- Rychlost ,Dobrá komunikace,skvělé zboží
- Velmi rychlé vyřízení
- Velký výběr
- Kvalita za dobrou cenu
Reakce obchodu AC mobile
děkujeme za Vaše pozitivní hodnocení! Jsme rádi, že jste byl spokojen s rychlostí našeho dodání. Vaše spokojenost je pro nás motivací k neustálému zlepšování našich služeb.
Těšíme se na Vaši další objednávku! -
- Rychlé vyřízení objednávky
- Dobré ceny
Reakce obchodu AC mobile
děkujeme za Vaše skvělé hodnocení! Těší nás, že jste ocenili rychlé vyřízení objednávky a naše ceny. Vaše spokojenost je pro nás prioritou, a budeme i nadále pracovat na tom, abychom Vám poskytovali co nejlepší služby.
- vše ok
Dobrý den, Pavle,
děkujeme za Vaše hodnocení! Jsme rádi, že vše proběhlo v pořádku a jste s nákupem spokojen. Vaše zpětná vazba nás motivuje k dalšímu zlepšování našich služeb.
- Rychlé dodání zboží l.
Nic.
Reakce obchodu AC mobile
děkujeme za Vaše hodnocení a pochvalu naší rychlosti dodání! Velmi si vážíme Vaší spokojenosti a budeme se i nadále snažit poskytovat co nejlepší služby.
- Rychlost dodání.
Reakce obchodu AC mobile
děkujeme za Vaše hodnocení a pochvalu naší rychlosti dodání! Jsme rádi, že jste byl s nákupem spokojen. Vaše spokojenost je pro nás motivací k dalšímu zlepšování.
Bezproblémový nákup
Reakce obchodu AC mobile
děkujeme za Vaše hodnocení a milá slova! Jsme rádi, že nákup proběhl bez problémů a zboží dorazilo v pořádku. Spokojenost našich zákazníků je pro nás nejdůležitější a vždy se snažíme poskytovat co nejlepší služby.
- platba na účet
Rychlé dodání
Reakce obchodu AC mobile
děkujeme za Vaše pozitivní hodnocení a doporučení! Těší nás, že jste byl spokojen s rychlostí dodání a možností platby na účet. Vaše spokojenost je pro nás prioritou a budeme i nadále pracovat na zlepšování našich služeb.
Budeme rádi, pokud se na nás v budoucnu znovu obrátíte. -
Jsem spokojen.
Reakce obchodu AC mobile
děkujeme Vám za skvělé hodnocení a za to, že jste si našli čas nás ohodnotit! Jsme rádi, že jste spokojen a že zboží dorazilo rychle. Neustále pracujeme na zlepšování našich služeb, abychom Vám mohli i nadále poskytovat co nejlepší zážitek z nákupu.
- Rychlé vyřízení, dobrá cena
Reakce obchodu AC mobile
Děkujeme za vaši recenzi a doporučení!
Jsme rádi, že jste byli spokojeni s rychlostí vyřízení a cenou. Vaše spokojenost je pro nás prioritou a těšíme se na vaši další objednávku. Pokud budete mít v budoucnu jakékoli dotazy nebo požadavky, neváhejte nás kontaktovat.
Děkujeme za vaši důvěru! -
Funguje jak má. Objednáno-doručeno.
Reakce obchodu AC mobile
Děkujeme za vaši recenzi a doporučení!
Jsme rádi, že vše proběhlo hladce a že jste spokojeni s doručením i funkčností našeho zboží. Vždy se snažíme o rychlé a bezproblémové vyřízení objednávek. Těšíme se na vaši další návštěvu! -
- Rychlé bezproblémové dodání
- Na eshopu bylo video se zbožím, které jsem objednávala, takže jsem měla dobrou představu, co očekávat
Reakce obchodu AC mobile
Děkujeme za vaši skvělou recenzi a hodnocení!
Těší nás, že jste byla spokojena s rychlým dodáním a že vám video na našem e-shopu pomohlo při rozhodování. Snažíme se, aby naši zákazníci měli co nejlepší přehled o produktech. Doufáme, že se na nás v budoucnu opět obrátíte.
- Rychlé,bezproblémové
Reakce obchodu AC mobile
Děkujeme, paní Zlato, za vaši skvělou recenzi a doporučení!
Jsme rádi, že jste byla spokojena s rychlým a bezproblémovým vyřízením vaší objednávky. Vaše spokojenost je pro nás prioritou a těšíme se na vaši další návštěvu.
Reakce obchodu AC mobile
děkujeme za vaše hodnocení! Jsme rádi, že jste byli spokojeni s rychlým dodáním. Budeme se těšit na vaši další objednávku.
vše perfektní
Dobrý den, Věro,
děkujeme za vaše perfektní hodnocení! Jsme potěšeni, že jste byla s nákupem plně spokojena. Těšíme se na vaši další návštěvu.
Všechno proběhlo v pořádku
Dobrý den, Tamagoci,
děkujeme za vaše hodnocení! Jsme rádi, že vše proběhlo v pořádku a že jste byli spokojeni s nákupem. Rádi vás u nás opět přivítáme.
- kvalita vyrobku
- dodaci lhuta
- overall jsem velmi spokojena, nakupuji casto
Dobrý den, Betyno,
děkujeme za vaši věrnost a skvělé hodnocení! Jsme rádi, že jste s kvalitou výrobků a dodací lhůtou spokojena. Těšíme se na vaše další nákupy.
- Absolutně super
Dobrý den, Bobo,
děkujeme za vaše nadšené hodnocení! Jsme rádi, že jste byli s nákupem absolutně spokojeni. Těšíme se na vaši další objednávku.
AC tým