Mě osobně tento obchod vyhovuje.
- Top produkty
Objednávka zatím nedorazila
- Obchod s rychlým dodáním. Trochu jsem na objednávku pospíchal protože jsem měl odjíždět. Dodání proběhlo velice rychle a i se zakoupeným zbožím jsem moc spokojený. Děkuji, rád nakoupím znovu.
- rychlost vyřízení
- nakupuji zde pravidelně, vždy spokojenost
doporučuji
- Přijatelné ceny
- Rychlé odeslání
- Méně přehledné kategorie eshopu
Za mě rozhodně fajn e-shop. Možná bych ubral na obalovém materiálu (krabice plná jak eko plastových bublinek tak i v sáčku nacpaných skartovaných novin). Jednotlivé produkty také zabaleny do blublinkove folie a omotané izolepou -> hůře se sundavá. Rozumím tomu u skla, ale třeba nevím, proč musím mít zabalený v bublinkovce i koření, ktery je v papírovém kapsa obalu.
- Rychlost dodání zboží .
- velice rychle doručeno
Vyhovuje mi balíkovna nebo zásilkovna, která je blízko mého bydliště
- Rychlost.
- Nízká cena za dopravu.
rychlé odeslání,cena zboží a deklarovaný původ
- přehledná nabídka, přijatelné ceny, ochotný personál
nevím o žádné
- Zboží na skladě neměli, a přesto jsem ho mohla objednat(?!), zbytečná námaha...
S takovým to přístupem jsem se ještě nesetkala, mají v obchodě neuvěřitelný bordel, reklamace jasně špatného zboží trvala přes dva měsíce a při další objednávce, kdy měly odečíst slevu dodali nekompletní zboží. Faktura však byla vystavena i na nedodané zboží. Obchod po mailu nekomunikuje, při zavolání neustále slibuje a peníze doposud nevrátili, rozhodně nedoporučuji!!!
spokojenost
: - )
skvělá komunikace s obchodem a velmi rychlé dodání objednávky,určitě doporučuji
Už tři týdny čekám na zboží, telefon nejede, na mail nereagují. Tohle už jsem dlouho nezažila.
To si snad děláte prdel ne? Peníze jste dostali, zboží neposlali a ještě chcete hodnocení?
objednávka vázne a obchod nereaguje na email