Měsíc trvá zaplacená dodávka z Prahy do Prahy .Ještě jsem ji neobdržela. Proto nedoporučuji tento obchod. Provazníková Jana Praha Chodov Křejpského 1504.Praha
- zboží přišlo rozbité a poslepované,takže je vidět,že bylo slepované u vás
Spokojenost
Obchod hodnotím dobře , výrobek jsem reklamovala. nebyl funkční.
- Pomalá komunikace!
Na e-shopu položky skladem a pak čekáte 3 týdny po zaplacení objednávky na zboží , a opakovaném upozornění mailem.
- Nepřiměřeně dlouhé dodací lhůty bez dřívějšího upozornění
- Komunikace
- Použité ? zboží
- Nezajistí vraceni, jak je dnes zvykem jinde.
Dokud je vše OK, je obchod taky OK. Komunikace skvělá, i jsem se tam dovolala. Ale zboží budu vracet a v dnešní době je dobrým zvykem to jen obchodu nahlásit a odnést balíček do Zásilkovny a o víc se nestarat. Tady vratku musím zaplatit jak ve “středověku” a poslat po ‘vlastni ose’.
Zboží po 12 dnech není doručeno a nebylo mi ani odpovězeno na email kdy zboží dorazí.
Objednávka byla potvrzena, udáno datum doručení a až v den doručení mi bylo oznámeno že zboží je vyprodáno- po šesti dnech.
Objednávka byla uhrazena a doposud nedoručena. Na emai nereaguje.
- Nebyla splněna dodávka příští den, přestože to mají napsané na stránkách
Objednala jsem si deku s tím, že přijde příští den. Byla doručena až za 5 dní. Při tel. hovoru na infolinku bylo sděleno, že teď je doba slev a dopravci nestíhají - a na moji námitku, ať tedy neinzerují dodání následující den, byla odpověď stejná = prý za to nemohou :-(
Doba odeslani 12 dni, na strankach byl produktt skladem celou dobu i presto mi na infolince ci emailem bylo nekolikrat receno ze skladem neni a ceka na dodani..potom co mi jednoho dne rekla pani ze zbozi je skladem a odesle se ten samy den tal se zbozi neodeslalo a toto se opakovalo jeste 2x.nejdriv mi rrekli ze je zbozi na objednavku kdyz sem rekla ze mi pani den predtim tvrdila ze je na sklade tak mi rekla ze vlastne jo ze to uz vidi a odeslou to a zase nic..po emailu ze budu chtit objednavku stornovat,se zasilka odeslala a napsali ze jim to je lito ale ze storno nemuze probehnout nebot byla zasilla odeslana.. hlavne ze garantuji zbozi skladem odeslat do dvou dnu..
Zboží neodpovídá rozměrům.
- Ložní prádlo obsahuje bavlnu
- Nepříjemné podmínky vracení zboží, všechno se musí zaslat poštou zpět a je možné že takové zaslání bude dražší než ten produkt
Objednávku zrušil obchod (ze záhadného důvodu místo do Prahy dorazila do Pardubic), nikdo se mi ale neozval, volat pro info jsem musela já, a na Vánoce mi chyběl dárek. Chyba se stane, ale kvůli nekomunikaci a neomluvě považuju přístup obchodníka za neprofesionální.
Spokojená
- Po prvním vyprání samé zmolky,vypadá jako povlečení po babičce.
Zboží bylo nekvalitní a poškozené
S dodaným zbožím rozhodně nejsem spokojena. Při objednávce dvou sad povlečení (polštář + přikrývka) dorazily v krabici dva balíčky, jeden byl v pořádku, ale druhý měl značně potrhaný plastový obal, obalový igelit byl úplně jiný než ten na neporušeném balíčku, takže to asi bylo každé z úplně jiné výrobní šarže. Nebo byl jeden balíček prostě v pořádku a druhý nějaký starý zmetek, který mi tam ve skladu šoupli místo toho v pořádku. Vše mám nafoceno. Povlečení po vybalení bylo na první pohled 2. jakosti, na polštáři byla žlutá skvrna zrovna na bílém pozadí, na přikrývce byly vady látky - na více místech vytaháno několik vláken (nelze odstřihnout, hrozí rozpárání). Povlečení je z jedné strany bílé s potiskem a z druhé strany tmavě šedé s potiskem. Ty šedé barvy jsou každá jiná, takže na jedné manželské posteli je rozdíl velmi viditelný a škaredý. Vědomě jsem 2. jakost nekupovala, chtěla jsem 2 STEJNÁ povlečení a dodané zboží mě velmi zklamalo. V tomto obchodě už žádné další zboží (natož povlečení) nenakoupím. Na reklamaci kašlu, bylo by s tím víc otravování než užitku, trvalo by to bůh ví jak dlouho a chtěla jsem povlečení hned vyprat a použít na nové polštáře a přikrývky.
obchod mi zaslal zboží jiné barvy. Což je celkem problém.