Po 8 dnech od objednávky absolutně žádná reakce krom automatického emailu o přijetí objednávky. Na webu uvedena dostupnost zboží 2-3 dny. Ještě že jsem to prozíravě objednal na dobírku i díky předchozím recenzím v tomto duchu.
- NIC
- bez komunikace
objednáno 27.10.
doručeno 29.11.
inzeováno 2-3 dny -
Objednávka provedena 8.9. 2021, do dnešního dne 16.9.2021 jsem objednávku neobdržel. Neobdržel jsem ani žádné upozornění o zdržení objednávky. Jednalo se o vyzvednutí objednávky na pobočce. Obchod 4lock s.r.o NEDOPORUČUJI !!!
- Zboží jsem zaplatil, platba byla přijata a potvrzena, ale obchod se již od té doby neozval a zboží mi stále nedorazilo. Dle informací na webových stránkách mělo být zboží dostupné do 4 dnů. Tato lhůta již dávno uplynula a némám žádné informace.
Přišlo něco jiného, špatná orientace na webu.
Zaslali jiné zboží než bylo objednáno
Žádné objednané zboží doposud nedorazilo a nemám ani zprávu kdy dorazí...
Nedorazilo vše jak mělo být.
nulová komunikace, zaslali pouze automatické potvrzení objednávky od té doby nic
- Zboží psáno skladem a nakonec dodání za4 týdny
Přišlo jiné zboží než které jsem si objednal.
- rozmerovo zhodný
- rýchla dodávka
- predajca nekomunikuje
- výrobok nie je Corbin ale Yale
- na krabičke píše že mali byť 3ks kľúčov a prišli len 2ks (následne poopravili popis aj na stránke z 3ks na 2ks)
ja to zhodná náhrada, ale je to iná značka a neodpovedá to obrázku
- objednala a jsem a po velmi dlouhé době přesto, že objednávka byla emailem potvrzena jsem obdržela sdělení, že zboží již není.
- Dodaný horní zámek je v pořádku
- Neobdržel jsem žádné doklady (návod, záruční list, daňový doklad)
Reakce obchodu 4lock s.r.o
Dobrý den, daňový doklad dáváme automaticky do každého balíku ke zboží, je zároveň i záručním listem. Kdybyste zavolal nebo napsal ohledně návodu, obratem bychom Vám ho poslali. Děkujeme za nákup.
- Zboží zaplacené ale dodána jen část. Marně čekám na zbytek
- od 25.12. do 5.1. som nedostala informáciu o stave objednávky, ani o dovolenke, že cez sviatky nepracujú
na stránkach nemali informáciu, že nepracujú 2. -3.1. a doteraz mi tovar nebol doručený (objednávala som 25.12., je 5.1.) a nemám ani informáciu o objednávke :(
- Žádná komunikace obchodem,
- Avizovaný termín dodání nedodržen
- sortiment; kdybych nasel zbozi jinde, nenakupuju zde
- absurdne draha doprava
Uctovane dopravne je v dnesni dobe nevidane. Navic trosku zmatky v komunikaci - po objednani prepravy pres Zasilkovnu jeste prisla SMS o nachystanem zbozi na prodejne. Nastesti uz tou dobou byla zasilka ve sledovacim systemu zasilkovny :).
- NIKDO NEREAGUJE
NEKUPOVAT NIC.
- sortiment
- Extrémně vysoké náklady na dopravu
- Dlouhá dodací lhůta
Za balíček 12x4x5 cm, váha 0,1kg si obchod účtuje dopravné u GLS 159 Kč. Odůvodnění - dělají to tak všichni, což není pravda. U konkurenční firmy je dopravné 59 Kč