Objednaný laser nefunguje.
Reakce obchodu ANAREUS CZ, s.r.o.
občas se to stane, že produkt nefunguje jak má.
Vaši reklamaci řešíme.
- Nefunguje platba.
Reakce obchodu ANAREUS CZ, s.r.o.
zvolil jste si možnost platby přes Twisto, což je externí poskytovatel platebních služeb.
Pravděpodobně vám neschválili tuto platbu z nějakého důvodu, my za to nemůžeme.
- Rychle dodání
- Blackgas, který jsem koupil, tak měl mnohem menší tlak, než má mít
- Vstřícnost osluhy
- Naprostá absence náhradních dílů pro plynové zbraně
Bohužel,pomalu upadající standard z dob "Nuselských schodů". Personál je vstřícný, vždy se snaží maximálně uspokojit zákazníka, avšak absenci podstatných doplňků zbraní ale i výstroje pro širokou veřejnost která tyto zbraně a doplňky využívá v mnohem vyšší rovině pro výcvik je nedostačující a nebo zcela chybí.
Reakce obchodu ANAREUS CZ, s.r.o.
Zdravím a děkujeme za feedback. Bohužel musíme nesouhlasit. Máme největší výběr a zásobu dílů pro plynovky, nicméně je zde problém u výrobců samotných dílů a pak také dodací lhůty z asie. Výrobci nejsou schopni plnit naše objednávky a mnohdy nám zásilky jdou až půl roku. To stejné je s výstrojí která je vzhledem k válce na Ukrajině také nedostupná. Takže rádi byste měli větší výběr a zásobu a dlouhodobě se snažíme toto zboží neskladňovat, bohužel nám okolnosti házejí klacky pod nohy. Pokud sháníte něco konkrétního tak stačí napsat email o co se jedná a budeme se snažit to sehnat. Stačí se jen zeptat.
- dobrý výběr
- sponzorují akce
- velmi dlouhá doba dodání
Bohužel, zboží které bylo kompletně skladem poslali až po týdnu, protože se jim trochu vydařila akce 20% slev. Chápu, že se při takové akci zpozdí dodání od den nebo dva, ale o týden je už moc.
Reakce obchodu ANAREUS CZ, s.r.o.
velice nás mrzí vaše zkušenost, ale bohužel jsme obdrželi o 20x více objednávek než normálně expedujeme běžný den.
Nebyli jsme schopni zkrátka takové množství objednávek v našem týmu superhrdinů odbavit za pár dní. Standardně expedujeme do druhého dne, ale na toto množství jsme jsme zkrátka už neměli další lidi. O skutečnosti delší dodací doby jsme posílali všem hromadný email s omluvou již v úterý ráno kdy nám bylo jasné, že takové množství objednávek v čas nestihneme. Svozová auta byla plná a musela k nám jezdit i 2x denně. Je to ale pro nás ponaučení co zlepšit na příští akce.
Děkujeme za feedback a omlouváme se.
- Anáč je úplně skvělej!
- Skvělý lidi, nabídka a hlavně servis.
- Vždycky tam nechám vejplatu, takže tam nechoďteeeeeeeeeeeeeee
Komunikace na prodejně velmi neprijemna
Reakce obchodu ANAREUS CZ, s.r.o.
Dobrý den, moc nás mrzí vaše zkušenost. Bohužel nechápeme vaše hodnocení, jelikož objednávka byla expedována hned druhý den po jejím přijetí a další den jste si jí převzal. Pokud byl na vás někdo z kolegů nepříjemný během nákupního procesu tak nám to prosím sdělte emailem na adresu [email protected]
Nicméně netušíme jak by to mohlo být možné když jste si objednávku realizoval sám.
S pozdravem A-Team -
- Dlouhá dodací lhůta asi týden
- Objednal jsem sluchátka černá a dorazila zelená
Reakce obchodu ANAREUS CZ, s.r.o.
bohužel jste si zboží objednal v době kdy máme jediný týden v roce zavřeno, mezi svátky.
Navíc i spediční služby mají v tuto dobu zpravidla mnohdy zpoždění.
Ohledně nesprávné barvy produktu tak tam jste si objednal jedinou verzi produktu kterou nabízíme a to je zelená. Barva je uvedena ve vlastnostech produktu. Nijak jste nás zatím nekontaktoval tak pokud chcete zboží vyměnit nebo vrátit, neváhejte nám zavolat nebo napsat email, rádi pomůžeme.
