je spodivem, že nedošlo k poškození dílů.
Dobry den,
bohuzel v dobe prazdnin jsme byli nuceni z duvodu dovolenych kratkodobe najmout brigadniky na baleni zbozi. Bohuzel nasi neduslednou kontrolou jejich prace na baleni baliku doslo k tomu ze balik odesel spatne zabaleny. Byla prijmuta opatreni aby se toto jiz neopakovalo.
tym Autodilos.cz -
Objednal jsem, trvalo to dlouho a stále nic, po tel.jsem objednávku zrušil protože jsem byl nucen koupit jinde, načeš mi bylo oznámeno že právě od nich odešla na mou adresu a že tedy nemám převzít. Samozřejmě nic nedorazilo, za pár dní přišel mail že se omlouvají že tento díl již nemohou zajistit...a to mi bylo řečeno že již je na cestě na mou adresu...vymýšlí , lžou a trvá vše příliš dlouho než se vůbec něco děje...já nedoporučuji...
Dobry den
Zde jsou fakta o Vasi objednavce :
Objednavka : 29.5. v 20:35 ucinena objednavka
30.5. zjisteno ze zbozi neni skladem na vydejnim miste a objednano u dodavatele.
31.5. v 7:43 Vam prisel email " Zasilka se pripravuje " nikoliv ze je Vam odesilana.
31.5. Zprava od dodavatele ze byla stazena cela varka tohoto produktu z duvodu chyby ve vyrobe. Produkt byl na dodacim liste ale nasledne vydobropisovan cehoz si rano skladnik nevsiml.
Operator se Vam nasledne pokousel dovolat ale bezvysledne. Tak po nekolika pokusech poslal omluvny email ze polozku nemuzeme dodat.
Za komplikace se omlouvame
Tym
- Rychlost.
- Cena.
- Zaslán použitý a vadný výrobek.
Dobry den,
Vasi reakci moc nechapeme. Zakoupil jste u nas na eshopu motorek na sterace orig. BOSCH. Tento dil pochazi primo z distribuce BOSCH. Nejedna se o nijak levny vyrobek tak nas prekvapuje ze jste nedal vubec vedet ze Vam motorek nefunguje nebo ze Vam dokonce prisel jiz motorek pouzivany.
Pisete recenzi na spravny eshop??
tym
www. Autodilos.cz -
Nabízejí zboží, které vůbec nemají.
Dobry den,
aktualizace stavu skladu na eshopu se provadi 1x denne. Bohuzel se stalo ze zbozi mezi aktualizacemi pred Vami vykoupil jiny zakaznik. Obratem Vam byla nabidnuta jina alternativa v podobne cene i kvalite ale tu jste odmitl stejne tak jako moznost pockat na naskladneni dalsiho zbozi ( tlumice perovani Magneti Marelli) .
Za zpusobene komplikace se omlouvame.
Tym www.autodilos.cz -
Urgentně jsem sháněl zapalovací svíčky DENSO Iridium TT IT20TT pro Aston Martin V12, který vyžaduje 12 kusů, které v tomto množství nebývají skladem. Tento obchod byl již několikátým osloveným a bylo mi sděleno, že sadu o 12 kusech mají skladem (nikoli skladem u dodavatele jako ostatní).
Vzhledem k tomu, že vím, že tyto svíčky nebývají vysokoobrátkovým zbožím takže mít je na fyzicky skladě je téměř rarita, DŮRAZNĚ jsem se zeptal, zda je "mají fyzicky v ruce". Pán na telefonu se usmál a řekl s humorem že nikoliv ale že na celou sadu má před sebou na stole. Opakovaně jsem byl na základě mého dotazu ujištěn, že se jedná o tento typ, uchýlil jsem se preventivně i k hláskování.
Po ujištění jsem zaslal objednávku, vyřídil si volno a chtěl zajet z Prahy do Kolína abych si zboží vyzvedl. Pomyslný šestý smysl mi zavelel a já si telefonicky vyžádal písemné potvrzení přijetí objednávky (do které jsem zapsal, že podmínkou je aby bylo k vyzvednutí v den objednávky).
