Obchod Dětské kočárky získal díky spokojenosti ověřených zákazníků prestižní certifikát Ověřeno zákazníky.
Recenzi na tento obchod mohou psát pouze ověření zákazníci - tím máte jistotu pravdivosti recenzí.
Hodnocení lze učinit vyplněním dotazníku spokojenosti, který zákazníkům přijde po nákupu.
Více o Ověřeno zákazníky
Recenze Dětské kočárky
Martina
Přidáno: před 6 hodinami
- dobré ceny
- velmi dobrá komunikace
Ne vinou e-shopu, ale jejich dodovatele, chyběla jedna ze čtyř tyčí do závěsu do cestovní postýlky. Obchod na moji reklamaci zareagoval úžasně rychle, druhý den přišla chybějící tyčka odeslaná přímo dodavatelem. Rozhodně bych se nebála nakoupit znovu.
Recenze emailem
Pro příjem recenzí emailem, klikněte na tlačítko "Přihlásit".
Přidáno: 17. května 2012
- kvalita dopravy
S obchodem jsem spokojem. Doporučuji.
Mates
Přidáno: 16. května 2012
- kvalita dopravy
- zavolají vám na mobil.a pokud něco nevědí,tak vám to ihned zjistí a opět zavolají.perfektní komunikace.
perfektní jednání,úplně spokojena.
Přidáno: 14. května 2012
- Možnost dohody.
- žádné
Rychlý a operativní se snahou vyhovět zákazníkovi. Děkujeme.
Přidáno: 12. května 2012
- neznám
Jana
Přidáno: 12. května 2012
- kvalita komunikace
- neumí se ozvat, na zboží které sem si objednala čekám dodnes a nechápu proč to tak dlouho trvá, neumí se ani ozvat!
Reakce obchodu Dětské kočárky
Dobrý den, tato velmi negativní recenze nás velice mrzí a proto jsme se rozhodli celou záležitost prošetřit...
1. ZÁKAZNICE SI SPLETLA INTERNETOVÉ OBCHODY A RECENZI NA NÁŠ E-SHOP NAPSALA OMYLEM !!!
Zboží bylo objednáno ve více e-shopech a jelikož je to zboží, které bylo momentálně vyprodané, IHNED po obdržení objednávky jsme zákaznici kontaktovali a bylo nám sděleno, že máme objednávku VYSTORNOVAT ! Více solidního jednání ze strany zákazníků by bylo fajn :-)...
Přidáno: 10. května 2012
- kvalita komunikace
Na objednane zbozi, ktere i po zruseni objednavky stale zustalo v nabidce e-shopu, jsem cekala nekolik dni, nez se z obchodu ozvali s tim, ze zbozi jiz neni mozne koupit (stary vybehovy typ). Jako nahradu mi telefonicky nabidli zbozi dvakrat tak drahe. Muj pocit z tohoto e-shopu tedy neni prilis pozitivni.
Reakce obchodu Dětské kočárky
Velmi nás mrzí takováto reakce ze strany zákazníka, kterému jsme se snažili ihned po obdržení objednávky dovolat a sdělit mu skutečnost, že zboží je již vyprodané...
Bohužel pokud již zboží není dostupné, vždy ho z našich stránek neprodleně stáhneme. Tímto se zákaznici velmi omlouváme, že jsme si dovolili 1 týden stránky neaktualizovat z důvodu čerpání řádné dovolené. Ano bylo nabídnuto zboží, které je nyní dostupné, ale 2x tak drahé opravdu nebylo.Rozdíl v ceně byl do 500 Kč.
Přidáno: 7. května 2012
- kvalita dopravy
- kočarek z aktualni kolekce 2012, ale i z kolekce 2011 - tzn. ten samy, ale levnejsi
- delsi dodaci lhuta
OK
Přidáno: 6. května 2012
- Nejlepší ceny.
Skvělá komunikace i nabídka.
Anna
Přidáno: 5. května 2012
- dobrá cena
- vzhled internetových stránek
Poprvé jsem nakupovala v tomto obchodě a jsem opravdu spokojená. Perfektní komunikace, velmi milá paníz prodejny mi velmi vyšla vstříc, ani jsem nečekala že takto ještě lze fungovat...opravdu palec nahoru a 100 bodů!