Okamžitá reakce na objednávku ! Jeden den objednáno, druhý den je prsten doma. To je aspoň služba ! Děkujeme.
Reakce obchodu Aranys
Děkujeme za Vaši recenzi :-) Jen škoda, že jste spokojený/á, ale v hodnocení nám dáváte jen 10%. Každopádně děkujeme. Zdeňka za Aranys.
Momentálně nevím ...20.9.napsali že zboží odesílají ale zatím nic nepřišlo
Reakce obchodu Aranys
Dobrý den, doufáme, že Vám již zboží v pořádku dorazilo :-) Za dopravce bohužel ručit nemůžeme, termíny expedice držíme. Zdeňka.
- Na základě mojí urgence mi obchod opravdu vyhověl a poslal objednávku včas, jelikož to byl dárek. Za mě obchod opravdu doporučuji, je vidět, že zákazník na prvním místě a moc si toho vážím.
Reakce obchodu Aranys
Milá Hani, děkujeme Vám za recenzi. Zdeňka.
- Bez připomínek
Děkujeme :-) Zdeňka.
Krásné šperky za dobrou cenu.
Reakce obchodu Aranys
Děkujeme Vám za hodnocení :-) Zdeňka.
kladně hodnotím rychlé vyřízení objednávky, objednané zboží odpovídalo obrázku, žádný mínus
Reakce obchodu Aranys
Milá Jitko, to nás moc těší a děkujeme za recenzi :-) Zdeňka.
Vše skvělé
Reakce obchodu Aranys
Děkujeme za skvělou recenzi :-) Zdeňka.
- Jsem vždy maximálně spokojená.Nádherné,kvalitní šperky,rychlé jednání,prostě vše na jedničku.).)
Reakce obchodu Aranys
Moc si Vážíme Vaší recenze. Velmi děkujeme :-) Těší nás Vaše spokojenost. Zdeňka.
rychlé jednání, spolehlivý nákup, spokojenost
PtáčkováReakce obchodu Aranys
Paní Ptáčková, velmi Vám děkujeme za hodnocení :-) Zdeňka.
Ochota personálu k dotazu, podrobně mi bylo popsáno, jak náušnice vypadají, spokojenost
Reakce obchodu Aranys
SOFINKO, DĚKUJEME ZA HODNOCENÍ :-) Zdeňka.
Jsem spokojená.
Reakce obchodu Aranys
Milá Aleno, to jsme moc rádi a děkujeme :-) Zdeňka.
Velký výběr, rozmanitost
Reakce obchodu Aranys
Děkujeme za hodnocení :-) Zdeňka.
Spokojenost se vším - přívětivost a ochota prodavaček, telef. objednání výrobku, který zrovna nebyl na prodejně. Jen doporučuji !
Reakce obchodu Aranys
Velmi děkujeme za recenzi. Těší nás Vaše spokojenost :-) Zdeňka.
Děkujeme za recenzi :-)
Zdeňka. -
- Ochota uspokojit přání zákazníka je u nich na prvnim místě.
- Opravdu není co vytknout
Dobrý den, tento obchod mohu opravdu doporučit. Objednal jsem zásnubní prstýnek, který jsem potřeboval do určitého data.Bohužel jsem si nevšiml doby dodání.(opravdu moje chyba, mají to tam zřetelně uvedené). Do obchodu jsem zavolal jen pro info, abych věděl zda prstýnek dorazí tak jak potřebuji. Paní se kterou jsem mluvil vynaložila neskutečné úsilí pro to aby mi vyhověla a našla řešení. Prstýnek opravdu dorazil přesně v den kdy jsem potřeboval. A díky tomu mohla žádost o ruku proběhnout na večerní výletní plavbě po Vltavě pod Karlovým mostem. Prostě skvělý obchod.Nezbývá než obchodu popřát hodně štěstí a spokojených zákazníků. A ještě jednou tímto způsobem děkuji.
Reakce obchodu Aranys
Pane Nový, velmi si vážíme Vaší recenze a moc za ni děkujeme. Přejeme mnoho štěstí a lásky s Vaší vyvolenou :-)
rychlé ...
Děkujeme :-)
Zdeňka. -
Ve vsech ohledech spokojenost.
Reakce obchodu Aranys
Velmi děkujeme za hodnocení, Vaše spokojenost nás moc těší :-) Zdeňka.
- spolehlivost
spolehlivost
Reakce obchodu Aranys
Iveto, velmi Vám děkujeme za recenzi :-) Zdeňka.
- Skvělá cena
Reakce obchodu Aranys
Marku, děkujeme Vám za recenzi :-) Zdeňka.
- Rychla objednavka aj dodanie.Dokonca ked som volsaa na info linku ,tak pracovníčka bola milá ochotná ustretová.Naozaj prijemny obchod.
Reakce obchodu Aranys
Velmi děkujeme za Vaši recenzi, moc si jí vážíme :-) Zdeňka.