- ochota,komunikace cena,výběr zboží
doporučuji
výborné
- velký výběr
- web - nepřehledný, zastaralý
- doprava - dopravce nijak nemá zabezpečeno zboží při přepravě - při dojezdu k nám byly všechny krabice doslova poházené po celém nákladním prostoru tranzitu (naše zboží mělo obrovský nápis - fragile)- úplně zbytečně, naštěstí bylo dobře zabaleno od výrobce, tak se snad nic nestalo
velmi dobrý
- Delší dodací lhůta
- Jediná připomínka: hračku jsem objednala v bílé barvě, na krabici byla bílá, ale vevnitř stříbrná, takže trochu zklamání.
doporučuji
- přehledný výběr,bohatý sortiment,pohodlný nákup bez starostí,jako většina internetových obchodů.
- v tomto obchodě jsem se dobře orientoval a ceny jsou mírně pod průměrem.
- obchod bych doporučil,nenašel jsem chybu,ale selhala doprava.Společnost IN TIME avizovala SMS doručení 11.od 14 - 17 hodin,ten den výbec nepřijela,neomluvila se,nepodala zprávu a uvedený telefon na kurýra opakovaně nikdo nezvedal,až druhý den jsem věc řešil přes dispečink,novou sms o doručení mi poslali asi ve 13 hodin a zásilku mi doručili kolem 17.hodiny,takže pro pracujícího člověla svízelná situace,doma se střídali všichni členové rodiny
nakupte v tomto obchodě,ale pozor na dopravu,třeba to byla u mne jen náhoda.dispečer v humpolci se prvně vymlouval,že toho měl kurýr moc a nestihl přijet,v tom případě ale měl můj telefon a měl zavolat,nebo alespoň zvednout telefon,pak si našel jinou výmluvu o zdravotních potížích kurýra,divné že o nich nevěděl hned - prostě doprava mínus,těch náhod je trochu moc.
Reakce obchodu aaaHračky.cz
Za nepříjemnou zkušenost zákazníka s kurýrem se omlouváme. Jak jsme již ale i dříve uvedli, bohužel všude pracují jen lidé a podobné problémy jsme shledali u většiny dopravců. Nyní je již předvánoční přetlak zásilek, a tak lze doufejme pochopit, že kurýři nestíhají.
- Nemožnost zaslání Českou poštou.
- ok
ok
- rychlá a vstřícná komunikace,
- hezké a přehledné internet.stránky,
- krásné a kvalitní zboží.
- neshledala jsem
Naprostá spokojenost-vřele doporučuji!
- Spolehlivost a kvalita
- Žádné.
Doporučuji.
- široký sortiment
- ještě jsem nezjistil
- Skvělá nabídka, doprava zajištěna až do domu.
- Příliš vysoké ceny.
Doporučuji.
- pohoda
Ok - pohoda
Jsem spokojen.
- velký výběr zboží
velmi solidní jednání
určitě doporučuji i ostaním zákazníkům -
- Skvělá komunikace s obchodem, přehledné stránky, jsem 100 % spokojená.
Určitě doporučuji!
Všechno proběhlo v pořádku a rychle.
- Prodej více zboží jedné značky a za přijatelnou cenu.
- velmi trpělivý a ochotný tým.
Velmi trpělivý a vstřícný tým.