- bez problémů a rychle
Reakce obchodu AQUA-SHOP.cz
děkujeme za Vaše pozitivní hodnocení. Velice nás těší, že jste spokojeni s kvalitou našich služeb. V případě potřeby se na nás neváhejte kdykoliv obrátit.
Budeme se těšit na Vaši další objednávku.
Tým AQUA-SHOP -
- Komunika na výbornou,druhý den ve skladu výdej
Obchod doporučuji,velká spokojenost
Reakce obchodu AQUA-SHOP.cz
děkujeme za pozitivní hodnocení. Vaše zpětná vazba nás velice těší a motivuje v další práci. Neváhejte se na nás kdykoliv obrátit. Budeme se těšit na další Vaše objednávky.
tým AQUA-SHOP -
Objednávka přišla velmi rychle.
Reakce obchodu AQUA-SHOP.cz
děkujeme za Vaše hodnocení. Jsem velice rádi, že jste spokojený s rychlostí vyřízením objednávky. Pozitivní zpětná vazba nás motivuje v další práci a je nám největší odměnou.
tým AQUA-SHOP -
- od objednávky do předání 24 hodin. Opravdu rychlé vyřízení.
nic
Reakce obchodu AQUA-SHOP.cz
děkujeme za Vaše pozitivní hodnocení. Moc nás těší, že jste spokojená. Motivuje nás to v další práci.
V případě potřeby se na nás neváhejte kdykoliv obrátit.
Úžasná rychlost, spolehlivost
Reakce obchodu AQUA-SHOP.cz
moc Vám děkujeme za pozitivní hodnocení. Velice nás těší, že jste spokojena s našimi službami. V případě potřeby se na nás neváhejte kdykoliv obrátit.
Těšíme se na další objednávky od Vás.
tým AQUA-SHOP -
zatím jedna zkušenost, nemohu objektivně hodnotit.
Reakce obchodu AQUA-SHOP.cz
děkujeme za Vaše hodnocení. Spokojený zákazník je pro nás největší odměnou. Vždy se snažíme dělat maximum, aby vše proběhlo rychle, hladce a s odbornou pomocí.
Budeme se těšit na další objednávky od Vás.
- Super
Reakce obchodu AQUA-SHOP.cz
děkujeme za Vaše hodnocení. Moc nás těší, že jste spokojený s kvalitou našich služeb. V případě potřeby se na nás neváhejte kdykoliv obrátit. Budeme se těšit na další Vaše objednávky.
Hezký den přeje,
tým AQUA-SHOP -
Vše bez problémů. Super jednání. Zboží kvalitně zabaleno, proti poškození.
Reakce obchodu AQUA-SHOP.cz
děkujeme za Vaše pozitivní hodnocení. Velice nás těší, že jste spokojený s kvalitou našich služeb. Vždy se snažíme dělat maximum a každá milá zpětná vazba nás motivuje v další práci. V případě potřeby se na nás neváhejte kdykoliv obrátit. Budeme se těšit na další Vaše objednávky.
tým AQUA-SHOP -
Recenze byla smazána na žádost jejího autora.
- Zboží kvalitně zabalené
Jsem spokojená,nikam jsem nemusela v klidu domova vybrala produkt který mi vyhovuje nejvíce, objednávku odeslala a do dvou dnů doručeno.... Mohu jen doporučit
Reakce obchodu AQUA-SHOP.cz
děkujeme za Vaše milé hodnocení, velice si ho vážíme. Každé objednávce věnujeme speciální péči, protože spokojený zákazník je naše priorita. Budeme se těšit na další objednávky od Vás.
V případě potřeby se na nás neváhejte kdykoliv obrátit.
Lucie AQUA-SHOP -
Cenné rady na telefonu před koupí
Reakce obchodu AQUA-SHOP.cz
moc Vám děkujeme za pozitivní hodnocení. Velice nás těší, že jste spokojený s našimi službami. Odborné poradenství a konzultaci před koupí produktu vnímáme jako velice důležitou, aby zařízení slnilo Vaše očekávání. Neváhejte se na nás kdykoliv znovu obrátit. Budeme se těšit na další Vaši objednávku.
- Rychle doručeno
Reakce obchodu AQUA-SHOP.cz
děkujeme za Vaše hodnocení. Moc nás těší, že jste spokojený s rychlostí vyřízení objednávky. Vždy se snažíme dělat maximum a těší nás, když naši práci oceníte pozitivní zpětnou vazbou. Motivuje nás to v další práci. V případě potřeby se na náš neváhejte kdykoliv obrátit.
Budeme se těšit na další objednávky od Vás.
Celkově spokojen.
Reakce obchodu AQUA-SHOP.cz
děkujeme za Vaše hodnocení. Velice nás těší, že jste spokojený s kvalitou našich služeb. Vždy děláme maximum pro Vaši spokojenost. V případě dotazů se na nás neváhejte obrátit.
dostatecny popis zbozi
Reakce obchodu AQUA-SHOP.cz
děkujeme za Vaše pozitivní hodnocení. Moc nás těší, že jste spokojený s kvalitou našich služeb. V případě potřeby se na nás neváhejte kdykoliv obrátit.
Budeme se těšit na další Vaši objednávku.
- Rychlost a poradenství
Reakce obchodu AQUA-SHOP.cz
děkujeme za Vaše pozitivní hodnocení. Moc nás těší, že jste spokojený s našimi službami. V případě potřeby se na nás neváhejte kdykoliv obrátit.
Těšíme se na další Vaši objednávku.
tým AQUA-SHOP -
Jako vždy vše proběhlo naprosto v pořádku, rychle a spolehlivě.
Reakce obchodu AQUA-SHOP.cz
děkujeme za Vaše milé hodnocení. Moc nás těší, že jste spokojená s kvalitou našich služeb. V případě potřeby se na nás neváhejte kdykoliv obrátit.
Budeme se těšit na další Vaši objednávku.
tým AQUA-SHOP -
- Rychlost dodání. Spolehlivost.
Výborné jednání a okamžité vyřízení objednávky. Děkuji Vlček
Reakce obchodu AQUA-SHOP.cz
moc Vám děkujeme za pozitivní hodnocení. Vaše spokojenost je pro nás prioritou a největší odměnou. V případě dotazů se na nás neváhejte kdykoliv obrátit.
Těšíme se na další Vaše objednávky.
tým AQUA-SHOP -
Byl to fofr!!! V neděli objednal a v úterý namontováno.
Reakce obchodu AQUA-SHOP.cz
moc Vám děkujeme za pozitivní hodnocení. Vaše spokojenost je pro nás prioritou a největší odměnou. V případě potřeby se na nás neváhejte kdykoliv obrátit.
Těšíme se na další Vaše objednávky.
tým AQUA-SHOP