• Recenze byla smazána na žádost jejího autora.

• zboží dorazilo poškozené a nepoužitelné
    • nelze se dovolat ani na jedno z tel. čísel (voláno cca. 30x)
    • zboží dorazilo pozdě

Nejdříve se prodlužovala doba dodání a když zboží dorazilo, po vybalení z nepoškozeného obalu jsem zjistil, že se stroj přerušovaně spouští. Důvodem je vylámaná přítlačná deska v automatickém podavači.
    Horší je, že obchod vůbec nereaguje na telefony. Po vytočení čísla to vezme automat a po chvilce zavěsí, s tím, že na vás nemají čas. Zkoušel jsem volat celý den na různá čísla a situace byla stejná.
    Ztratil jsem důvěru v obchod, který nekomunikuje se zákazníky.

• Nízké ceny
    • Bezproblémová komunikace
    • Vrácení peněz
    • Extrémně dlouhá doba dodání
    • Nedostatečné informace na webu
    • Zboží vedené jako skladem není skutečně okamžitě dostupné, nýbrž v nějakém externím skladu v zahraničí

Objednal jsem si zboží 22. ledna s informací, že doručeno bude do pátku 27. ledna. Tato lhůta je sama o sobě poměrně dlouhá, ale v pořádku. Ve čtvrtek 26. ledna jsem se dozvěděl, že zboží nedorazí včas, ale až na začátku dalšího týdne, důvodem měly být potíže s přepravní společností. Když jsem ani ve středu 1. února neměl informaci o tom, že by zboží bylo expedováno, poslal jsem žádost o storno objednávky a vrácení peněz. Teprve tehdy jsem se dozvěděl, že mé zboží vedené jako skladem je někde v Německu a zaseklo se na přepravním uzlu. Informace o tom, že zboží „skladem“ ve skutečnosti není připraveno k expedici, však na webu nenajdete.

Na druhou stranu musím obchodu přičíst k dobru, že ještě ten den jsem dostal reakci a druhý den měl peníze zpátky na účtu. V tomto směru jsem tedy spokojen. Jinak ale obchod doporučit nemohu.

Reakce obchodu AB COM CZECH

děkujeme za recenzi a omlouváme se za komplikace.
    Že je zboží na centrále, tedy nikoliv ihned k expedici, u každé položky uvádíme v detailech o dostupnosti.
    Termíny jsou uvedeny taktéž ihned, ještě před objednáním ( Netřeba nic rozklikávat, termíny uvádíme hned nad cenou ).
    Bohužel u Vaší objednávky došlo ke zdržení, které jsme nebyli schopni ovlivnit a mrzí nás.
    O zdržení jste byl informován, z naší strany jsme opravdu udělali maximum, ne vždy to však vyjde tak, jak bychom si přáli.
    Děkujeme za pochopení.

• Recenze byla smazána na žádost jejího autora.

Zboží ještě nedorazilo,těžko hodnotit,ale co se týče dodávky v termínu,tak bohužel velké zklamání.

• Recenze byla smazána na žádost jejího autora.

• dlouhá dodací lhůta u zboží "skladem"
  • Příspěvek byl odstraněn na žádost autora.

• Recenze byla smazána na žádost jejího autora.

Očekával jsem rychlejší dodání zboží. Objednáno 20. října 2022, dodáno 3. listopadu 2022.