• Již poněkolikáté neplní slíbený termín doručení.

• Zboží bylo doručeno poškozené. Vzhledem k ceně jsme nereklamovali, ale napsali jsme e-shopu zprávu o této skutečnosti. Nereagoval.

Zboží mě došlo rozbité a dosud nikdo na zprávy nereaguje.

Zboží přišlo rozbité, rozbitá sklenice a hrnek. Psala jsem e-mailem o reklamaci a nikdo na to nereagoval

Nebyl dodržen termin doruceni

• z 10ti objednaných šálků s podšálkem 5 při přepravě rozbitých - reklamováno. Reklamace bez problémů. Ze zaslancýh 5ti reklamovaných 1 rozbitý. Ne vinnou přepravce, ale naprosto katastrofickým zabalením ve skladě.

Zboží kvalitní, ale sklad neumí balit zboží. Už jen mta mizerná přepravní krabice.

Zboží neodpovídá nabízené funkčnosti

• Některé výrobky se mi líbily
    • Přišla mi rozbitá sklenice. Napsala jsem email na reklamaci a nikdo se neozval
    • Našla jsem na internetu později stejné výrobky za nižší cenu
    • Dlouho jsem čekala, než bude objednávka kompletní, aby ji mohli odeslat

Mrzí mě,že na mou reklamaci nikdo nereagoval. Později jsem navíc našla stejné výrobky za nižší cenu.

Nic nepřišlo

• Objednala jsem formu keramického beránka a přišla mi totálně zničená. Vůbec to nebylo dobré zabalené i sama krabice se rozlepovala a na ni nebyl ani štítek křehké.

Neprofesionalni jednani pri komunikaci, spise nekomunikaci.

• Nikdy se mi nestalo, že bylo doručeno do datumu uvedeného u výrobku. Je lepší to tam nepsat a tím nelhat lidem

poměrně špatná komunikace

Měsíc trvá zaplacená dodávka z Prahy do Prahy .Ještě jsem ji neobdržela. Proto nedoporučuji tento obchod. Provazníková Jana Praha Chodov Křejpského 1504.Praha

• zboží přišlo rozbité a poslepované,takže je vidět,že bylo slepované u vás

Spokojenost

Obchod hodnotím dobře , výrobek jsem reklamovala. nebyl funkční.

• Pomalá komunikace!

Na e-shopu položky skladem a pak čekáte 3 týdny po zaplacení objednávky na zboží , a opakovaném upozornění mailem.

• Nepřiměřeně dlouhé dodací lhůty bez dřívějšího upozornění

• Komunikace
    • Rychlost
    • Použité ? zboží
    • Nezajistí vraceni, jak je dnes zvykem jinde.

Dokud je vše OK, je obchod taky OK. Komunikace skvělá, i jsem se tam dovolala. Ale zboží budu vracet a v dnešní době je dobrým zvykem to jen obchodu nahlásit a odnést balíček do Zásilkovny a o víc se nestarat. Tady vratku musím zaplatit jak ve “středověku” a poslat po ‘vlastni ose’.