• Vyhovuje kotě než kočička,kočka, kocour
    • Rychlá dobrá komunikace
    • Možná průjem

Kontaktovala jsem e-mailem, že jsem se radši zeptala, že kočička ve věku 2 měsíce nemůže dopit mléka kvůli možném průjem. Vyhovuje jenom malou kotě než kočička, kočka a kocour kvůli problémům žaludku, tak objednávku jsem zrušila a obchod automatiky stornovalo. Všechno rychlá dobrá komunikace.

Rychlé dodání, hezká komunikace, doporučuji všem.

• Bleskové poslání . Spokojenost!
    • ---

Já jsem spokojená a kocour také :-)

• Vše dorazilo v pořádku a to za dva dny. Žádný problém. :-)

• Rychlé a pohodové vyzvednutí, příjemný personál

• Rychlé dodání

Velmi dobrá komunikace paní je milá a vstřícná děkuji za její ochotu ..

Reakce obchodu Animalhouse.cz

Máme obrovskou radost z vaší objednávky a milá slova. Kdykoli budete něco potřebovat, neváhejte se na nás obrátit.
    Za tým Animalhouse.cz MVDr. Nikola Hanáková

• Vše v pořádku, dostali jsme i malý dáreček. Doporučuji!

Reakce obchodu Animalhouse.cz

Děkujeme, že jste součástí naší rodiny zákazníků. Věříme, že jste vybrali jen to nejlepší pro svého mazlíčka a těšíme se, až vás opět přivítáme. Za tým Animalhouse.cz MVDr. Nikola Hanáková

• Rychlost, spolehlivost, dodáno dle očekávání

Reakce obchodu Animalhouse.cz

Moc si vážíme, že jste se rozhodli pro nákup u nás. Doufáme, že produkty, které jste vybrali, budou pro vašeho mazlíčka tím pravým. Děkujeme za vaši podporu, za tým Animalhouse.cz MVDr. Nikola Hanáková

• opravdu kvalitní sortiment

Reakce obchodu Animalhouse.cz

Vaše důvěra a výběr z našeho eshopu nás velmi těší. Těšíme se na vaši další návštěvu. Děkujeme za vaši podporu, za tým Animalhouse.cz MVDr. Nikola Hanáková

• vždy dodáno bez problému, dobrá cena,

Reakce obchodu Animalhouse.cz

Děkujeme, že jste součástí naší zvířecí rodiny! Přejeme vám spoustu radostných chvil s vaším mazlíčkem a těšíme se na vás příště. Za tým Animalhouse.cz MVDr. Nikola Hanáková

• Ve čtvrtek objednáno a ještě v neděli jsem nevěděla termin dodání. Vzhledem urgentní potřebě (operace psa) jsem se musela zařídit jinak. V nedeli zrušeno, v pondělí potvrzeno zrušení objednávky.

Reakce obchodu Animalhouse.cz

Děkujeme vám za zpětnou vazbu a velice nás mrzí, že vaše objednávka nedorazila včas, zejména v tak citlivé situaci. Uvědomujeme si, jak důležitá byla vaše potřeba, a upřímně nás to mrzí. Vaše zkušenost nám pomáhá zlepšovat naše služby a děláme vše pro to, aby se podobné situace neopakovaly. Za tým Animalhouse.cz MVDr. Nikola Hanáková

Já musím tento e-shop pochválit jsem s nimi velmi spokojená mohu doporučit

Reakce obchodu Animalhouse.cz

Moc si vážíme vaší důvěry a děkujeme za nákup. Věříme, že váš mazlíček bude s našimi produkty naprosto spokojený. Rádi vás uvidíme zase brzy! Za tým Animalhouse.cz MVDr. Nikola Hanáková

Jsem spokojená s nabídkou, cenou i dodáním.

Reakce obchodu Animalhouse.cz

Máme obrovskou radost z vaší objednávky! Doufáme, že váš mazlíček ocení, jak jste mu vybrali jen to nejlepší. Kdykoli budete něco potřebovat, neváhejte se na nás obrátit.

• velice zajímavý sortiment
    • příznivé ceny
    • rychlé dodání
    • o žádné nevýhodě obchodu nevím

Reakce obchodu Animalhouse.cz

Vaše objednávka je pro nás radostí! Moc si vážíme toho, že jste si pro svého mazlíčka vybrali zrovna nás. Přejeme vám oběma spoustu společných radostí.

• Přehledný e-shop
    • Perfektní komunikace s obchodem
    • Rychlé dodání
    • Není

Reakce obchodu Animalhouse.cz

Děkujeme, že jste nám dali příležitost udělat vašeho mazlíčka šťastnějším. Věříme, že naše produkty naplní vaše očekávání a rádi vás znovu uvítáme. Za tým Animalhouse.cz MVDr. Nikola Hanáková

• Kvalitní výrobky
    • Výběr
    • Ceny

Reakce obchodu Animalhouse.cz

• sortiment, cena, rychlost dodání

vše proběhlo rychle a bez problému....

Velká spokojenost, děkuji já i můj mazlíček ❤️❤️