Obchod byl blokován z důvodu nízkého procentuálního hodnocení.

Přihlásit se a přidat recenzi

• Možnost nákupu na splátky rychlost dodání
    • Snížena maximální kapacita baterie U výběrového modelu

Reakce obchodu Atronic.cz

Dobrý den, děkujeme vám. Prosíme o kontakt v případě problému s baterií, zaznamenali jsme několik případů chyby software u nového iOS 17 je zde problém s aktivací a může být problém s baterií. Telefon je nutné přehrát přes DFU mód. Pokud by jste tedy zaznamenal nějaký problém ozvěte se nám prosím, nejčastěji se jedná o model iPhone 11 a iPhone 12.

• 80 %

• rychlé doručení
    • slušné ceny
    • pružná komunikace

V balení chyběl jeden komponent, vyřízeno jedním mailem, dodáno do druhého dne.
    Celkově rychlé doručení, přijatelné ceny a pružná komunikace.

Reakce obchodu Atronic.cz

Dobrý den, děkujeme. Bohužel adapter do zásuvky již zde není součást balení , v rámci maximální spokojenosti jsme vám ho rádi dodatečně poslali :) Přejeme krásný den

• Super cena
    • Skvělá komunikace jak po telefonu, tak iMessage
    • Telefon přišel ťuklý, ale nabídli výměnu či slevu
    • Už nebyla barva, kterou jsem chtěla

Doporučuji obchod, od začátku byla super komunikace. Nejdříve volali, že mnou objednaná barva telefonu už není, tak jsme se dohodli na jiné, telefon bohužel přišel trochu ťuklý na rámu, ač byl objednán nový, ale ihned nabídli výměnu či slevu. Přijala jsem slevu a do 4 dnů byly peníze na účtu. Mám tak telefon za bezkonkurenční cenu.

Reakce obchodu Atronic.cz

Dobrý den, děkujeme. Bohužel jediný telefon který byl skladem v této variantě a kategorii byl bohužel poškozen buď během přepravy a nebo při expedici. Jsme velice rádi že i přesto jste spokojena a nakonec jste si vybrala variantu která vám nejvíce vyhovuje. Pokud budete cokoliv potřebovat stačí nám zavolat a nebo napsat , jak již sama víte :) Krásný den přeje tým Atronic.cz

• Nízké ceny
    • Neseriózní obchodník zkoušející různé triky.
    • Dlouhá doba dodání, přestože byl produkt "skladem".
    • Nové zboží zasláno jako používané a rozbalené v neoriginální krabičce.
    • Nezvládají objednávky - stěžují si na to, jak jsou zahlcení.

Bohužel jsem s touto společností získal sérii nepříjemných zkušeností. Již nikdy u nich nic nekoupím. Nedovedou zvládat obchod v potřebném množství a za deklarované ceny. Nejsou seriózní, o čemž už nyní vypovídá i jejich procentuální hodnocení na heuréce:

1. Zboží (iPhone, který jiný eshop dodal do dvou pracovních dnů) nakonec nebylo skladem, i když v okamžiku objednání obchodník uváděl, že skladem je (chápu, může se někdy menším obchodníkům přihodit). Zaplatil jsem dopředu kartou bez mála 20 000 Kč. Objednávku jsem udělal v sobotu s tím, že mělo být nové zboží odesláno do 2 pracovních dnů.

2. Druhý pracovní den (úterý) jsem se na atronic.cz obrátil emailem i telefonicky, abych zjistil stav. Odhadovali dodání do 7 dní (šlo o dárek k narozeninám, ale čas jsem měl). Požadoval jsem dodání do určitého termínu (do 10 pracovních dní od objednání) - informovali, že se případně ozvou, kdyby byl problém (neozvali, tak jsem se opět dotazoval emailem i telefonicky).

3. Obchod odpověděl, že zboží odeslal (9. pracovní den - čtvrtek), ale ve skutečnosti odešlo o den později (pátek) a tím pádem dorazilo až v pondělí (11. pracovní den). Oslava narozenin se naštěstí posunula.

4. To nejhorší se ale ukázalo po vybalení zboží. Telefon byl rozbalený, používaný, nečistý a v neoriginální krabičce, takže obchodník nesplnil závazek, že jde o zcela nový kus. Jak si tohle můžou dovolit a spoléhat na to, že to kupující nějak akceptuje (nebude se mu chtít zboží vracet - tady to byl dárek, což věděli). Telefon nezvedali. Nabízeli emailem nakonec možnost slevy nebo další čekání bez zaručeného výsledku. Vrátil jsem jim ihned zakoupený telefon zpět (poštovné přes 200 Kč - odesláno jako křehké s pojištěním přes poštu s doručenkou) a žádal vrácení peněz (říkal jsem si, že je při tomto přístupu obchodníka atronic.cz už snad ani neuvidím).

