- Do dnešních dnů to těsnění nemám
Zdravíme, Miroslave,
děkujeme za Vaši zprávu. Vámi objednané těsnění je momentálně na objednávku. Jakmile bude zboží doskladněno, ihned jej odešleme na Vaši adresu. O průběhu Vás budeme informovat.
Děkujeme za trpělivost a pochopení. Pokud byste měl jakékoli další dotazy, neváhejte nás kontaktovat.
S přáním hezkého dne,
Tým 2HMOTO -
- Rychlost dodání
Super obchod, doporučuji všem.
Vše bez problémů.
- Široký výber ND a príslušenstva za výhodné ceny
- Cenovo výhodné akcie
- Rýchle dodanie tovaru na sklade
- Výborná komunikácia o dodavkach
- Rýchla odpoveď na otázky k vybranému tovaru
- Poteší i malá pozornosť formou 5% zľavy na ďaľší nákup
- Nikdy som žiadnu nenašiel
Veľmi dobrý obchod so širokým sortimentom a možnosť výberu príslušentstva i ND podľa konkrétnej motorky.
Primeraný čas dodania i príslušenstva (napr. ladený výfuk) zadaného do výroby u dodávateľa. -
- Dva nákupy a vždy vše v pořádku
- Ceny
- Osobitá vtipná komunikace
Samozrejme chcem poďakovať aj keď som prišiel o 6 týždňov sezóny .Treba objednávať včas. Inak super všetko v poriadku vďaka.
- Dobrá komunikace se zákazníkem
- Rychlá doprava
- nedvíhajú telefón.nedokazete sa s nimi spojit
Zdravím,
telefony zvedáme a pokud se nemůžeš dovolat, stačí napsat email nebo na chat, je to jednoduché. Nechápeme tvůj komentář ohledně toho, že se s námi nedá spojit. Vidím, že jsi si něco objednal a opakovaně jsem žádali o úhradu, abychom ti to mohli doručeno. To se nestalo, a proto byla objednávka automaticky zrušena.
S pozdravem, tým 2HMOTO -
- Vse ok rychle
Perfektní komunikace a rychlost dodání! Spokojenost.
Ahoj,
děkujeme za super pozitivní recenzi! Jsme rádi, že s tvou objednávkou bylo vše v pořádku a budeme se těšit třeba na nějakou další!
Přejeme krásný zbytek dne a at' ti to frčí!
Tým 2hmoto... -
Jedny destičky jsem objednal nesprávný model, po srovnání se starými bylo jasné, že nebudou pasovat, tak jsem je obratem (za 2 dny vráti). Ale po týdnu zatím nedošla platba zpět. Tak zatím čekám. Předpokládám, že peníze dojdou do 2 týdnů. Jinak objednané zboží zboži dojde 2-3 dny. To je super.
Ahoj,
děkujeme za kladné hodnocení a doporučení! Snažíme se zákazníkům vždy vyjít vstříc, pokud je to v našich silách. Platba určitě dorazí. Pokud by do dvou týdnů nedorazila, neváhej se na nás obrátit a společně to vše vyřešíme k tvé spokojenosti.
Přejeme krásný zbytek dne a at' ti to frčí!
Tým 2hmoto... -
Dobrý obchod, poradil jsem se s prodejcem a poslal mi baterii na motorku následující den.
Ahoj,
děkujeme za super hodnocení! Jsme rádi, že jsi byl spokojený a budeme se těšit třeba zase někdy příště!
Přejeme krásný víkend a at' ti to frčí!
- Široký výber sortimentu
- Výborná komunikácia obchodu
- Dobré ceny, najmä v akciách
Ahoj,
děkujeme za pozitivní hodnocení! Jsme rádi, že jsi u nás našel to, co jsi potřeboval a proces tvé objednávky byl takový, jaký má být. Budeme se těšit zase někdy naviděnou!
Přejeme krásný den a at' ti to frčí!
Super
Ahoj,
děkujeme za pozitivní recenzi! Spokojený zákazník je pro nás vždy tím správným hnacím motorem!
- Rychlost dodání
Ahoj,
děkujeme za pozitivní hodnocení! Jsme rádi, že s tvou objednávkou bylo vše tak, jak má a budeme se těšit třeba na nějakou další!
Tým 2hmoto... -
- - zboží dodají v termínu ale jiné
- - objednáte si určité zboží a dostanete jiné
Vybral jsem si na stránkách 2HMOTO dva druhy zboží řídítka a představec a dostal sem nějaké náhrady. Některá čísla na sáčku od zboží odpovídají ale obsah neodpovídá nabízenému zboží na stránkách 2HMOTO. Jelikož ani jedno zboží neodpovídá tomu co jsem si objednal a víše zmíněné věci tak pozor podvodníci.
Zdravím, Petře,
ale nikde nevidíme, že byste nás kontaktoval ohledně reklamace, že mělo přijít něco jiného. Ani na e-mailu tu s Vaší adresy nic nemáme. Pokud ale na faktuře a na obalech jsou stejné kódy, tak je to zboží, které bylo objednáno.
S pozdravem,
tým 2HMOTO -
- dodání do dvou dnů - super !!
ok
Ahoj,
děkujeme za pozitivní hodnocení! Těší nás, že tvá objednávka dorazila rychle a v pořádku!
Přejeme krásný den a at' ti to frčí!
Tým 2hmoto... -
- První zkušenost s obchodem. Vše v naprostém pořádku.
Ahoj,
děkujeme za super pozitivní hodnocení! Těší nás, že jsme splnili tvé očekávání a třeba zase někdy příště naviděnou!
Tým 2hmoto...