Levnější než ostatní obchody a přez to věrohodný!!!
- Rychlé doručení
- rychlost dodání
- Ceny
Celkově obchod ok
Objednáno, obratem doručeno, není co dodat!
- Snadné objednání
- Rychlá dodávka
Objednané zboží stále není doručeno na email nikdo nereaguje. Naprosto neprofesionální jednání .
Na stránkách obchodu bylo zboží nabízeno jako dostupné, po objednani zbozi a jeho zaplaceni “najednou” zboží dostupné neni, předpokládaný termin dodání neni. Obchod na mailovou komunikaci nereaguje.
Výhodná cena
- Vše v pořádku
- Zboží skladem
- Lepší cena oproti konkurenci
- Rychle jednani
- Osobni vydej - platba pouze v hotovosti.
- Dobré ceny
- Rychlost dodávky
Myčka dorazila do 3 dnů. Kurýr nám ji pomohl vyvést do čtvrtého patra.
- Rychlost a spolehlivost
- Rychlé dodání tiskárny
- absolutní nekomunikace, telefonní spojení nefunguje,
- firma hraje hru na mrtvého brouka
Zakoupil jsem u nich sekačku, která se v záruční době porouchala. Bohužel obchod reklamaci neuznal. Sekačku jsem tedy zaslal na vlastní náklady do autorizovaného servisu Makita a tam mi bylo sděleno, že reklamace nebyla způsobena mojí vinou a byla by normálně uznaná. Bylo mi řečeno, že e-shop Apollos.cz a ipluto.cz nakupuje v Polsku a tím pádem nemůže vyřizovat reklamace. Musel by jim to tam posílat a to už se jim nechce. Co se týče jednání, tak na dotaz, že mají hodně negativních komentářů co se týče reklamací mi bylo panem Filipem Svobodou sděleno a to cituji přesně: Podle recenzí snadno poznáte, že naprostá většina našich zákazníků je spokojena a že občas se bohužel najde hovado, co má potřebu mít za každou cenu „pravdu“.
Můžete se k nim směle připojit. Maminka bude mít radost. Takže asi tak. Dejte si pozor, cena je sice o pár stovek nižší, ale jakmile se něco porouchá, tak máte smůlu a i já si dnes ťukám na čelo, že jsem kvůli 400 ušetřeným stovkám přišel o několik tisíc. Tyto eshopy nikdy více!!!! -
- rychlá dodávka, nečekaná slevová akce s dopravou zdarma
- Nulová komunikace
- Zboží ještě nedorazilo
Nákup proběhl v pořádku, zboží bylo v pořádku. Rychlé dodání.