K prodeji poskytli odbornou radu. Dokonce zavolali ze studia zvukaře, který zkontroloval zapojení. Velmi vstřícné jednání.

• výhodu

• Perfektní ceny
    • Nic

Vstřícný a ochotný přístup, a to i k možnosti změny objednávky v průběhu jejího vyřizování.

• - rychlá reakce obchodu
    • - zboží rychle připraveno k odběru
    • - parkování bez problému

• rychlé dodání
    • není nic

Nikomu nedoporučuj s touto firmou jednat.Prodávají zboží, které nemají skladem.
    Týden mě oblbovali.Chtěli to místo toho, co si koupil. za stejnou cenu mi strčit levnější produkt.

Reakce obchodu 2din.cz

Vážený pane Volodymyre Balane,

děkujeme za Vaši zpětnou vazbu a rádi bychom situaci uvedli na pravou míru. Objednávku jste vytvořil 27.10., což byla neděle, kdy nepracujeme. 28.10. byl státní svátek, a 29.10., tedy první pracovní den, jsme Vás ihned kontaktovali a nabídli jsme alternativní reproduktory skladem za stejné peníze ( akorát jiná značka), což jste odmítl, neboť celková objednávka byla na ty jedny z nejlevnějších reproduktorů na trhu. Následně jsme během dalších dvou dní opakovaně vysvětlovali, že Vámi objednané reproduktory jsou na cestě od dodavatele, přesto jste objednávku zrušil a napsal tuto recenzi.

Mrzí nás Vaše nespokojenost, ale věříme, že jsme postupovali otevřeně a férově. Děkujeme za pochopení a doufáme, že tuto recenzi, která se zakládá na opaku pravdy, přehodnotíte =)

S pozdravem,
    Thomas Riefler
    Zakladatel společnosti
    2din.cz

• Rychlé dodání a dobrá cena
    • Nic

Vše proběhlo v naprostém pořádku, určitě bych zde bez obav nakoupil znovu.

Rychlé odeslání a včasné doručení. Kvalitně zabalené, každý produkt zabalen zvlášť.

nebudu ohodnotit, zboží ještě nedorazilo

• Byli rychli

Ochota, konzultace přímo u auta

• Vstřícné jednání
    • Ochota komplexně poradit
    • Kompletní sortiment se vším podstatným
    • Rychlé dodání
    • Skvělá komunikace

Nakoupil jsem zde primárně kvůli článku na jejich blogu. I přesto, že sami produkty instalují, detailně popisují, jak si instalaci provést svépomocí. To mě přesvědčilo, abych nakoupil i přes kapičku vyšší cenu než je u konkurence. Protože důležitá je samozřejmě i služba, tu zde hodnotím maximálně skvěle! Doporučuji, určitě jsem nenakoupil naposledy.

odklad dodávky o několik dnů, nevím kdy dorazí

Rychlost a hezké prostředí prodejny.

• Slušný výběr
    • Přehledné vyhledávání
    • Rychlé doručení

• Vše v naprostém pořádku. I komunikace o opozdeni objednavky. Doporucuji. Dekuji

• cena

• Cena
    • Komunikace
    • Rychlost dodání
    • Nic

Vřele doporučuji nákup, obchod proběhl bez sebemenšího problému , zboží dorazilo rychle a v pořádku. Reproduktory už jsou namontované a za tu cenu, hrají opravdu skvěle. Děkuji.