velmi rychlé vyřízení dobrá cena
- super nezproblémové a rychlé dodání
- dobré ceny
- delší doba dodání
Objednávku jsem provedla v sobotu, bylo uvedeno vše skladem, doba dodání 1-2 dny. V úterý přišel e-mail s fakturou, že předávají zboží dopravci. Objednávka byla doručena ve čtvrtek. Cena byla opravdu výhodná, tak mi nevadilo počkat.
- Zboží dorazilo v pořádku během 5. dnů
- Cashback byl vyplacen dle pravidel
- Cena v době nákupu.
- Bezproblémové doručení.
- nekomunikují
- dlouhá doba dodání přestože je zboží skladem
Od objednání žádná komunikace...v jakém stavu objednávka je atd...příjde vám první email "rekapitulace objednávky" a po pěti dnech poté druhý "objednávka připravena"...na to, že zboží mají mít skladem (dle eshopu), dlouhá dodací doba! cca 5 dní... a to jsem si zboží vyzvedával osobně, žádná doprava...!
Obchod komunikoval i o půl noci.
- Rychlé vyřízení i doručení objednávky
- Komunikace
- žádné
Je to první nákup na tomto obchodě a jsem velmi spokojen a především lepší ceny.
- rychlé dodání
- Dobrá cena
Pro mě to byl do nedávné doby neznámý obchod, takže trošku panovaly obavy a le vše dopadlo dobře a zboží dorazilo velmi brzo a v pořádku
- super cena, ale doprava děs !
- Rychlost dodani
Nic
- Rychlost a vstřícné jednání
Velmi rychlé dodání.
- Rychlost dodání
Zboží bylo ve čtvrtek objednáno a zaplaceno. Platba předem bankovním převodem cca. 26000 Kč. Zboží bylo úspěšně doručeno v pondělí dopoledne v perfektním stavu.
- koupené zboží o pár stovek levnější než u konkurence
- v mém případě poštovné oproti konkurenčním eshopům levnější o cca 90 Kč
Jen mi trochu vadilo, že i když jsem do poznámky dal prosbu aby mi to bylo zasláno přes GLS protože s ČP nemám dobré zkušenosti, tak stejně mi to bylo zasláno tou ČP(naštěstí to bylo doručeno v pořádku a v daný posunutý termín). Nikde ani vysvětlující email proč bylo zasláno ČP. Pak jsem v obchodních podmínkách nalezl bod kde se píše jen o dopravní službě a to jen ČP. Tak nevím proč je slibováno DPD a GLS když to ani není v obchodních podmínkách. Ten chat na webu nefunguje když jsem tam prosil aby mi byla ta objednávka přiřazená k čerstvé registraci tak po chvíli se to odpojilo ten chat. Tak už jsem to dál neřešil. U jiných eshopu jde objednávka dodatečně přiřadit k čerstvé registraci. Dostal jsem pak email, že když dám kladné hodnocení tak budu zařazen do nějakého slosování o nějaký mobil. A tady je kámen úrazu, je mi jedno jestli budu zařazen o slosování nějakého mobilu nebo ne. Hodnocení vydávám na základě své zkušenosti a když komunikace s eshopem vázla, dám 100% pozitivní hodnocení s tímto vysvětlujícím textem.
- Spokojen
- Rychlost doručení, cena
Jsem spokojen
- Ceny
- Trochu delší dodací doba, ale za ty ceny si klidně o těch pár dní počkám
Prozatím žádné zkušenosti, rádi odpovíme až zboží obdržíme. Nevýhoda je v tom, že objednané zboží na Firmu nemůžeme platit do předu bez daňového dokladu tudíž faktury s úhradou na účet. Musí proto nejdříve vždy přijít zálohová faktura a následně daňový doklad.