• Skladové množství na stránkách neodpovídá skutečnosti

Obchod mi po objednání napsal že objednanou knížku skladem nemá.

Reakce obchodu Alescenek.cz

děkujeme za vaši objednávku. Bohužel nemůžeme souhlasit s vašim popisem její realizace. Zboží, které jste si objednal, skladem bylo na naší pobočce na Slovensku. Vaše objednávka proběhla 2.11. (sobota - není pracovní den). V pondělí 4.11. (nejbližší pracovní den) jste informaci, že zboží je na pobočce a bude se pro vás stahovat obdržel mailem. 11.11. vám bylo zboží odesláno a doručeno. Bohužel z celkového počtu desítek tisíc knih nejsme schopni mít vše na jednom místě a pokud si zákazník objedná poslední kus, který je na některé z poboček, tak ho vždy informujeme a pokud nechce čekat, tak má možnost objednávku zrušit.

• Právnické knihy za výhodnou cenu
    • Velice zoufalé webové stránky
    • Osobní odběr po telefonické domluvě??

Reakce obchodu Alescenek.cz

děkujeme za vaše hodnocení, které je pro nás velmi důležité.
    Vaše objednávka byla do zásilkovny, kde se žádná telefonická domluva nevyžaduje.
    Co se týká webových stránek, tak máme pro vás dobrou zprávu, neboť v průběhu příštího roku se budou spouště nové webové strány.

Po 6 dňoch sa má pýtajú na hodnotenie a mne za 6 dní ešte nič neprišlo.

Reakce obchodu Alescenek.cz

velmi se omlouváme za vzniklé problémy, které byly způsobeny v souvislosti s přípravou nového webu. V této chvíli dochází k testování propojení webu SK a CZ. Vzhledem k těmto úpravám došlo před dvěmi týdny k výpadku propojení mezi současným českým webem a slovenským informačním systémem. Z tohoto důvodu se nám objednávky, učiněné na www.alescenek.cz s osobním vyzvednutím v SR/Trnavě, propsaly s velkým zpožděním.

Učebnice za více než 2 500 Kč byla na výdejně v Praze poškozena, špinavá, zmuchlané listy a to i na druhé učebnici, která mi byla nabízena jako náhradní. Paní mi nabízela slevu, nic méně u knihy za tuto cenu bych si představoval, že by měla být v originálním obalu, minimálně zalitá ve fólii. Velké zklamání, i když v minulosti jsem žádný problém neměl a byl jsem spokojen.

Reakce obchodu Alescenek.cz

Velmi nás mrzí vaše vyjádření, nicméně ne zcela odpovídá skutečnosti. Jelikož si zákazník objednal knihu, která je již u nakladatele rozebrána a u nás byly pouze poslední dva kusy(na knihkupectvích vystavené, tudíž logicky již rozbalené) , které jak se ukázalo, byly lehce poškozené, tak nebylo možné je vyměnit. Zákazník byl předem na tuto skutečnost upozorněn a byla mu nabídnuta sleva. U ani jedné z knih nebyly žádné zmuchlané listy. Paní, která se přišla na knihu podívat sdělila, že jde o dárek a proto knihu na obálce mírně poškozenou nachce. Bohužel nemůžeme ovlivnit to, že zákazníci, kteří si prohlížejí vystavené knihy je mírně nepoškodí.

• Neozyvaji se a zboží zatím nedorazilo.

Reakce obchodu Alescenek.cz

Dobrý den, zasílala jsem Vám informaci, že antikvariátní publikace je na naší prodejně a stahuji ji pro Vás. Na prodejnu se jezdí jednou týdně a tento týden Vám bude kniha odeslaná (dnes se jede zboží vyzvedávat).

• Produkt zatím nedorazil

Reakce obchodu Alescenek.cz

Dobrý den, 30.4. byla z Vaší strany zásilka vyzvednutá. Nerozumím, proč nám dáváte nagativní hodnocení.

• Zakoupila jsem knihu před týdnem a stále nic. Komunikace žádná, kniha žádná....

