• Není co popisovat,obchod proběhl v pořádku

Dobrý den, Miroslave,

děkujeme za vaše hodnocení! Jsme rádi, že vše proběhlo v pořádku a byli jste spokojeni. Rádi vás opět obsloužíme.

Naprostá spokojenost.

Dobrý den, Anno,

děkujeme za vaše skvělé hodnocení! Jsme rádi, že jste naprosto spokojená s našimi službami. Těšíme se na vaši další návštěvu.

Rychlé doání.

Reakce obchodu AC mobile

děkujeme za vaše hodnocení! Těší nás, že jste byli spokojeni s rychlostí doručení. Rádi vás opět uvidíme.

• Rychlost doruceni

nemam

Dobrý den, Jaro,

děkujeme za vaše hodnocení! Jsme rádi, že jste ocenili rychlost doručení. Vaše spokojenost je pro nás prioritou.

hezký výrobek, rychlé doručení

Reakce obchodu AC mobile

děkujeme za vaše hodnocení! Jsme rádi, že se vám výrobek líbí a že doručení proběhlo rychle. Budeme se těšit na vaši další objednávku!

AC tým

• dobrá cena, rychlé dodání

Reakce obchodu AC mobile

děkujeme za vaši objednávku a skvělé hodnocení! Jsme rádi, že jste byli spokojeni s rychlým dodáním a cenou. Těšíme se na vaši další návštěvu!

• Rychlost a cena
    • Není

Dobrý den, Michale,

děkujeme za vaši recenzi a těší nás, že jste spokojen s naší rychlostí a cenou.

• Rychlé odeslání
    • Není co vytknout

Kryt pasuje přesně.Určitě objednám znovu.

Dobrý den, Jindro,

děkujeme za vaši recenzi a jsme rádi, že jste spokojen s naším rychlým odesláním i krytem. Těšíme se na vaši další objednávku.

• rychlé doručení
    • bezproblémová komunikace

Objednávala jsem ochranný obal, pásek na hodinky a omylem mi byla poslána jiná velikost. Obchod reagoval obratem a automaticky poslal štítek na vratku přes zásilkovnu. Prostě slušné jednání tak jak má být .

Reakce obchodu AC mobile

děkujeme za vaši pozitivní recenzi a jsme rádi, že jste byla spokojená s našimi službami i řešením situace.

• Rychlá dodávka zboží

Dobrý den paní Velebilová,

děkujeme za Vaše skvělé hodnocení a doporučení našeho obchodu! Jsme rádi, že jste spokojená s rychlostí dodávky zboží.

• Rychle
    • Kvalitně

Reakce obchodu AC mobile

děkujeme za Vaše pozitivní hodnocení a doporučení našeho obchodu! Jsme rádi, že jste spokojen s rychlostí a kvalitou našich služeb.

AC tým

Velice seriózní a rychlé jednání.

Reakce obchodu AC mobile

děkujeme za Vaše skvělé hodnocení a doporučení našeho obchodu! Jsme potěšeni, že jste ocenili naše seriózní a rychlé jednání.

Téměř okamžité doručení

Dobrý den Martino,

děkujeme za Vaše výborné hodnocení a doporučení našeho obchodu! Jsme rádi, že jste ocenila téměř okamžité doručení.

• Rychlost

Dobrý den Petře,

děkujeme za Vaše skvělé hodnocení a doporučení našeho obchodu! Těší nás, že jste spokojen s naší rychlostí.

Rychlost, ochota, kvalita

Reakce obchodu AC mobile

děkujeme za Vaše výborné hodnocení a doporučení našeho obchodu! Jsme rádi, že jste ocenil rychlost, ochotu a kvalitu našeho servisu.

• Rychlost dodání

Dobrý den Pavle,

děkujeme za Vaše pozitivní hodnocení a doporučení našeho obchodu! Těší nás, že jste spokojen s rychlostí dodání.

pasuje, spokojenost

Dobrý den Věrko,

děkujeme za Vaše skvělé hodnocení a doporučení našeho obchodu! Jsme rádi, že Vám vše pasuje a jste spokojená.

• Přehlednost

Reakce obchodu AC mobile

Děkujeme za Vaše pozitivní hodnocení a doporučení našeho obchodu! Jsme rádi, že jste byli spokojeni s naší přehledností.
    S pozdravem AC tým

• Rychlost doručení
    • Kvalita
    • Bezproblémová komunikace

Reakce obchodu AC mobile

Děkujeme za Vaše hodnocení!

Velmi si vážíme Vaší zpětné vazby. Jsme rádi, že jste byli spokojeni s rychlostí doručení, kvalitou produktů a bezproblémovou komunikací. Vaše spokojenost je pro nás klíčová a motivuje nás k neustálému zlepšování našich služeb.

Děkujeme, že jste si vybrali AC Mobile a těšíme se na Vaše další nákupy.

S přátelským pozdravem,
    Tým AC Mobile

• Skvělá komunikace, rychle dodání

Reakce obchodu AC mobile

Děkujeme za Vaše hodnocení!

Velmi si vážíme Vaší zpětné vazby. Jsme potěšeni, že jste byli spokojeni s rychlostí dodání a cenou našich produktů. Vaše spokojenost je pro nás prioritou a inspirací k neustálému zlepšování našich služeb.

Děkujeme, že jste si vybrali AC Mobile a těšíme se na Vaše další nákupy.

S přátelským pozdravem,
    Tým AC Mobile