- objednávka odeslána na jiné výdejní místo Zásilkovny, upozornila jsem obchod na toto nedopatření a požádala o nápravu, nejprve obchod nereagoval vůbec, po druhém mailu následovala arogantní odpověď ať si dopravu řeším s dodavatelem, po třetím mailu přišla stručná odpověď, že obchod chybné zaslání řeší se zásilkovnou, dodnes objednávku nemám, objednáno 30.6. večer, dnes je 11.7. večer
Příspěvek byl odstraněn na žádost autora příspěvku.
- Slib dodání a výsledek žádny
Provedl jsem nákup, urgoval 2x přes chat na eshopu (týden a 14 dní po nákupu), kde mi bylo sděleno, že se bude zítra expedovat. Po dalším týdnu mi volá pán z eshopu a má otázku "Jak jsem spokojen se zbožím, které jsem si zakoupil?". Sám ani neveděl, že jsem zboží nedostal. Zeptal jsem se, kdy mohu očekávat dodávku a řikal, že mi kolegyně zítra zavolá, nicméně prý to je na skladu. Kolegyne se prý nedovolala viz výmluva, že se mi nedovolali, kterou už na Heureka.cz zmiňovali v jiné recenzi :D. Nikdo se mi od té doby neozval, zbytečně jsem ztratil přes měsíc čekáním.
- Neumí jednat
Jen slib a nic a teď už nikdo nereaguje nekomunykuje už tejden čekám na zboží a nic stále nadorazilo mail bez reakce telefon nikdo nezvedá na dotaz na jejich stránkách bez reakce vzadnym případě nedoporučuju od nich kupovat podle recenzí nejsem sám kdo má problém s nima chovají se uboze
Reakce obchodu Allhere
Vážený zákazníku,
omlouváme se za zdržení. Mám zde poznámku, že se vám kolegové pokoušeli dovolat s datem doručení, ale tel. číslo bylo neznámé, zřejmě špatně zadané z vaší strany? :/
Doufáme, že změníte na náš E-shop názor.
S pozdravem krásného dne
ALlhere.cz -
Příspěvek byl odstraněn na žádost autora příspěvku.
Dorazilo mi zbozi od jineho vyrobce (pro me neznama cinska firma).
Příspěvek byl odstraněn na žádost autora příspěvku.
Není co hodnotit, zboží nebylo doručeno
- přišlo jiné zboží, než které bylo na obrázku
- respirátor absolutně neodpovídá tomu, který měl být odeslán
- uvidíme, jak proběhne vrácení, bohužel jsem si až pozdě přečetla recenze na tento eshop, které jsou negativní
Je mi líto, že v současné situaci někdo vydělává na koronaviru. Objednaný respirátor absolutně neodpovídá tomu, který jsem si objednala, v podstatě mi byl zaslaný šmuk z Aliexpresu, který tam mají za 80 Kč.
- zboží dorazilo (už jsem tomu ani moc nevěřila)
- 3x vás kontaktují že už je zboží skladem a řeknou přesný datum doručení a místo zboží přijde pouze další zpráva stejného typu. Zboží přišlo více jak o týden později než bylo slíbeno první zprávou že je již zboží skladem
- na mail nereagují