spokojenost,rychlost a spolehlivost na jedničku s hvězdičkou
- Rychlé dodání dobrá komunikace
Objednávam nyní pravidelně -jsem spokojená.
Reakce obchodu zvireci-potreby.cz
Čau tady Zipi ! Děkuji za vaši skvělou recenzi! Jsem nadšený, že jste naše stálá zákaznice. Snažíme se vždy poskytovat nejlepší služby, aby vaše zkušenosti s námi byly co nejpříjemnější. Těšíme se na vaše další nákupy a přejeme vám krásný den!
- Levné a rychlé
Reakce obchodu zvireci-potreby.cz
Čau tady Zipi ! Děkuji za vaši skvělou recenzi! Snažíme se vždy poskytovat nejlepší služby, aby vaše zkušenosti s námi byly co nejlepší. Těšíme se na vaše další nákupy a přejeme vám krásný den!
- Rychlá vyřízena objednávka
S tlapkou na srdci Zipi a tým Zvířecích Potřeb -
- Žádné problémy s objednávkou, zboží bylo doručeno v pořádku,
Reakce obchodu zvireci-potreby.cz
Čau tady Zipi ! Děkuji za vaši skvělou recenzi! Snažíme se stále zlepšovat a poskytovat ty nejlepší služby a ceny. Těšíme se na vaše další nákupy a přejeme vám krásný den!
S tlapkou na srdci Zipi a tým Zvířecích Potřeb -
Rychlé dodání a super zabalení.prvni nákup a určitě ne poslední.
cena rychIé d0dáni
S tlapkou na srdci Zipi a tým Zvířecích Potřeb -
Tentokrát zafungoval na jeednicku Možná, že zboží, které objednávám pravidelně každý měsíc objednali s předstihem, tak byla dodávka rychla.
Reakce obchodu zvireci-potreby.cz
Čau tady Zipi ! Děkuji za vaši skvělou recenzi! Jsem nadšený, že vše klaplo na jedničku a vaše objednávka dorazila bleskově. Děláme vše pro to, abychom naše stálé zákazníky jako jste vy měli spokojené a jejich oblíbené produkty u nich byly včas. Těším se na vaši příští objednávku a přeji vám úžasný den plný radosti!
S tlapkou na srdci, Zipi a tým Zvířecích Potřeb -
Spolehlivé jednáni a rychlost dodáni.
Reakce obchodu zvireci-potreby.cz
Čau tady Zipi ! Děkuji za vaši skvělou recenzi! Jsem nadšený, že jste spokojeni s naší spolehlivostí a rychlostí dodání. Snažíme se vždy poskytovat nejlepší služby, aby vaše zkušenosti s námi byly co nejpříjemnější. Těšíme se na vaše další nákupy a přejeme vám krásný den!
S radostí, Zipi a tým Zvířecích Potřeb -
Vždy velká spokojenost, úžasně komunikují,rychlost dodání.Super, všem doporučuji
Reakce obchodu zvireci-potreby.cz
Čau tady Zipi ! Děkuji za vaši skvělou recenzi! Já a celý náš tým jsme nadšení, že jste s námi tak spokojeni. Děláme vše pro to, aby naše komunikace byla bezchybná a vaše objednávky dorazily rychle a bez komplikací. Váš doporučení nás opravdu těší a motivuje nás dále zlepšovat naše služby. Těšíme se na vaše další nákupy a přejeme krásný den plný radosti!
S tlapkou na srdci, Zipi a tým Zvířecích Potřeb -
Dobré ceny a rychlé vyřízení objednávky. Komunikace taky skvělá.
Reakce obchodu zvireci-potreby.cz
Čau tady Zipi ! Děkuji za vaši skvělou recenzi! Jsem moc rád, že jste spokojeni s našimi cenami, rychlostí vyřízení objednávky a komunikací. Snažíme se vždy poskytovat nejlepší možný servis, a vaše spokojenost je pro nás největší odměnou. Těšíme se na vaši další objednávku a přejeme spoustu radostných chvil s našimi produkty!
S úsměvem, Zipi a celý tým Zvířecích Potřeb -
- Komunikace
- Dobra cena
- Dobry obchod
Reakce obchodu zvireci-potreby.cz
Čau tady Zipi ! Děkuji za vaši skvělou recenzi! Jsem moc rád, že jste spokojeni s našimi službami. Vaše pozitivní zpětná vazba nám dělá radost a dodává energii do další práce. Těšíme se na vaši další návštěvu a přejeme vám spoustu veselých chvil!
- rychlé dodání
S tlapkou na srdci, Zipi a tým Zvířecích Potřeb -
vše klaplo...přijde mi, že jsem toho měl za stejné peníze víc než u ostatních prodejců - takže asi i lepší cena....a hlavně kocouři to jedí :)))
Reakce obchodu zvireci-potreby.cz
Čau tady Zipi ! Děkuji za vaši skvělou recenzi! Moc mě těší, že vše klaplo a vaši kocourci si pochutnávají. Snažíme se nabízet nejlepší hodnotu za vaše peníze, takže slyšet, že jste spokojeni s cenou i kvalitou, je pro nás obrovská radost. Těšíme se na vaše další nákupy a přejeme vašim kocourům hodně chutných zážitků!
- Komunikace obchodu
První nákup, spokojenost