Objednáno 8.12. 2020 . Poslední komunkace (automat) 9.12.2020. Od té doby se nikdo neozval a zboží nikde (v den objednání bylo psané skladem)
    Toto byla již několikátá objednávka dílů od různých dodavatelů a nikdy se nestalo že by se nikdo ani za čtrnáct dní neozval. Holt vše je jednou poprvé.

• Výhodné ceny
    • Přehledný web
    • Nekompetentní poradenství

Doposud jsem byl s obchodem spokojen, ale aktuální zkušenost mě naučila, že si musím zjistit, co potřebuji jinde a díky výhodné ceně na Autodílos, pak zde díl objednat

• Spojkový váleček který mi přišel byl nefunkční protékal

• obchod se 2 dny po objednávce ozval, že zboží které mají vedené jako skladem, není skladem ani u dodavatele
    • zboží vedené jako skladem, není skladem

• jedině cena, ale nikoli za kvalitu, kupujte spíše zboží kde tolik nezáleží na kvalitě

zakopil jsem spokovou sadu a další díly, spojková sada nefunguje jak má a po pár km začla spojka hlasitě rachtat ( vyměneno vše vč. dvouhmoty), zatím to funguje, ale rachtá, rozebírat zatím nebudu, reklamaci by stejně zamítli a soudit se nebudu. Každopádně zde již nakupovat nebudu

Zboží mi přišlo s rozlepenou bezpečnostní pečetí - po telefonickém kontaktu se prý jedná o vrácené zboží.

zboží nedorazilo a objednávka byla před několika tydny

• dva trmeny a jeden postrikany barvou a druhy pozinkovany- prodejce to neumi skontrolovat ani vymenit za stejne vyrobni provedeni pozinkovanou upravu... ze pri, co mu poslou, to je svete a urceno k prodeji....

obchod- jako kamenna prodejna se jevi v poradku a prodejce je ustretovy pro diskusi se zakaznikem ohledne tovaru v prodeji, zel dle vseho, neumi skontrolovat objednavku na jeho prodejnu dorucenou a i v tom pripade, ze se jedna o otevrene obaly a v kazde prabici je jeden mesivny jednoduchy kus- kov v jednoduchem provedeni jako je brzdovy trmen

• široká nabídka
    • dobré ceny
    • zboží "skladem" bylo doručeno až za týden

Několikátý nákup a tentokrát se to úplně nepovedlo. Veškeré zboží bylo skladem a objednávka ihned zaplacena kartou. Kdybych do obchodu nezavolal a nesnažil se to řešit, tak bych asi ještě dál čekal. Chtělo by to trošku proaktivní přístup.

• Příspěvek byl odstraněn na žádost autora příspěvku.

• Cena
    • Dlouhá dodací lhůta.

Vazeny zakazniku,
    objednavku jste ukocil a odeslal v pondeli v 19:55. Nasledujici den byla zpracovana ( utery ) . Nasledujici den byla predana dopravci a dalsi den Vam dorucena ( Vami vyzvednuta ). Presne dle nasich dodacich podminek.

Proto uplne negativnimu hodnoceni nerozumime.

Tým Autodilos.cz

• špatná komunikace

Dobry den,
    Vasemu hodnoceni moc nerozumime. Udelal jste u nas celkem 5objednavek ktere probehly naprosto korektne. Pouze u jedne objednavky byl vyrazen klic cislo 29 ale to s Vami bylo radne pred odeslanim objednavky vyreseno.
    Dale jste nam zaslal 2 email dotazy ktere jsem Vam obratem zodpovedeli.
    Vas telefon jsem v zaznamu ustredny nenasel....

Tym autodilos

Gola Sada na obrázku pěkná, po otevření zhrození, do obalu složeno hala bala, kvalita od pohledu mizerná, made in Vietnam.

Dobry den
    zde je prostor pro recenze obchodu nikoliv zbozi.... V nasem obchode jste udelal celkem 4 objednavky. Vzhldem k tomu ze jste nakup opakoval tak predpokladame ze jste s nasim obchodem spokojen.
    Vami zakoupena sada TAGRED TA-200 neni made in Vietnam ale made in China a je zarazena do segmentu stredni az lepsi kvalita.... Nechapeme vase vyjadreni "kvalita od pohledu mizerna". Kvalita teto sady je naopak o mnoho lepsi nez sady od jinych vyrobcu v podobne cenove relaci o cemz se muzete presvedcit primo na nasi prodejne v Koline.
    Pokud se Vam zbozi nelibi muzete ho samozrejme vratit. Penize Vam obratem vratime.

Tým autodios.cz

ZA 1. DÍL BYL EVIDOVÁN SKLADEM, NÉ SKLADEM U DODAVATELE!!!!!!
    ZA 2. I KDYŽ SLIBOVALI DODÁNÍ, NEMĚLI ANI PÁRU O TOM, ŽE DÍL DÁVNO U DODAVATELE NENÍ.

• Katastrofální komunikace se zákazníkem, objednávka nebyla při odběru kompletní.