Jaké nemilé překvapení bylo, když mi bylo sděleno, že mi OPAKOVANĚ špatně rozuměl a namísto toho měl na stole IK20TT, relativně obyčejné svíčky s označením lišící se v jednom písmenu a to navzdory hláskování z mé strany.
Pominu-li mrhání nejen času ale i finančními prostředky za dopravu, hlavním aspektem byl čas nezbytný na zajištění alternativního dodavatele a prostoje u takto drahého vozu v nepojízdném stavu. Dodavatelem se nakonec stalo AutoKelly, které připravilo celou sadu k vyzvednutí v průběhu pár hodin k vyzvednutí na jejich pobočce v Říčanech.
Jediná pozitivní recenze z tohoto plynoucí je fakt, že přijali zrušení objednávky (zcela logicky, vzhledem k podmíněnému termínu dodání) bez zbytečných nepříjemností a omluvili se. -
- Jelikož jeden produkt neměli, tak jsem si objednal jiný a za ten mi naúčtovali nižší cenu, než byla na internetu uvedena. Nevím jestli schválně.
- Zboží bylo v pořádku.
- Mnou objednané zboží mělo být skladem, nakonec se ukázalo, že ho nemají, což mi emailem napsali. Následně jsem si vybral jiné zboží. Bylo mi řečeno, že objednávku druhý den odešlou, odeslali ji až po 3 dnech.
- Jeden den jsem se do obchodu nemohl v pracovní den dovolat (měli vypnutý telefon).
Dobry den,
k odeslani opravdu doslo opozdene z duvodu nasi administrativni chyby pri zamene nedostupneho zbozi za coz se velmi omlouvame. Cena byla snizena umyslne jako omluva za pozdnejsi odeslani.
Vypnuty telefon je pomerne divny. Vzhledem k tomu ze telefonujeme pres ustrednu temer nonstop. Kontrolovali jsme ustrednu a za poslednich 10dni jede bez vypadku.
Za zpusobene komplikace se omlouvame.
Tym www.autodilos.cz -
- Zboží nedorazilo po 5 pracovních dnech i když bylo zboží vše skladem dale chyběli 3 položky bez žádného upozorneni.
Vazeny zakazniku,
objednal jste celkem 10 polozek, bohuzel vzhledem k stehovani skladu jsme 3 polozky od daneho vyrobce nedohledali. Pokouseli jsme se nekolikrat Vas kontaktovat telefonicky a emailem zda by jste souhlasil s nahradou od stejne kvalitniho a cenove podobneho jineho vyrobce. Bohuzel jste nebral telefon ani neodpovedel na email tak jsme zbozi odeslali bez techto polozek.
Za komplikace se omlouvame
Tym autodilos. -
- rychlé dodání
- dodáno jiné zboží než je objednáno
Objednal jsem palivový filtr Valeo, originál, kovový.
V originální krabičce dorazil plastový universál noname s universální samolepkou, lišící se od ostatních pouze jménem výrobce.
Mohl jsem ho vrátit, ale ztracený čas převyšuje cenu filtruReakce obchodu AUTODÍLOS
Dobry den,
bohuzel firma Valeo palivovy filtr 587002 v kovovem provedeni jiz nedodava a misto toho dodava plastove provedeni. V datech ale stale maji kovovy. S tim bohuzel nemuzem bohuzel vzhledem k licencnim podminkam TecDocu nic delat.
Tym Autodilos -
- V zásilce chybělo zboží
Dobry den,
Vasi objednavku bohuzel spatne zpracoval nas server na kterem v ten okamzik probihal velky upgrade a objednavka neprisla kompletni. Za chybu se omlouvame. Cidlo pokud o nej budete mit nadale zajem muzeme doposlat. Viz email.