Reakce obchodu Alescenek.cz

Dobrý den, bohužel s vaším vyjádřením nelze souhlasit. Písemně jsme vám sdělili, že se jedná o poslední kus, který se nachází na naší pobočce v Trnavě a že vám knihu stahujeme. Vzhledem k Velikonocům byla knihy dodána a odeslána 4.4.2024.

• Do dnešního dne (6 dnů od objednání) zásilka nedorazila a musela jsem si koupit příjmové doklady v obchodě, protože jsem je nutně potřebovala. To není dobrá vizitka obchodu v době, kdy se objednávky běžně vyřizují do dvou dnů.

Reakce obchodu Alescenek.cz

Dobrý den, vzhledem k počtu našich poboček není možné mít každý tiskopis na všech pobočkách v neomezeném množství. O tom, že tiskopisy jsou stahovány z pobočky z Plzně jsme Vás předem informovali.

• uvedená kniha na www stránkách byla fyzicky ve skladě, některé firmy vystavují knihy, které vůbec fyzicky nemají,rychlé vyřízení objednávky
    • rychlé vyřízení objednávky
    • rychlé zaslání přes zásilkovnu
    • kniha nebyla vůbec zabalena do bublinkové folie, v podstatě jednou stranou jezdila po vnitřku balíku bez ochrany

Reakce obchodu Alescenek.cz

Dobrý den, kniha byla zabalena, tak jako všechny ostatní (měsíčně odbavujeme stovky resp. tisíce knih). Bohužel se může stát, že během přepravy může dojít k poškozeni. Pokud Vám byla kniha doručena poškozená, tak jste ji neměl přebírat a mohli jsme ji reklamovat u přepravce.

Jelikož nám kniha nebyla vrácena ani zaslaná žádná fotodokumentace, tak nemůžeme ani posoudit zda popř. jak byla poškozená.

• Naprosto nulová komunikace.
    • Sliby kontaktování automatickou zprávou ihned po objednávce, ale bez konkrétního termínu, přestože je zboží označené jako "skladem".
    • Zboží objednáno před 9 dny s vyzvednutím v jejich prodejně na Praze 4, tedy mizivé náklady pro prodejce, ale dosud bez jakékoli informace o možnosti či termínu vyzvednutí.

Obchod vůbec nekomunikuje, zboží nedodáno. Naprosto neseriózní přístup na zavedené knihkupectví.

Reakce obchodu Alescenek.cz

Kniha byla objednaná o Vánočních svátcích 25.12.2023, kdy měla celá firma zavřeno až do konce roku (tato informace byla s předstihem uvedena na našem webu a na všech našich pobočkách). Zákazník byl bezprostředně po otevření prodejny 4.1.2024 informován mailem i telefonicky, že je kniha pro něj připravena k vyzvednutí. Telefonicky jsme se domluvili, že si knihu vyzvedne 9.1.2024, což se také stalo. Zákazníkovi jsme vše vysvětlili a vyřídili k jeho spokojenosti. Hlavní problém, dle vyjádření zákazníka spočíval v tom, že mu Heuréka poslala dotazník spokojenosti ihned, což neovlivníme a nemáme na to žádný vliv.

Už jsem jednou názor psala... Objednala a ZAPLATILA jsem 17.12. přes 2000 Kč za publikaci, později mě informovali, že ji nestihnou expedovat (mlžili). Sama jsem telefonovala s nabídkou, že si pro ni zajedu sama. Paní slíbila telefonát na středu 20.12. dopoledne, že se to pokusí vyřešit, ale jenom napsala e-mail s omluvou, že kniha už není. Dodnes nemám peníze zpět na účtu - to se přeci seriózním obchodníkům nemůže stát! 20. 12. prý byla žádost zadaná do platební brány - brána se asi šprajcla. Kdybych já obchodovala, tak radši koupím knihu u konkurence o 400 korun dražší a pošlu ji, abych neztratila zákazníka.