A-Team -
Zboží ještě nedorazilo. Jaké hodnocení tedy očekáváte? Rozumím, že se jedná o automatické nastavení odesílání e-mailu, ale pokud chcete opravdu zhodnotit nákup ve Vašem shopu, začala bych tím, že zajistím doručení e-mailu až po obdržení objednaného zboží.
Reakce obchodu ANAREUS CZ, s.r.o.
bohužel tyto automatické e-maily rozesílá Heuréka sama týden od vytvoření objednávky.
Pokud se objednávka zruší, tak to bohužel Heuréka nepozná a stejně e-mail odešle. My na to nemáme vliv a nelze to jinak nastavit.
Ohledně Vaší objednávky. Objednala jste si zboží které nebylo skladem o čemž jsme vás neprodleně informovali s nabídkou na výběr jiného produktu. Poté byla objednávka zrušena.
Tudíž z naší strany jsme se maximálně snažili a nemůžete se zlobit na nás za e-mail který posílá třetí strana.
- Pokaždé je nějaký problém
- Nedodaní kompletní objednávky
- Nefunkční zbraň už z krabice
Zkusil jsem zde 6 nákupu z toho 3 byly za vyliž *****.. když nedodali vše co měli tak poslali jako omluvu samolepky které si mam asi někam nalepit abych jim dělal reklamu..
Hodnotim pouze jednou protože víckrát mi nový formulář nepřišel.Reakce obchodu ANAREUS CZ, s.r.o.
Dobrý den, velice nás mrzí Vaše zkušenost s našimi službami. Snažíme se vždy dělat maximum pro zákazníka a vše dovést ke spokojenosti. Samolepky posíláme zdarma ke všem objednávkám nad 1500,- .
Nicméně děkujeme za zpětnou vazbu a budeme se snažit to příště udělat co nejlépe.
S pozdravem A-Team -
- složité vrácení zboží
Mají strašně debilní proces vrácení zboží, na 2A vyplňování debilního dokumentu. Přenesení účetní práce na zákazníka mě jako fakt nebaví. V konkurenci například AirsoftPro napíšete, pošlete a vyřízeno.
Reakce obchodu ANAREUS CZ, s.r.o.
děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Na zlepšování stále pracujeme a vrácení zboží je jedna z věcí, na které aktuálně makáme.
Naše zákaznická podpora funguje od 8:00 do 17:00 a je potřeba mít nějakou evidenci, proto zákazníky žádáme aby vyplnily formulář (lze poslat i elektronicky emailem). Kolega Vám hned odpovídal na dotaz emailem i s radami jak postupovat či jak využít nejlevnější dopravy zboží zpět k nám. Bohužel jste nám dále neodpověděl tak jsme věc považovali za vyřízenou.
Ohledně spokojenosti s délkou dodací lhůty kdy jste uvedl 3.5 z 5ti. Zboží jste objednal 18.10. a 19.10. jsme jej odeslali a 20.10. jste si jej vyzvedl, bohužel rychleji už to asi neumíme.
Přeji hezký zbytek dne
A-Team -
- Co je skladem, přijde hned
- Pořád něco není dlouhodobě skladem
- Zbytečně napálený ceny
Reakce obchodu ANAREUS CZ, s.r.o.
Dobrý den, děkujeme za vaší zpětnou vazbu. Ohledně produktů co nejsou skladem tak vzhledem k zdlouhavým dodacím lhůtám dopravy po světě nejsme schopni garantovat přesné datum dodání. Proto umožňujeme lidem si produkty co nejsou skladem, si je přeobjednat. U produktů, co jsou na cestě uvádíme předpokládané datum neskladnění a kolik kusů už bylo předobjednáno.
Na místě vstřícné jednání. Po vyzvednutí jsem doma zjistil, že se jedná o mírně jiný typ bundy než bylo uvedeno. Kontaktoval jsem telefonicky obchod a bylo mi přislíbeno, že zkontrolují ostatní bundy a dají vědět pro případnou výměnu. Už se nikdo neozval...
Reakce obchodu ANAREUS CZ, s.r.o.