Tym autodilos.cz
Tym Autodilos. -
Po objednání zboží přišel od obchodu e-mail, že mají na webu chybně uvedenou cenu u výrobku, proto mi ruší objednávku.
objednal jsem si u vás více dílů.ovšem když jsem rozbalil gumičky na na držení krytu motoru u audi A3 sportback 2.0 tdi byl jsem překvapený.
gumičky mají zbroušené jméno výrobce. nevím z jakého důvoduReakce obchodu AUTODÍLOS
Dobry den,
objednal jste si 10ks silentbloku FEBI 38850. Jedna se originalni vyrobek pro koncern VW. Tento vyrobek se nesmi prodavat mimo koncernovy retezec s logem VW,Audi,Seat,Skoda.... Proto ho dodavatel z tohoto vyrobku (Febi Bilstein) dodatecne odstranuje. Je to u firmy Febi pomerne bezna praxe. Febi prodava prevazne originalni dily zbavene loga nebo vyrobene primo na zakazku u dodavatelu pro koncern VW.
Z toho duvodu moc nerozumime negativnimu hodnoceni.
www.autodilos.cz -
Na objednaném světle Tyc,nefungovalo el,naklápění.Světlo jsem musel zaslat zpět a čekám na vyreklamování....
Reakce obchodu AUTODÍLOS
Techto svetel na PEUGEOT / CITROEN se prodalo za lonsky rok 5ks a letosni 3ks. Doposud bez reklamace.
Svetlo od Vas bylo doruceno 24.8.
Vzhledem k tomu ze Vami popisovanou vadu nelze nasim technikem posoudit tak bylo poslano na posouzeni technikem dodavatele.
Pokud by byla Vami popisovana vada zjevna tak Vam ihned posilame nove. Vzhledem k tomu ale ze neni v nasich moznostech toto vyzkouset a posoudit tak posilame k dodavateli kde obvykle do 5ti pracovnich dni posoudi. Toto Vam bylo sdeleno telefonicky.
Vasemu hodnoceni "Nedoporucuji" nasledne tudiz moc nerozumime a nechapeme jej. -
objednal snr ložisko přišlo ložisko fag v obalu snr.
Dobry den,
bohuzel toto je dnes jiz dnes u SNR a i jinych vyrobcu bezna vec ze vyrobce pokud nestiha vyrobu doplnuje na aftremarket vyrobky od jineho vyrobce. Vzdy ale minimalne v shodne nebo lepsi kvalite jako jejich vlastni vyrobek. Toto bohuzel nejsme schopni ovlivnit.
www.autodilos.cz -
Jak jsem psal výše, zboží dorazilo rozbité. Jen díky šikovnosti a tomu, že můj vlastní díl byl v tomto místě OK, jsem v časové tísni sestavil z těchto 2 dílů jeden plně funkční. I proto jsem neodstoupil od obchodu, ale zaslal obchodu foto zboží se žádostí o kompenzaci. Ovšem dosud bez odezvy.
Reakce obchodu AUTODÍLOS
Vas velmi nestadartni problem s ulomenou zapadkou na ventilatoru topeni ( objednano 1.8,odeslano 2.8 a doruceno 3.8.) o kterem jste nam dal vedet az 8.8.2017 byl podstoupen na majitele firmy ktery je od 7.8. na dovolene. 15.8. se Vam urcite ozve.
tym www.autodilos.cz
EDIT 15.8.: Zakaznik kontaktovan a cekame na rozhodnuti
EDIT 16.8. : Dnes byla domluvena kompenzace odeslana na ucet zakaznika. -
Zboží u tohoto obchodníka sice bylo nejlevnější, bohužel "SKLADEM" u nich neznamená skladem , ale někde v tramtárii, takže na zboží jsem čekal 5dní.
- zabalení a dodání
Po opravdu dlouhé době se našel obchod který posílal zboží jen tak obalené kusem černé folie bez klasického zabalení v krabici či jiném obalu. Zboží došlo tak v pomačkaných skoro rozdrcených krabičkách navíc jedna z nich byla otevřená ! a tedy s obsahem mohlo být manipulováno , ochranná izolace u sond byla taková ne ideální asi trpěla tou dopravou i když sondy vypadají od pohledu v pořádku. U nákupu rozhodovala cena ale formou dodání mě to odrazuje od dalšího nákupu! Takhle se zboží neprodává a rozhodně neotvírá - jsem zklamán jen doufám že zboží nebude poškozené a bude fungovat.
Zaslán jiný typ chladiče motoru.Vyřešeno prodloužením hadice.