K prodeji poskytli odbornou radu. Dokonce zavolali ze studia zvukaře, který zkontroloval zapojení. Velmi vstřícné jednání.
- výhodu
- Perfektní ceny
Vstřícný a ochotný přístup, a to i k možnosti změny objednávky v průběhu jejího vyřizování.
- - rychlá reakce obchodu
- - zboží rychle připraveno k odběru
- - parkování bez problému
- rychlé dodání
- není nic
- Rychlé dodání a dobrá cena
Vše proběhlo v naprostém pořádku, určitě bych zde bez obav nakoupil znovu.
Rychlé odeslání a včasné doručení. Kvalitně zabalené, každý produkt zabalen zvlášť.
nebudu ohodnotit, zboží ještě nedorazilo
- Byli rychli
Ochota, konzultace přímo u auta
- Vstřícné jednání
- Ochota komplexně poradit
- Kompletní sortiment se vším podstatným
- Skvělá komunikace
Nakoupil jsem zde primárně kvůli článku na jejich blogu. I přesto, že sami produkty instalují, detailně popisují, jak si instalaci provést svépomocí. To mě přesvědčilo, abych nakoupil i přes kapičku vyšší cenu než je u konkurence. Protože důležitá je samozřejmě i služba, tu zde hodnotím maximálně skvěle! Doporučuji, určitě jsem nenakoupil naposledy.
odklad dodávky o několik dnů, nevím kdy dorazí
Rychlost a hezké prostředí prodejny.
- Slušný výběr
- Přehledné vyhledávání
- Rychlé doručení
- Vše v naprostém pořádku. I komunikace o opozdeni objednavky. Doporucuji. Dekuji
- Komunikace
- Rychlost dodání
Vřele doporučuji nákup, obchod proběhl bez sebemenšího problému , zboží dorazilo rychle a v pořádku. Reproduktory už jsou namontované a za tu cenu, hrají opravdu skvěle. Děkuji.
- Napriek tomu ze som prisiel cez obednu prestavku mi pani ochotne narychlo otvorila a vydala tovar. Zachranila mi tak hodinu, ktoru by som musel cakat pred obchodom. Rozhodne doporucujem, u mna ma tento obchod velke plus:)