Dobrý den Petře, moc se omlouvám za zdržení v komunikaci. Byl to hlubší problém, jelikož jsme měli špatné popisky na produktech od výrobce. Nicméně jsme vše dohledali a upravili popisky na webu. S vámi jsme se také už spojily a celou věc vysvětlily. Příště se stačí pouze připomenout emailem nebo telefonicky jelikož se jednalo o pár dní. Děkujeme za feedback a mějte se. S pozdravem Anareus tým.
- Zasílají rychle
Neposlali objednané zboží, ale alternativní bez upozornění (airsoftový granát do granátometu s prasklou gumičkou.
Nereklamuji - nehodlám platit další poštovné.
Příště už u nich nekupuji.Reakce obchodu ANAREUS CZ, s.r.o.
To nás velmi mrzí. V případě, že Vám přišlo špatné zboží, samozřejmě bychom Vám ho vyměnili zdarma, včetně poštovného.
Určitě jsme Vám vědomě neposlali jiné zboží, než jste si objednal. Určitě to s Vámi rádi dořešíme k vaší spokojenosti.
Anareus -
- RYCHLÉ DODÁNÍ
Zboží skoro za 5000 nefunguje
Reakce obchodu ANAREUS CZ, s.r.o.
Omlouváme se za vzniklé potíže. Můžete se prosím obrátit na náš e-mail nebo telefon, abychom mohli vyřešit reklamaci či záruční servis?
Anareus Team -
- Není to morris
- Fajn výběr
- Nemají přehled o tom co mají a nemají na skladě
Reakce obchodu ANAREUS CZ, s.r.o.
Velice se omlouváme za komplikaci. Naše sklady jsou online. Bohužel v množství 8 000 produktů skladem, může nastat chyba.
Objednávka byla dokončena a odeslána. Chybějící položku jsme okamžitě stáhli ze skladu.
Mrzí nás tato reakce. Vždy se snažíme maximálně vyjít vstříc, aby zákazník byl spokojený.
Anareus team -
Byl jsem upozorněn na naskladnění produktu a hodinu po odeslání objednávky byl zlevněn .
Reakce obchodu ANAREUS CZ, s.r.o.
Mrzí nás tato komplikace. Zrovna jsme startovali akci Black Friday, u které byly všechny produkty skladem zlevněny.
Pro příště se na náš určitě obraťte, abychom Vám mohli rozdíl kompenzovat.
Anareus tým. -
- Spolehlivost a rychlost
- O žádné nevím
Reakce obchodu ANAREUS CZ, s.r.o.
Tak s ohledem na recenzi předpokládáme, že jste se "uklepl" a že náš obchod doporučujete :-)
Na obchodě byl produkt na skladě ale když jsem si ho objednal tak už nebyl - a za tu krátkou dobu není možné aby stejný produkt vykoupil. Vyskytly problémy i s vrácením peněz
Reakce obchodu ANAREUS CZ, s.r.o.
Vaše zkušenost nás mrzí, často se nám nestává, aby zboží, které není skladem bylo na webu vedeno jako "skladem". Bohužel v množství 12 000 produktů, se to stát může. Velice nás to mrzí a doufáme, že se toto již nebude opakovat.
Hned jsme Vás ovšem kontaktovali o této skutečnosti a poslali neprodleně požadavek na platební bránu (ze které byla objednávka hrazena), aby Vám byli peníze vráceny. Dle platební brány peníze byli vráceny téměř okamžitě.
Po týdnu jste se ozvala, že nemáte peníze zpět. Ihned jsme tuto skutečnost reklamovali a nechali prověřit. Platební brána stále tvrdila, že peníze neprodleně vrátila. Poté co jsme vás požádali o kontrolu výpisu z účtu, najednou vám peníze přišli a když jsme Vás žádali o printscreen obrazovky, kde bude čas a datum příchodu peněz, abychom mohli předejít této chybě v budoucnu a podat oprávněnou reklamaci na platební bránu, jste se odmlčela a dál nekomunikovala. My tedy nemohli dořešit tento případ. -
- Špatná Kvalita
- Nekvalitní Zboží
Reakce obchodu ANAREUS CZ, s.r.o.
Vaše zkušenost nás velmi mrzí.
V čem bylo zboží nekvalitní?
Objednal jste si pistoli od Tokyo Marui, která patří v kategorii pistolí na AAA baterie mezi ty nejlepší.
Pokud ale zbraň nesplňuje Vaše požadavky, tak můžete využít Vašeho práva na vrácení zboží do 14ti dnů bez udání důvodu.