dobrý
- spokojen přehlednost
- doporučuji
Zboží uvedené na webu jako "skladem" obratem vrátí, že skladem není.
Na webu je produkt uveden stále "skladem" objedávka přesto nebyla expedována.
Na e-maily nikdo nereaguje, pouze automatické zprávy -
Cena, rychlost, dostupnost pobočky
Vše bez jediné chybičky.
rychlá dodávka objednávky
- Komunikace
jedna kapsička vyměněna za jinou značku, chutnala tak nevadí
Objednávám pouze v tomto obchodě. Ceny jsou velmi příjemné. Zboží odpovídá kvalitě. Asan super cena.
Jsem velmi spokojená.
Děkuji celému týmu Ajax shopu -
Nezasílají malá terária. Výmluva, že by je dopravce rozbil.
Výhodné ceny
Dobrý den v dnešní době je pro mě zcela nepochopitelné ze není možná platba kartou.
Vás obchod vaše zboží platím za vyzvednutí na prodejně a ještě hotové!
Jsem každodenní zákazník který u Vas tolik zaplatí ale toto je zcela neakceptujici.Reakce obchodu ajaxshop
Dobrý den
platba kartou je na obchodě možná na e-shopu z důvodu nízkých cen a vysoké poplatky co účtuje banka není možné. -
- spokojenost
Velmi ochotný a milý personál při odběru. Příznivá cena. Trochu delší doba dodání u zboží skladem (ale měla jsem osobní odběr, tak to možná bylo tím).
Nemám co vytknout, vše tady běží jako po másle. Doporučuji a příjemné jednání a ochota vyhovět.
20.4. 2024 byla vytvořena objednávka na odpočívadlo Magic Cat Iveta béžové 103x57x141cm-KS, téhož dne provedena bankovní platba, zboží dle stránek prodejce bylo skladem a dnes máme 28. 4. 2024 a objednané zboží nikde!!! Již nikdy více takovýto obchod, nedoporučuji !!!!!
Reakce obchodu ajaxshop
Dobrý den
vaše objenávka byla do tří dnů na vaší adrese
29.4.2024 07:20 Doručování zásilky
29.4.2024 06:31 Zásilka je na cestě
26.4.2024 15:45 Zásilka je na cestě
26.4.2024 15:40 Zásilka je na cestě
26.4.2024 10:00 Zásilka je na cestě
26.4.2024 09:01 Objednávka přepravy -
Obchod je super ,skvělé ceny a rychlé vyřízení
- Vše v pořádku jako vždy. Důvěryhodný e-shop.
- osobní odběr, slušné ceny
- při osobním odběru nově účtují dobírku 40,- Kč, nebo nutno platit předem přes účet
- negativní recenze na Heurece mají pravdu - zboží skladem nemusí být skladem, ale dodavatel zafungoval rychle a objednávka byla připravena rychle
Kvalitní produkty cenově velmi výhodné. Jsem s tímto e schopen moc spokojená. Jen dodací lhůta je pomalejší.
Tak už vím ze mám objednat s předstihem. Všem moc dekuji