- rychlost doručení
Vše sedí jak má spokojenost nadevše.
Nemůžu nic špatného říct. Se zbraní jsem naprosto spokojen . A co se týče personálu tak za mně je to na jedničku s velikým plusem. Když potřebujete poradit tak vám v rychlosti odpoví a poradí.
- Dobré ceny, dodací lhůty a komunikace s obchodem.
- Vždy bleskové zpracování objednávky
- Pro doručování používají i zásilkovnu
Vždy rychle vyřízené objednávky bez žádných komplikací
- velký výběr
- dobré ceny
- osobní přístup
- velký výběr
- dobré ceny
- poradenství
- osobní přístup
Super akce, rychle dodání, ruzne možnosti osobního odběru
Rychlé vyřízení objednávky, vše v pořádku
Reakce obchodu eshop AirsoftFenix.cz
Moc děkujeme, občas se o den zpozdíme, ale vždy děláme maximum aby bylo zboží doručeno druhý den a nebo do konce pracovního týdne.
Rychle vyřízení, perfektní férové ceny, vlastní hřiště
Reakce obchodu eshop AirsoftFenix.cz
projekt Fénix vznikl přesně s těmito cíli. Jme moc rádi že jste spokojení :)
- Super personál
Reakce obchodu eshop AirsoftFenix.cz
Když jsou super zákazníci jde to samo.
Občas k nám někdo může přijít se špatnou náladou, v takovém případě se snažíme udělat maximum aby odcházel s tou nejlepší. Díky a těšíme se na další návštěvu. -
- Skvělá komunikace, pan na telefonu poradil nejiste matce, doporučil co je potřeba, probral možnosti a velikosti, skvělé.
Skvělý přístup, ochota personálu, komunikace na jedničku. Odeslání rychlé, doručení do druhého dne zásilkovnou. Chválim a moc děkujeme.
Moc děkujeme.
Nejsme roboti co posílají balíky podle objednávek. Snažíme se používat hlavu, předávat zkušenosti a zákazníkům s výběrem maximálně pomoci. -
- Ceny
- Ochota
- Rychlost dodání
Reakce obchodu eshop AirsoftFenix.cz
Děkujeme budeme se snažit dále
- rychlost
-komunikaceReakce obchodu eshop AirsoftFenix.cz
Díky, když chceš ostatním svítit, musíš sám hořet :)
- Rychlá reakce, dobré ceny
Reakce obchodu eshop AirsoftFenix.cz
Děkujeme, práce nás baví a ceny máme takové jaké bychom si sami při nákupu přáli :)
Sympatický obchod, dobré ceny, do emailu posílají zajímavé akce, dodání rychlé a bez problémů... Díky :)
Reakce obchodu eshop AirsoftFenix.cz
Moc děkujeme za vaši recenzi. takové jsou vždy pozitivním palivem do našeho ohně který nás žene dál.
AS Fenix doporucuji - doruceno na hriste. 100% spokojenost
Reakce obchodu eshop AirsoftFenix.cz
Děkujeme Ondro, rádo se stalo. Není nic jednoduššího než se domluvit s organizátory. když se vše řeší včas. Lze to i na jiná místa kam jezdíme nebo kde máme partnery.
Produkt, který jsem si objednala neměli. Hned druhý den mne kontaktovali s omluvou a nabídkou jiného výrobku (dražšího) za stejnou cenu.
Za mě super jednání.Reakce obchodu eshop AirsoftFenix.cz
Děkujeme. Nikdo není bezchybný, ani technika a občas může dojít k nějaké nesrovnalosti na skladu kde co je virtuální, to v reálu už být nemusí nebo se při balení pokazí. Naším hlavním důrazem je všechny problémy řešit a to okamžitě a v co nejkradší době.
- Je levnější a lepší než Anareus
Reakce obchodu eshop AirsoftFenix.cz
Děkujeme. Vámi zmíněny obchod patří k největším v čr, nebudeme se s nima tedy vůbec srovnávat. Všichni máme co komunitě nabídnout. Co se týče cen tak ano něco se nám povede sehnat levněji a něco třeba naopak. Tak to prostě v obchodě chodí :) Naším cílem je být eshop hráčů pro hráče. Proto i naše zaměření je širší než u jiných eshopů.
Jsme moc rádi, že jsme se pro vás staly tou volbou, těmi nejlepšími a těšíme se na další zážitky s vámi. Ať už jenom jako obchodník/zákazník a nebo jaká hráči na nějaké airsoft akci. -
Bohuzel se balik poceste strati a zbozi jin nebylo skladem. Obchod me nabidl jine zbozi v drazsi cenove relaci za cenu meho straceneho baliku coz me prijeme prekvapilo.
Reakce obchodu eshop AirsoftFenix.cz
Děkujeme za pozitivní reakci i když obchod vlastně neproběhl. problém může nastat vždy, ať už systémově a nebo i na straně lidského faktoru. Klademe si však za cíl vše okamžitě řešit ideálně k vzájemné spokojenosti.