Dne 23.8.2019 jsem podal objednávku na trubku a tlumič výfuku, těsnění, sponu výfuku a gumové držáky. 26.8. mi na dotaz bylo sděleno, že držáky nejsou (ačkoliv při objednávce byly vedeny jako skladem) a budou dodány následující den. 29.8. jsem se, opět na dotaz, dozvěděl, že držáky stále nejsou. Pracovník na tlf mi nebyl schopen sdělit stav objednávky, ale ujistil mě, že se ještě ten den ozve. Neozval, načež 30.8. jsem dostal e-mail, že moje objednávka je stále(!!!) připravena k vyzvednutí. 4.9. jsem si pro ni přijel a nestačil jsem se divit. Držáky v ní nebyly a samozřejmě nikdo o ničem nevěděl. Volal jsem tedy na zákaznickou linku, kde mi bylo teprve(!) sděleno, že prý držáky nejsou nikde k sehnání. Přebral jsem tedy zakázku a opravdu rozladěn z takového jednání, jsem odjel. Držáky jsem si koupil bez objednávky v první prodejně autodílů v místě bydliště.

Vážený zákazníku,
    pochybeni je 100% na naší strane. Po důkladném prošetření vzniklé situace a zjištění kde a jak vznikla chyba v komunikaci bylo přijato opatření aby k podobne situaci již nemohlo dojit.
    Toto opravdu neni u nás běžná praxe o čemž svědčí kladné recenze, kdy si velmi zakládáme na spolehlivé a kvalitní komunikaci se zákazníkem.

Omlouváme se za zpusobené komplikace.

Tým autodios.cz

• dobré ceny
    • udělal jsem několik nákupů ale s posledním nejsem spokojen.objednáno v neděli v pondělí osobní odběr nelze a ve středu stále neodesláno.myslí si že stále sedím u pc a sleduji emaily v 21. století v době mobilních telefonu neumí zavolat když je nějaká nesrovnalost.kdybych se nedotázal jestli je objednávka odeslána tak čekám do dnes a nic.

Vážený zakazníku,
    tento týden z důvodu dovolených je částečně omezen provoz callcentra. Bohužel došlo k souhře několika okolností a email Vám nebyl řádně odeslán a ani neproběhl obvyklý telefonický kontakt. Již byla sjednána náprava, aby se podobná situace již neopakovala.

Za komplikace se omlouváme a věríme že s příštím nákupem budete již opět spokojen jako v předešlých nákupech.

tým Autodilos.cz

katastrofa jednim slovem,zaslali mi jiné zboží o 800 kc levnejsi nez jsem si toho vsiml dily jsem namontoval a tim ztratil podle jejich vyjadreni moznost vymeny.okradli me

Dobry den,
    Uplne Vasi reakci nerozumime. Objednal jste si 2ks tlumice perovani SACHS . Dle fakturace , expedice a nasich nakupnich/prodejnich dokladu Vam tyto byly doruceny. Nacez jste nas kontaktoval ze tlumice jsou uplne jine jak vzhledove tak i rozmerove a to konkretne jine cislo ale ze jste je jiz namontoval. Nedokazal jste nam dolozit rozumnou formou co Vam vlastne bylo doruceno v cem jsou ruzne od pozadovaneho tlumice.
    Vami uvadene cislo jsme v letosnim roce ani jednou neprodavali a pri fyzicke kontrole je patrne ze jsou jine dle meho nazoru nezamenitelne. ( sirsi oko v dolnim uchyceni tlumice )
    Bylo Vam nabidnuto vraceni tlumicu ale to jste neucinil.

tym Autodilos.cz

• Dobré ceny

Objednané zboží přišlo bohužel rozlámané. Vina obchodu či doručovací služby? Poškozen takovým způsobem, že se to ale jen stěží mohlo stát při přepravě, krabice byla neporušena... takže jsem zboží vrátil a čekám že dojdou ještě peníze... Takže děkuji ale již nikdy více náhradní díly na auto přes net, ať už z jakéhokoli obchodu.

Vážený zákazniku,
    zbozi od nas odchazelo v poradku. Bobuzel pri preprave doslo k poskozeni plastoveho drzaku a dalsiho dilu vinou prepravni sluzby a podceneni originalniho baleni pracovnikem expedice. Po te co jste nas kontaktoval s tim ze zbozi dorazilo poskozene Vam bylo nabidnuto poslani noveho dilu stejnou nebo jinou prepravni sluzbou pripadne vraceni penez. Vybral jste si vraceni penez. Po obdrzeni zbozi zpet od Vas tak byla obratem poukazana vratka na Vas ucet.

Vzhledem k poctu odeslanych a v poradku vyrizenych objednavek ( k dnesnimu dni pres 1500 spokojenych pozitivnich recenzi ) moc Vasemu rozhorceni na eshopy s autodily nerozumime.

Za komplikace se omlouvame

Tym www.autodilos.cz

• Příspěvek byl odstraněn na žádost autora příspěvku.

• Ceny
    • Dlouhá doba dodání

Dobry den,
    Vasemu hodnoceni "Nedoporucuji" moc nerozumime. Zbozi jste objednal v nedeli. Vase objednavka byla zpracovana v pondeli a predana Zasilkovne v utery. Tudiz presne tak jak je popsano v dodacich podminkach.

tym Autodilos.cz