Bohuzel se balik poceste strati a zbozi jin nebylo skladem. Obchod me nabidl jine zbozi v drazsi cenove relaci za cenu meho straceneho baliku coz me prijeme prekvapilo.

Reakce obchodu eshop AirsoftFenix.cz

Děkujeme za pozitivní reakci i když obchod vlastně neproběhl. problém může nastat vždy, ať už systémově a nebo i na straně lidského faktoru. Klademe si však za cíl vše okamžitě řešit ideálně k vzájemné spokojenosti.

Vše ok

• Ceny
    • Super rychlé dodání
    • Dobrá domluva

Super rychlost doručení

Rychlos, osobní přístup. Zkušenosti aktivních hráčů

• Hodně možností osobního převzetí
    • Super přístup
    • Komunikativní
    • Za mě není

Super a vřele ho doporučuji

• Rychlá domluva
    • Vlastní místo pro osobní odber

Super

• Rychlé vyřízení
    • Dobrá komunikace

Velmi dobrý obchod, ceny srovnatelné s konkurencí. Ochotná a rychlá komunikace. Jediná škoda je (prozatím) menší škála sortimentu.

Reakce obchodu eshop AirsoftFenix.cz

Velice nás mrzí, že kvůli omezenější nabídce jsme od vás dostali 90%. Nicméně náš eshop je na trhu poměrně krátce a makáme co se dá abychom veškeré zboží co máme skladem měli zakatalogované, Budeme moc rádi když při další zkušenosti již budeme pro vás 100% když by jste něco u nás postrádal, neváhejte nám napsat.
    Další důvod proč nemáme všechno co kde kdo nabízí je to že využíváme pouze vlastní sklady a pouze zboží které bychom si sami vzali do akce, či které sami používáme. Vše se snažíme testovat. .)

• Dodání do druhého dne (náhoda?)
    • Kvalitní zboží

• možnost domluvit se na zboží které nemají přímo skladem a jinde ho nemůžete sehnat
    • rychlost
    • dobrá komunikace

• Bezproblémová komunikace a řešení problémů, pokud by se vyskytly

Reakce obchodu eshop AirsoftFenix.cz

Jsme jenom lidé. Problémy můžou nastat ať už systémové, nebo i z čisté nepozornosti nebo u přepravce. Za důraz si však klademe vždy se ke všemu postavit čelem a najít společně se zákazníkem řešení k vzájemné spokojenosti.

• Rychlé doručení

• Rychlé doručení

Rychlé dodání, dovezeno až do práce, mají servis

• osobní přístup regionálního obchodníka

• nejlepší obchod s profesionálními pracovníky

nejtrpělivější pracovníci, individuální přístup, velká spokojenost s nákupem

Reakce obchodu eshop AirsoftFenix.cz

Dobrý den, děkujeme za vaše hodnocení a vážíme si ho, stejně jako našich zákazníků. Jelikož jsme aktivní hráči tak k zákazníkům přistupujeme jako ke kolegům se kterými se rádi potkáme na akcích. Naším cílem není prodat za každou cenu všechno a všem, ale i vytvářet dobrou a zdravou komunitu :)

• Neskutečná rychlost!

Absolutní spokojenost, ještě jednou děkuji za neskutečnou rychlost s jakou bylo zboží doručeno - druhý den, a syn hned vše využil na ATT bojovku! :)

Reakce obchodu eshop AirsoftFenix.cz

Děkujeme za vaši reakci. Když můžu tak pomůžu :) Se vzájemným respektem a domluvou lze vše. pro nás nekončí pracovní doba zazvoněním budíku. Pokud je potřeba, jsme schopni věci řešit 25hodin denně, 8 dní v týdnu.