- Komunikace
- Kompenzace
- Doba dodání
Telefon mi dneska dorazil. Po tom dlouhém čekání jsem s ním spokojený.
- Cenová nabídka
- která však mnohdy neodpovídá reálné možnosti dodávky
Potřeboval jsem rychle řešit situaci, kdy mojí paní ukradli mobil. Sám jsem velmi spokojen s Xiaomi Redmi 4X, tudíž jsem bez přemýšlení (a ověření) reagoval na nejnižší nabídku. Ouha, naběhl jsem si - nikdy víc bez násobného ověření, nikdy víc platbu předem. Obchod se mi jeví jako oblíbený model "posunovačů krabic", tedy reálná dodávka zboží je zcela závislá na dovozu z Asie. Komunikace s obchodem probíhá, jen je dost vzdálená reálnému stavu objednávky.
-----
Dodatečně, po Xtém mailu, konstatuji, že mi zaplacená částka byla vrácena na účet. Tímto dementuji předchozí hodnocení - o krádež resp. podvodné jednání nešlo, snad jen ta komunikace a konec konců i dodání zboží, které se nekonalo, mne vytočilo do běla. Zřejmě byl problém v tom, že ve skutečnosti jde o výběhový model, který zmizel i z nabídek asijských obchodů. Příště si dám určitě pozor, což doporučuji každému. -
- proaktivní přístup
- doba dodání
objednavali jsme dva telefony už 2. 6. Na dodání jsme tak čekali více jak 6 týdnů. Jinak bylo asi vše ok. Pokud na to máte trpělivost tak doporučuji kvůli ceně
- avizovaná nízká cena
- Dlouhá doba čekání za objednané zboží,
- Nedodání zboží
- žádná flexibilita dodavatele, žádné vysvětlení,
- Nevrácení peněz
Dne 4.6.2018 jsem objednala pro dítě dárek, který jsem zamýšlela jako dárek k vysvědčení, na www.androidlevne.cz u Marka Ohanku pod č. objednávky 18229922 mobilní telefon Xiaomi Redmi Note 4 32 GB GLOBAL (zlatý) (1302) v ceně 2.999,-Kč, Balík s pojištěním a dodáním do 3 prac. dnů
4.6.2018 jsem provedla platbu k objednanému zboží
5.6.2018 mi emailem přišlo potvrzení objednávky a přijetí platby
6.6.2018 mi došlo od Marka Ohanky oznámení z domény webareal.cz o změně emailové adresy: z důvodu aktuálních aktualizací na našem webu je email [email protected] dočasně nedostupný. V případě dotazu k Vaši objednávce nás prosím kontaktujte na emailové adrese [email protected], nebo v odpovědi na tento email.
11.6.2018 jsem odeslala email [email protected] dotaze na termín dodání , už proběhlo uváděných 3 prac. dny :-(
11.6.2018 jsem obdržela odpověď od MArka Ohanky: Vaše objednávka je na zboží dostupnosti ve velkoskladu. Jak uvádíme, expedice z velkoskladu probíhá do 20 prac. dní. :-(
29.6.2018 uplynula doba 20-ti dnů a zboží nedorazilo. Napsala jsem dotaz.
29.6.2018 mi Marek Ohanka odepsal, že expedice bude probíhat v pondělí (t.j. 4.7.)
čekám, čekám, až do 13.7.
13.7.2018 jsem napsala Marku Ohankovi dotaz, a požádala o vysvětlení, že zboží, ani peníze nemám
16.7.2018 jsem stále bez odpovědi, peněz, a bez objednaného zboží -
- Hodnotím pozitivně hlavně kvůli ceny
- Telefon došel včetně objednaného příslušenství
- zdá se být vše v pořádku
- Malý výběr příslušenství
- Dlouhá dodací lhůta
Pokud vybíráte nejnižší cenu a nevadí vám zden často hodnocené dodací lhůty tak asi busete spokojeni. Telefo. funguje dobře a po týdnu používání jsrm jem spokojený. Prodejce se snaží rychle komunikovat ale spíš bych ocenil, kdyby šel prúběh objednávky někde sledovat. jinak je vše asi ok.
- Pěkné ceny
- Už těžkosehnatelné modely
- Na telefón zatím čekám
č.obj.: 20239651
Dne 11.5.2018 jsem si objednal telefón Xiaomi Redmi 4x Global 3/32 černý, přišla mi výzva k zaplacení, obratem jsem zaplatil.
Dle recenzí jsem čekal, že asi chvilku portvá než mobil budu mít u sebe.
Pan Oháňka mi po 30 pracovních dnech nabídl sám kompenzaci, na které se prý domluvíme ... kdyby to bylo třeba ochrané sklíčko, tak bych se nezlobil, těch není nikdy dost. Kryt nepotřebuji ... již jsem si nějaký pořídil.
