Obchod byl blokován z důvodu nízkého procentuálního hodnocení

• zboží v akci za bezkonkurenční cenu
    • nové zboží s dlouhou dobou trvanlivosti
    • delší čekací doba

Objednala jsem 3 ks carun masti, měli skladem prý jen 2 ks, tak čekali na další dodávku. Nabídli mi, že pošlou 2 ks a 1 ks později, stále dodávka nepřicházela, začínala jsem být trochu nesvá (viz. negativní recenze), ale nakonec vše přišlo přepečlivě zabaleno a malý dáreček k tomu. 15.2. objednáno, zásilkovna převzala 27.2., mně bylo dodáno 2.3. Kdybych 1 ks nepotřebovala jako dárek, tak jsem maximálně spokojená, delší čekací doba by mi nevadila. Holky to mají asi velmi těžké obstát ve velké konkurenci...

dobré,jsem spokojen

Rychlé dodání

• Zboží nedorazilo a dotazník spokojenosti je jediná komunikace, kterou jsem obdržel od automatického potvrzení objednávky-

Zboží stále nedorazilo!

• rychlost

• Obchod zaslal jiný produkt - byla jsem velice zklamaná.

• Velice rychle nachystané zboží k vyzvednutí
    • Super cena

• Velmi pečlivě zabaleno!
    • Dobré ceny.

Objednavka zadana a zaplacena na eshopu a okamzite mi nebyla dorucena ani po 20 dnech. Jsem nespokojena s kvalitou sluzeb teto firmy.

• Rychlost
    • 0

Spokojenost

Zboží jsem si vyzvedla

Jsme velmi spokojeni s jednáním

• Rychlost dodání

Není co hodnotit, dotazník dorazil dříve, než jakákoli informace o stavu objednávky.

OK

Rychlé dodání přes Zásilkovnu. Spokojenost.

• velký výběr zboží
    • rozumné ceny
    • minimální komunikace obchodu
    • dlouhé dodací lhůty i když mělo být zboží skladem

I když mělo být zboží skladem, tak dva týdny nic nedorazilo, ani se nikdo z eshopu neozval. Po telefonickém dotazu co je s objednávkou, mi bylo sděleno, že dodavatel nemá řidiče z důvodu nemoci.

rychlost dodani

• Obchod nekomunikuje, zboží stále NEDODÁNO, faktura uhrazena v den objednávky před měsícem a zboží ani žádnou zprávu STÁLE nemám. Odeslán na "[email protected]" email včetně přílohy s výpisem z banky o platbě. Reakce žádná. Dávám jim čas do konce tohoto týdne, pak budu řešit přes ČOI, už mě to přestává bavit. Objednávka byla za dost peněz.

Nedoporučuju. Stránky vypadají fajn, zboží, které jinde nebylo
    ALE: