- Dobrý výběr, dobré ceny.
Jsem velice spokojený s obchodem. Jejich technik Tomáš Gavlas ochotně poradil s výběrem všech položek zboží i se zprovozněním. Je vidět, že tomu rozumí a nebojí se rozhodnout. Jinde pouze zkopírovali několik frází z internetu, které jsem si taky uměl najít sám.
dobra cena, rychla doprava, dobre zabaleno.....co chces vic ?
- Rychlost, naprosto SUPER!!!
- rychlost
Dobré ceny, široký sortiment a rychlé dodání hned druhý den, pečlivě zabaleno. Zatím mám s obchodem jen nejlepší zkušenosti a jistě jsem zde nenakoupil naposled...
- Doprava z Hradce Králové na výdejní místo v Praze trvala přepravní společností PPL 6 dnů což je pro mě v dnešní době nepochopitelné.
- - přijatelné ceny
- - rychlost dodání
Velmi rychlé dodání. Ráno jsem objednal a druhý den dopoledne jsem zásilku obdržel.
- rychlé dodání zboží
- dobrá komunikace obchodu
- Široký sortiment, dobré (ne-li nejlepší) ceny, rychle připraveno k výdeji, vše v pořádku.
Bleskové dodání, naprosto dokonalá informovanost o postupu objednávky.
V pondělí vytvořena objednávka dvou variant kabelu - u jednoho uveden stav "skladem", u druhého "dodáme do dvou dnů". Realita - do konce týdne odesláno nic nebylo, žádné informace o zpoždění a stavu objednávky. Nakonec jsem si musel zrušit objednávku v pátek po telefonu sám, abych raději jinde. Na vrácení peněz stále čekám.
Reakce obchodu abctech.cz
tímto se velmi omlouváme. Ano, druhý typ kabelu byl k dodání do dvou dnů. Bohužel dodavatel z neznámých důvodů zásilku pozdržel. Vaši objednávku jste zrušil ve stejný den, kdy jsme objednaný produkt naskladnili. V ten samý den storna, tj. v pátek 30.8. jsme podali příkaz k vrácení částky. Objednávku jste zaplatil kartou a bohužel tento převod zpět trvá bankám až 3 pracovní dny. Prosím dnes o kontrolu, zda peníze máte na svém účtu.
Hezký den.
Tým ABCtech s.r.o. -
Poměr cena/výkon/kvalita je pro mě vyhovující.
Vše v pořádku.
Super rychlé doručení.
V neděli večer objednáno, v úterý volá kurýr, že bude doručovat zásilku. -
- Široký sortiment, velké množství na skladě ihned k odběru, příjemné prostředí, ochotný personál
Rychlé dodání a dobré ceny.
- výhodné ceny, rychlé vyřízení objednávky
SUPER.