Dne 11.7.2018, jsme se domluvili, po předchozí komunikaci, že mi pan Oháňka pošle peníze zpět na účet, a pak to vyřídíme na dobírku.
Dnes je 16.7.2018, peníze jsou na účtu.
Takže pro ty co by chtěli koupit nějaký ten Android za krásnou cenu a nevadí jim si počkat. Počítejte, že těch 20 pracovních dní se spíše protáhne.
Doporučuji zatrhnout možnost "dobírkou".
A těm co nemají chuť a nervy čekat, zkuste jinačí web než momentálně aktuíální: www.Pro-Android.cz, ale připlatíte si.
Já doufám, že mnou objednaný telefón brzy opustí prostory celního skladu, a bude u mě. -
- Telefon se zdá být v pořádku
- Příslušenství k objednavce
- Dlouhá lhůta
Pokud na zboží vyloženě nespěcháte a chcete ušetřit tak doporučuji. Ja čekal asi o dva týdny déle ale sami .i nabídli kompenzaci
- Ve výsledku jsem spokojený, vyhodou byla cena a asi i kvalita zboží.
- Nevýhoda tkví v dlouhých dodacích lhůtách, které navíc nedodržují.
Objednávka z půlky května mi došla až včera. pokud máte trpělivost tak asi jedonou výhodou jsou ceny v porovnání s kvalitou zboží. Měl jsem obavy co dorazí ale nakonec jsem mile prekvapen i díky pridanému bonusu v podobě příslušenství.
- Jsem spokojený, počítal jsem, že si na zboží počkám. Telefon mi dorazil cca. po 40 dnech od objednávky a jsem s ním velmi spokojený
- Cena byla bezkonkurenční
- Člověk musí počítat s delší dodací lhůtou
Nakupoval jsem na základě doporučení, takže jsem předem počítal, že to potrvá déle. Domluva s obchodem byla dobrá a jsem celkem spokojený. Telefon funguje na jedničku. Číslo objednávky 19723519
- levné zboží
Dobrý den ještě jednou,
aktualizuji recenzi dne 12.7. Od pana Oháňky mi na email přišel sceen potvrzení o vrácení peněz. Zkuste se na něj obrátit také a poprosit ho o zaslání potvzení o vrácení peněz. Třeba nebude potřeba podávat trestní oznámení.
Přeji hodně zdaru -
- Rychlá odpověď na maily
- Nízké ceny
- Dlouhé čekání a nemožnost sledovat objednávku
- Pouze platba dopředu na účet
- Po řádném stornu a čekání nevraceni peněz
Dobrý den, dne 22.5.2018 jsem objednala a zaplatila dopředu částku 5109,- za telefon Huawei Honor 8 32 G číslo objednávky 19299778. Po nedodani zboží ve slibenem termínu jsem 26.6.2018 řádně stornovala objednávku a bylo mi přislíbeno vrácení peněz. 10.7.2018 po mé urgenci, že už je po zákonné 14 denní lhůtě a penize stále nemám na účtě mi podle pana Oháňky byli peníze odeslány téhož dne tedy 10.7.2018 ovšem dnes je 12.7.2018 a peníze stále nemám. Proto podávám trestní oznámení a jde to i na ČOI, jelikož jsem na mateřské nemohu si dovolit přijít o tolika peněz. Proto všechny varují neobjednavejte nic od e-shopu kde figuruje výše uvedený jednatel.
Doplnění: dnes 13.7.2018 peníze dorazili na účet pokud vam nevadi pockat si tak objednejte vyplati se kvuli cene ta urcite bezkonkurencne nejnizsi. -
- Hlavně nízké ceny
- Snažili se rychle komunikovat
- Na dodání jsem čekal od 11.5
- Informace o vyřizování objednávky nejsou relevantní
Objednavali jsme dva telefony Samsung S7. Výhodou byla hlavně cena, podstatně nižší než v jiných eshopech. Problémy s domácími termín, zejména když jsem požadoval bližší informace k pohybu zásilky. Telefony mi došly včera a zdá se zatím být vše v pořádku, snad tomu tak i bude a nebudu muset řešit reklamaci. Pokud máte trpělivost a nevadí Vám čekání, tak vzhledem k ceně obchod doporučuji, jinak si raději priplaťte a kupujte jinde.
