- Výprodej zboží, vodovodní baterie přišla krásná, těžká, zřejmě výdrží dlouho. Doprava zdarma.
- Komunikace. Zabalení zboží.
Bohužel, polosloup 9kg mi odmítli poslat levněji jak paleta za 600,- pro nadměrné a těžké zásilky, obklady, dlažby, vana.... To beru, ale u malé zásilky to nedám, i když ten výrobek mají jenom oni. U konkurence Vám za 150,- DPD,Ppl, pošlou i mnohem těžší umyvadlo. Kdyby udělali dopravu třeba za 300,- TopTrans,ale 600,- za polosloup 9kg malá krabice je smutné. Druhou objednávku jsem tudíž stornovala.
Reakce obchodu A-keramika.cz
děkujeme i tak za kladnou recenzi. Bohužel jak Vám bylo sděleno z oddělení našeho e-shopu, produkty tohoto typu, tj. křehké není možné zasílat jiným typem přepravy nežli jako paletovou dopravou, a to bez ohledu na objem zásilky. U našeho smluvního dopravce pouze tento typ přepravy nemíří přes třídičku jako standardní balíková doprava, a tedy je zajištěno bezproblémové doručení zákazníkovi a my si to opravdu netroufáme odesílat jinak. Věřte, že jsme to zkusili několikrát a bohužel výsledek byl špatný a zásilka přišla vždy poškozena. Moc nás to mrzí, ale snažíme se zákazníkovi zboží dodat dle regulí, aby byla zajištěna bezpečnost dodávky. Děkujeme za pochopení.
Tým A-Keramika. -
- Nie sú ochotní poslať tovar poštou. Kuriérom mi nevyhovuje a odmietli mi vyhovieť
Reakce obchodu A-keramika.cz
mrzí nás Vaše negativní recenze, ale bohužel naše společnost nemá s Českou poštou žádný smluvní vztah, a proto nebylo možné tento typ přepravy ve vašem případě využít. Byly Vám nabídnuty tři možnosti dopravy, z toho dvě různé spedice přímo na adresu dodaní (mohla to být jakákoliv adresa, souseda, příbuzného apod.), navíc kdy samozřejmě při nezastižení je zásilka uložena na depu dopravce po několik dní a kde je možné si kdykoliv v pracovní době depa zásilku vyzvednout stejně jako na poště. Moc nás mrzí, že toto došlo až ke zrušení Vaší objednávky, ale opravdu jsme se snažili Vám nabídnout veškeré dostupné možnosti dopravy. Omlouváme, ale bohužel to nemělo jiné řešení.
Tým A-Keramika -
- sortiment, ceny
děkujeme za Vaše hodnocení. -
- Výprodejove zboží za velmi příznivou cenu
děkujeme za Vaše hodnocení. -
Dlouho mě nechali v přesvědčení, že moje objednávka platí a potom sami zavolali, že už se žádané zboží nevyrábí.
Reakce obchodu A-keramika.cz
omlouváme se. Jak bylo u produktu uvedeno, tak zboží je na objednávku u dodavatele. Zboží tak musíme poptávat přímo u dodavatele. Odpověď na poptávku může delší dobu trvat. Situace ohledně dostupnosti nás mrzí, ale bohužel není v našich silách to uspíšit. -
vše ok
děkujeme za Vaše hodnocení. -
Profesionalni a vstricny pristup. Rozumne ceny .
- nabídnul rozumnou cenu
- drobná sleva za osobní vyzvednutí
- drahé umyvadlo bylo převezeno na výdejní místo (přes 100 km) bez obalu nebo jakékoliv ochrany proti poškození
- zboží bylo neskutečně špinavé
Sháněl jsem umyvadlo, které jsem v roce 2021 koupil za cca 12500 Kč a nyní se cena pohybuje kolem 18000 Kč. Obchod jsem vybral proto, že mě hlídací pes upozornil na pokles ceny. Jednalo se vystavený kus, což mi nevadilo. Vlastní objednání, platba a komunikace proběhly naprosto korektně. Zarážející bylo převzetí zboží. Skladník byl ochotný a pomohl mi ho naložit - opět plná spokojenost, avšak umyvadlo bylo bez jakéhokoliv upevnění volně položené na paletě. Chyběla sebemenší ochrana proti poškození, byť jen omotání folií. Zkontrolovat umyvadlo, jestli není poškrábané jsem nemohl, protože bylo neuvěřitelně špinavé. Bez nadsázky vypadalo, jako by bylo právě vyhrabané z popela. Opravdu je takový problém zboží za 13500 Kč před předáním aspoň očistit?
Reakce obchodu A-keramika.cz
děkujeme za Vaši zpětnou vazbu ohledně nákupu umyvadla. Omlouváme se za nedostatečné zabezpečení zboží a jeho špinavý stav při předání. Zajistíme, aby se podobné situace neděly. Děkujeme, že jste si vybrali naši firmu a doufáme, že se k nám vrátíte i v budoucnu. -
spokojen s rychlou dodávkou i kvalitou
děkujeme za Vaše hodnocení. -
Široký sortiment, občas zajímavé slevy a akce
děkujeme za Vaše hodnocení. -
- skvěla spolupráce a domluva!!!
děkujeme za Vaše hodnocení. -
- Výhodná cena, spokojenost s doručením
dorazilo vše vpořádku,
Rychlý průběh
- Dobré ceny.
Vynikající spolupráce, s obchodem naprosto spokojen. Děkuji!
- komunikace
- absolutně skvělé ceny
- úžasný výběr luxusu
- komunikace výborná
Velmi ráda doporučuji, nakupuji již podruhé po skvělé první zkušenosti. Nádhera za super ceny, velký výběr, výborná, milá a ochoty plná komunikace.
děkujeme za Vaše hodnocení. -
- rychlé dodání, výhodné ceny, příjemné jednání
děkujeme za Vaše hodnocení. -
- nedoporučuji vzhledem k neochotě a drzému vystupování přepravce
Reakce obchodu A-keramika.cz
Dobrý den, děkujeme za zpětnou vazbu. Jako 99 % ostatních e-shopů využíváme služeb extérního přepravce, kde není v našich silách ovlivnit výběr řidiče, který zásilku bude doručovat. Je nám samozřejmě líto, že jste s kurýrem nebyla spokojena, protože spokojenost zákazníka je u nás na prvním místě.
Dobrá komunikace, rychlost dodání na pobočku, doporučuji.
Reakce obchodu A-keramika.cz
děkujeme za Vaše hodnocení.