Reakce obchodu Alescenek.cz

velmi se omlouvám, že Vám kniha nebylo odeslaná, bohužel ji měl kolega v rezervaci na prodejně a tato informace se propsala až později. Snažila jsem se pro Vás knihu zajistit, ale nestihal bych termín do Vánoc. Platební brána má týden na vrácení peněz, což mi nedokážeme ovlivnit.

Ještě jednou se moc omlouvám za komplikace.

Obchod reaguje až po upomínacím telefonátu

Reakce obchodu Alescenek.cz

Dobrý den, omlouvám se za komplikace. Čekali jsme na knihy z prodejen a objednávka byla odeslaná. Nyní je velmi náročné období.

Přejeme Vám klidné prožití svátků a hodně štěstí v roce 2024.

Zboží bylo dražší než je průměr a po pěti dnech od objednávky mám o zboží minimální informace.

Obchod nabízí zboží, které reálně nemá a nechává si za ně zaplatit. Následně časem pošlou strojovou předpřipravenou omluvu, možná někdy i peníze. Asi se jim to stává často. Když jsem měl námitky, dozvěděl jsem se, že raději budou obsluhovat zákazníky na prodejně, než psát omluvy. Chápu, je to lukrativnější.

Reakce obchodu Alescenek.cz

Vážený zákazníku, velmi nás mrzí Vaše negativní hodnocení. Velmi se omlouváme za způsobené komplikace, způsobené vyprodáním Vámi objednané publikace.

• Píčovina

• Zboží nedodali

Inzerovali zboží, které nemají skladem.

Reakce obchodu Alescenek.cz

velmi se omlouvám, že Vám nebyla ještě publikace odeslaná. Jedná se o naši novinku, která Vám bude dnes odeslaná.

• objednala a zaplatila jsem něco, co už nebylo na skladě… stále nemám peníze zpatky

špatný

Reakce obchodu Alescenek.cz

Dobrý den, bohužel se sešlo na tuto publikaci více objednávek a než se vše propsalo, nestačila se kniha označit jako vyprodaná. Nakladatelel ji má již rozebranou a nebylo možné doplnit zásoby. Žádost o vrácení peněz byla zadaná, ale banka má týden na vrácení. Dle systému Vám dnes byla připsaná na kartu zpět (někdy se vrácení nezobrazí na účtu, ale jen na karetních transakcích).

Opravdu moc se omlouvám za komplikace.

• Teprve po týdnu přišla informace o tom, že zboží již není skladem, i když v době objednání byla uváděna skladová zásoba

Reakce obchodu Alescenek.cz

Dobrý den, velmi se omlouvám, kniha byla skladem, ale pro obrovský zájem se vyprodala. Byla na prodejnách v rezervacích a bohužel se nezobrazila jako vyprodaná. Čekala jsem, jestli se neuvolní pro Vaši objednávku, proto přišla informace o nedostupnosti se zpožděním.

Dodání bylo uvedeno 2-3 tydny. Po objednávce došel email jestli zboží chci opravdu objednat a dodání bude 5 tydnu. Tento email jsem omylem přehlídla (měl hlavičku změna stavu objednávky). Ani po měsíci neměl dodavatel zboží k odeslání.

Reakce obchodu Alescenek.cz

Dobrý den, moc se Vám omlouvám, ale čekala jsem na Vaše vyjádření. Zahraniční knihy zajišťujeme po potvrzení, že zákazník s termínem a cenou souhlasí. Informace u publikace je - Uvedená cena je orientační a může se lišit v návaznosti na kurz české koruny a termín objednání. Z tohoto důvodu kniha pro Vás zatím nebyla zajištěná. Velmi mě mrzí Vaše negativní hodnocení, protože Vám byla informace odeslaná obratem.

Objednáno 9.8.23. Ve stejný den mi přišel email, že kniha není na skladě a bude odeslána až příští týden. Doposud kniha nedorazila, na emaily nereagují.

Reakce obchodu Alescenek.cz

Dobrý den, velmi se omlouvám, ale bohužel publikace byla na prodejně, kde měl kolega dovolenou. U nakladatele byla v dotisku a muselo se tedy počkat na vrácení kolegy z dovolené.