- žádná, myslel jsem že cena
- telefon nedorazil ani po 3 měsících
- po stornování objednávky nepřišly ani peníze
- téměř žádná komunikace
Telefon Samsung S7Edge jsem objednal a zaplatil 11.3.2018 (platba na dobírku nebyla možná). Číslo objednávky 15439238. Po mnoha slibech že telefon již odeslali nic nedorazilo ani po 2,5 měsících. Stornoval jsem objednávku a požadoval vrácení peněz. Opět mnoho slibů a lží, že peníze již odešli z účtu a je 12.července a peníze nikde. Ohanka posílal i několik adres, kde si mohu dojet pro peníze, ale na žádné adrese obchod ani Ohanku neznají! Pouze jsou to fiktivní adresy!!! Dneska podávám trestní oznámení pro podvod a jde to i na ČOI. Původní e-shop je víc jak měsíc zrušený, má nový e-shop [email protected] a vesele okrádá dál. Nikdo nic nekupujte, žádné peníze předem neposílejte!!!!!
- Měli telefon nejlevněji
- Komunikace
- Dlouhá lhůta dodání
Jsem spokojený i když bych čekal rychlejší dodání. Komunikace byla v pohodě a odpovídali docela rychle. Což je hlavní tak twlefon funguje v pořádku. obchod doporučuji
- žádné
- zboží nedostanete a zaplacené peníze Vám vrátí až po dlouhé době a zveřejnění negativní recenze na Heuréce
Dobrý den, objednal jsem a bohužel i zaplatil dopředu telefon XIAOMI MI 4X dne 27.4. 2018 (objednávka č.16329486). Po nedodání zboží ve slíbeném termínu a nekonečných výmluvám od jednatele pana Marka Oháňky jsem dne 2.7. objednávku stornoval a bylo mi přislíbeno vrácení peněz. Peníze podle mailu od pana Oháňky byly odeslány 4.7. ovšem do dneška 11.7. mi na účet nic nepřišlo.
V době od objednávky byl server androidlevne.cz zrušen a mailová komunikace začala chodit z adresy [email protected].
Proto všechny potencionální zákazníky z tohoto serveru varuji - neobjednávejte nic od e-shopů, kde figuruje výše uvedený jednatel. Informace o jednateli e-schopů lze případně získat z obchodního rejstříku na internetu.
Doplnění recenze : tak dnes 11.7. po zveřejnění této mé výše uvedené recenze pan Oháňka okamžitě zareagoval a vrátil mi peníze. Takže to by mohl být návod i pro ostatní nespokojené zákazníky - napište sem recenzi a snad se Vám podaří dostat peníze nazpět.
Vzhledem k výše uvedenému jednání jednatele těchto e-schopů rozhodně NEDOPORUČUJI nákupy v e-schopech v kterých jakýmkoliv způsobem figuruje pan Marek Oháňka. -
- Cenově nejvýhodnější ale na úkor dlouhých dodacích lhůt
- Většinou rychle komunikují
- Dorazil mi telefon i s příslušenstvím, s kvalitou jsem spokojený
- Dlouhé. dodací lhůty a nedodržení stanovených podmínek
Komunikace s nima byla v pohodě. Počítal jaem delší trvání vyřízení objednávky ale popravdě jsem čekal, že to stihnou do konce června. Telefon mi přišel i kvůli svátkům až včera. jsem spokojený jen bych čekal nějakou kompenzaci za nedodržení stanovené lhůty.
- Odpovidaji stroze na emaily
- Dobrá cena, dokonce nejnižší co jsem našel
- Spolehlivá komunikace
- nedodržení dodacích lhůt
jsem spokojený hlavně kvůli ceně. ale termín dodání nebyl ani zdaleka dodržen. jestli nespěcháte tak doporučuji.
- Tento obchod NEDOPORUČUJI. Počítali jsme s tím, že telefon přijde trochu později než je uvedena doba dodání dle recenzí. Telefon jsme objednali 18.4.2018. Po urgovani nám začaly chodit zprávy, že je telefon už na cestě, že bude doručen do 3-5 dnů... Když telefon nedorazil, tak jsem požádala o vrácení peněz. K mému překvapení mi pán odpověděl hned druhý den, že peníze poslal. Jeden den je telefon na cestě a druhý už mi vrací peníze... Divné, že neměl strach, že by dorazil telefon i vrácene peníze. Neměl, protože nic z toho nebylo na cestě. Telefon ani peníze.
- Jedna velká lež. Pán sice komunikuje, ale jen tak, aby emaily nebyly bez odpovědí a nemohl ho nikdo nařknout, že nekomunikuje.
- Pokud se najde někdo, kdo se připojí k žalobě, tak neváhám s podáním trestního podání na tohoto pána.
NEDOPORUČUJI.
- Vybíral jsem podle ceny a vyšli mi nejlevněji. Z recenzí jsem počítal s delší dodací lhůtou. Telefon už přišel , takže jsem spokojený
Při nákupu jsem měl obavy za jak dlouho telefon přijde. Ceny jsou lákavé ale připravte se l, že si na objednávku počáte déle jak měsíc. V mém případě skoro šest týdnů, ale beru to jako daň za nízkou cenu. Jinak jsem nadmíru spokojený