Při objednávání zboží měli na webu hlášku, že když objednáte do 14 hodin, bude následující den zboží odesláno… objednávala jsem před týdnem a zboží stále nemám.

Reakce obchodu Aranys

Dobrý den, ano, hlášku na eshopu máme, ale ne vždy je možné odeslat zboží v ten daný den. Máme dva expediční sklady a pokud není v našich silách dovézt zboží z druhého skladu obratem, nedokážeme zboží ihned expedovat a odeslat. Komunikovali jsme spolu a sdělili jsme Vám tuto informaci. Zdeňka.

• Velký výběr zboží, výborná komunikace, rychlé dodání

Reakce obchodu Aranys

Ivono, mnohokrát děkujeme za recenzi :-) Zdeňka.

Dobrá komunikace super zboží

Reakce obchodu Aranys

Heleno, mnohokrát děkujeme za hodnocení :-) Zdeňka.

Už jsem u vás koupila několik jantarových náhrdelníků a byla jsem vždy spokojená.

Reakce obchodu Aranys

Děkujeme za zpětnou vazbu, Vaše spokojenost nás moc těší :-) Zdeňka.

• Rychlé doručení
    • Příjemná komunikace

Velká spokojenost s obchodem.

Reakce obchodu Aranys

Mnohokrát děkujeme za recenzi :-) Zdeňka.

Kvalitní obal, rychlost.

Reakce obchodu Aranys

Děkujeme za hodnocení :-) Zdeňka.

• Každý nakup v pořádku.

Reakce obchodu Aranys

Děkujeme za hodnocení :-) Zdeňka.

• Rychlé dodání a zboží perfektně zabalené. Doporučuji všem.
    • Žádná

Reakce obchodu Aranys

Mnohokrát děkujeme za recenzi :-) Zdeňka.

Náušnice jsou pro mě nepoužitelné, malý kroužek, zapínání nelze použít, tenký drátek do tenkého tunýlku nejde zastrčit, přívěsek není jištěn, vypadává. Nevím co s nimi, jelikož bydlím sama, nemůžu je nosit, zkuste si je nasadit a zapnout a dejte mi vědět, jak se Vám to podařilo. A vše je tak tenké, že brzy prasknou. Na Náušnice na dvě použití je to drahý špás. Moje chyba, přes internet si už takové zboží nekoupím a nedoporučuji i ostatním.

Reakce obchodu Aranys

Dobrý den. Zakoupila jste krásné stříbrné náušnice s korálem za 869 Kč, které máme samozřejmě odzkoušeny a jsou zcela v pořádku, zapnout jdou bez problémů. Cena je k nim také adekvátní. Dle zákona máte možnost odstoupit od kupní smlouvy a zboží do 14 dní zaslat zpět a požadovat vrácení peněz. Stává se běžně, že má zákazník o zboží jinou představu i přesto, že je zboží detailně nafoceno a uvedeny jeho rozměry, tak proč nevyužít této zákonné hůty, když nejste spokojená a zboží nám nevrátíte? Zdeňka.

Veľmi spokojená. Náramek vypadá jak na obrazku a popisky. Rychle dodání zboží.
    Doporučuji
    Děkuji
    Svitlana Mykhaylyshyn

Reakce obchodu Aranys

Děkujeme za recenzi, moc si jí vážíme a těší nás Vaše spokojenost. Zdeňka.

• Rychle dodání

Reakce obchodu Aranys

Děkujeme za recenzi :-) Zdeňka.

• Zboží již po pár dnech jevilo známky opotřebení, reklamace nebyla uznána protože stříbro prostě černá, vrácení nebylo možné protože věc byla již nošená a poškozená. Takový trochu Kocourkov a velké zklamání... a ano, se stříbrem zkušenosti mám :)

Možná jiné věci dobré budou, po zkušenosti ale určitě nedoporučuji

• Rýchle doručenie, tovar zodpovedá ponuke

Reakce obchodu Aranys

Anna, děkujeme Vám za hodnocení :-) Zdeňka.

Dobrý den
    Zboží rozrazilo velmi rychle a s objednávkou která byla hezky zabalená.
    Doporučila jsem obchod rodině a přátelům. Jediné co bych spíše doporučila jen o zasláním aspoň správy do emailu že je objednávka zaslaná.Jinak dodání zboží rychle na jedničku.

Dobrý den Noro,
    mnohokrát děkujeme za Vaši recenzi. O odesální balíčku je zákazník z naší strany vždy informován. Bohužel neovlivníme to, že zprávy padají v emailu do hromadných či spamu, je hledat třeba tam. Zdeňka.

Obchod vypadal perfektně. Ovšem po ani ne půl roce nošení údajně stříbrného prstenu je prst pod prstenem zbarvený do černozelena a na povrchu prstenu je vidět pod sloupnutou stříbrnou vrstvičkou asi měď nebo něco podobného.

• Krasné zboži ochota mile jednáni

Reakce obchodu Aranys

Paní Kolářová, děkujeme Vám za hodnocení, moc si ho vážíme :-) Zdeňka.

• Rychlost vyřízení objednávky
    • Cena
    • Velký výběr
    • Dárek k objednávce zdarma
    • Zadna

Reakce obchodu Aranys

Děkujeme Vám za hodnocení, těší nás Vaše spokojenost :-) Zdeňka.

Komunikace s obchodem. Svalování zodpovědnosti na kolegy. Odmítnutí proplacení poštovného za špatně poslaný výrobek, který byl vrácen.

Vše v pořádku.

Reakce obchodu Aranys

Děkujeme za recenzi :-) Zdeňka.

• rychlé doručení
    • krásný šperk

Reakce obchodu Aranys

Milá Barboro, mnohokrát Vám děkujeme za hodnocení :-) Zdeňka.