5. Ve finále jsem je ještě musel popohánět, aby udělali vratku platby kartou, takže mi blokovali finance celkem měsíc (bez 3 dnů). Částku mám naštěstí zpátky, ale za ty nervy to v žádném případě nestojí. Jak jsem psal, zboží jsem nakoupil jinde, sice o něco dráž, ale měl jsem ho za pár dnů a bez nervů doma (nové, nerozbalené).

Reakce obchodu Atronic.cz

Dobrý den, děkujeme za recenzi, bohužel bychom ji rádi uvedli na pravou míru jelikož se vaše verze ne zcela ztotožňuje se skutečností. O celém průběhu objednávky jsme vás vždy kontaktovali, jak telefonicky, tak emailem. Také jsme vás informovali o stavu tohoto konkrétního typu telefonu. Jako o jeho stavu jakosti, také o tom že nebyl skladem a je nutné ho objednat. Telefon byl odeslán v požadovaném termínu bohužel bylo dodání posunuto o jeden den což jste mohl vidět na trackingu a je to možné dohledat. Posunutí vzniklo na překladním depu dopravní společnosti. Po celou dobu vaší objednávky jsme s vámi komunikovali na všech platformách a při vrácení peněz byla použita společnost gopay, kdy platba je vracena přímo na kartu a byla vrácena do 14ti dnů. Nikdo vám peníze měsíc neblokoval, tedy od momentu kdy se zboží vrátilo k nám vám byly prostředky vráceny v zákonné lhůtě.
    Velice nás mrzí vaše špatná zkušenost a budeme rádi když nás kontaktujete emailem nebo telefonicky. Rádi bychom vám nabídli výraznou slevu na jakýkoliv produkt v našem eshopu jako omluvu za opoždění dodání zboží. Děkujeme.

Bylo mi vydáno jine zboží ale vše bylo rychle vyřešeno a zboží vyměněno. Takže mužu doporučit.

• komunikace,rychlost, profesionalita.

Naprostá spokojenost.

• rychlost a ochota

• Vše v pořádku

• Rychlost

Dobrý den, velice vám děkujeme a přejeme krásný zbytek dne. Tým Atronic.cz

Výborná cena oproti ostatním na trhu. Rychlé doručení. Doporučuji.

• Velmi rychlé doručení

Dobrý den, velice vám děkujeme a přejeme krásný zbytek dne. Tým Atronic.cz

• Dobrá komunikace, vstřícnost při mém požadavku na odložení termínu osobního vyzvednutí objednávky.

• Na tovar skladom čakám už 20 dni
    • Eshop nedvíha telefón
    • určite neodporúčam , zlá komunikácia a tovar neprišiel

Dlho som sa už nestretol s takýmto eshopom .
    tovar som si objednal 25.09.2023 teflón písal že je na sklade . 3.10 prišiel email že telefón bol odoslaný . Momentálne je 9.10.2023 a telefón stále nikde , nedostal som ani email od žiadnej kuriérskej spoločnosti o prebraní zásielky !!!!!!!!!!!!! Odporúčam si objednať telefón z poriadnej stránky, a nie od takýchto podvodníkov čo naťahujú ľudí
    Prajem pekný deň

Reakce obchodu Atronic.cz

Dobrý den, při vytvoření objednávky jsme vás telefonicky i písemně infromovali že telefon v této barvě aktuáklně nemáme skladem a že je nutné počkat na dodání zboží. Balíček jsme následně odeslali a informovali vás emailem. Zásilky na slovensko jsou doručovány cca o jeden den déle. Balíček tedy přebírat nemusíte pokud si již zásilku nepřejete.
    Dovolat se k nám na infolinku lze jakýkoliv den od 8:00 do 17:00 a pokud se nedovoláte, je to způsobeno tím že se dovolal někdo před vámi. Můžete nás také kdykoliv kontaktovat na [email protected], na chatu, na facebooku , instagramu , tiktoku.
    Trackovací číslo vám automaticky přijde do sms zprávy pokud byl v objednávce vyplněn kontakt .
    Omlouváme se za zdržení a přejeme hezký den.

4.10.2023 14:59:00 Administrator Objednávka označená jako zaplacená stavem Vyřízena.
    4.10.2023 14:59:00 Administrator Informační e-mail "Vaše zásilka byla odeslána-Eshop Atronic.cz" odeslán na [email protected]
    4.10.2023 14:59:00 Administrator Stav platby byl změněn z: "Neuvedeno" na: "Placeno"
    4.10.2023 14:59:00 Administrator Stav objednávky změněn na "Vyřízena"

• Rychlé dodání

Dobrý den, velice vám děkujeme a přejeme krásný zbytek dne. Tým Atronic.cz

• Recenze byla smazána na žádost jejího autora.

• Recenze byla smazána na žádost jejího autora.

• Profesionální přístup
    • Rychlé jednání